Objektbild

Göran Elgfelts Gata 5A, Vån 3, TÄBY

Ljus och fin 2:a med mycket bra planlösning mitt i Centrum!

Pris:

2 095 000 kr

Månadsavgift 2 690 kr/mån +270 kr för elavgift +178 kr för varmvatten

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 6 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 37 m2

Endast bokade visningar - för mer information och bokning, kontakta ansvarig mäklare via hemsidan. Välkommen till denna stilrena lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här erbjuds en ljus och stilren lägenhet med en omtyckt planlösning. Lägenheten består av en välkomnande hall med garderober, sovrum med skjutdörrar, vardagsrum i öppen planlösning mot kök och ett helkaklat badrum. Lägenheten befinner sig på en loftgång där du kan sitta mot innergården och koppla av. Tillhörande finns förråd och föreningen har en gemensam tvättstuga. I hjärtat av Täby Centrum bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat butiker, restauranger, bra kommunikationer, köpcentrum och idrottshall. En av Stockholms bästa gallerior ligger precis utanför porten, fina promenadstråk en kort promenad bort och flera badplatser ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer

Pris

2 095 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Göran Elgfelts Gata 5A, Vån 3 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Inbjudande hall som öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det man kan kräva av en hall – platsbyggd garderob och säkerhetsdörr.

    Sovrum

    Från hallen når du lägenhetens sovrum med två skjutdörrar. Ett mysigt och inbjudande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har plats för dubbelsäng och nattduksbord.

    Badrum

    Ett stort och fint badrum med dusch, duschvägg, toalett, handfat och badrumsskåp. Här ligger grått klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

    Kök

    Det stilrena kök har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustningen i köket består av spishäll, kyl, frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Vitmålade väggar och parkettgolv.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Ett trevligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp tack vare stora fönster. Plats för soffa och tv-möbel.

    Bostad

    Boarea

    37m2 (Enl lägenhetsutdrag)

    Våning

    3 av 6 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    121303

    Andel i föreningen

    1,3194%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    TV via Kabelnätet, basutbudet från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Bredband 100 Mbit från Telenor ingår i avgiften. Möjlighet till Ip-telefoni (Ip-telefoni kostar extra och debiteras medlemmen från leverantören)

    Övriga utrymmen

    Källarförråd och tvättstuga

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Kaninen 1

    Byggår

    2016

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glas fönster

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Estrid

    Föreningens organisationsnummer

    769628-0382

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    El och varmvatten debiteras utifrån lägenhetsinnehavarens enskilda förbrukning med ca 0,90 kr/kWh och ca 55 kr/m3 varmvatten. Debiteringarna sker på månadsavgiften kvartalet efter. Vid överlåtelse av lägenhet har föreningen inte möjlighet att läsa av förbrukning av el/varmvatten till ett specifikt datum. Historisk förbrukning fram till överlåtelsedagen görs upp mellan köpare och säljare i samband med kontraktsskrivning/avräkningsdag. Föreningen godkänner delat ägande, minsta andel är 10%

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    62 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2016

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Estrid består av 62 lägenheter på Göran Elgfelts Gata 1 – 5A. Föreningen bildades 2014 och stod inflyttningsklart 2016.

    Föreningens ekonomi

    Föreningen planerar 2% höjning av avgiften April 2021

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Inga planerade eller utförda renoveringar då fastigheten är ny

    Gemensamma utrymmen

    Föreningen disponerar över 62 st källarförråd. I port 1A finns tvättstuga och i varje uppgång finns cykel- och barnvagnsrum. Gemensam innergård med fina planeringar, anordnade sittplatser och grillningsmöjlighet.

    Parkering

    Totalt finns 35 parkeringsplatser i garage, varav 5 med elstolpe (OBS! Det är ett vanligt 220 v uttag – ingen snabbladdning) Parkeringsplats kostar 1 100 kr/månad för en enkelplats och 1300 kr/mån för en dubbelplats (två platser efter varandra) och 1 300 kr/månad för parkering med elstolpe. Övrig parkering via Täby Centrum med ett stort antal parkeringsplatser.

    Försäkring

    Bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften.

    Täby Centrum

    Allmänt om området

    Här vid Täby Centrum är det lätt att trivas. Här bor du i hjärtat av Täby med allt du någonsin kan önska dig. Butiker, restauranger, bio, simhall, vårdcentral och närsjukhus och all form av träning. Du behöver aldrig lämna centrala Täby. Från Täby centrum har du endast en kort promenad till tex Enstakrog som bjuder på skog och upplysta motionsspår. Parkering här i Centrum finns i garage, där du kan stå 4h gratis. Även runtom Täby C finns p-platser på gatan, allt från 3h till obestämd tid.

    Kommunikation

    Från Täby C går Roslagsbanan både norr och söder ut. Du är inne i Stockholm eller ute i Åkersberga på 20 min. Här är även Täbys bussterminal med linjer runtom hela kommunen, men även mot Danderyd, Kista, Åkersberga, Sollentuna mm.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Göran Elgfelts Gata 5A, Vån 3, TÄBY

    Kommun: Täby

    Område: Täby Centrum

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 095 000 kr

    Månadsavgift: 2 690 kr/mån +270 kr för elavgift +178 kr för varmvatten

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-08

    Pantsättningsavgift: 465 kr

    Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Täby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

    Läs mer

    Bobutiken i Täby

    Hitta din mäklare i Täby

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder