Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Källtorpsvägen 8, TÄBY

Härlig social yta och fina ytskikt med stor balkong att tillgå!

Pris:

2 695 000 kr

Månadsavgift 3 319 kr/mån inkl. förråd, värme, kallvatten, bredband. Obligatoriskt tillägg avseende tv/bredband 220kr/mån inkluderat.

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns

Boarea: 51 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

En 2:a att älska med balkong mot innergård! Lägenheten är ljus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fina materialval med JM som byggherre och stor balkong att tillgå. Stort och rofyllt sovrum med väl tilltagen klädkammare och helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående mycket fint skick med ekparkett och målade väggar. Tillhörande finns dessutom ett källarförråd. Med en promenad på 700 m under motorvägen tar du dig till buss som går in till Stureplan på ca 18 minuter. Näsby park är ett av Täbys populära bostadsområden. Här har du närheten till naturen precis utanför dörren. För dig som gillar att motionera finns utegym, gratis tennisbana, hund- och lekparker. Här finns också gott om vackra promenadstråk vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller vid Näsaängsbadet. På promenadavstånd finns Näsby park Centrum och Täby Centrum med allt man behöver så som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och café. Här finns även en trevlig innergård med grönska och fina sittplatser att nyttja. Varmt välkomna på visning, eller kontakta ansvarig mäklare vid eventuella frågor! Rima Senkal 073-5942228 alternativt rima.senkal@lansfast.se

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Stor och välkomnande möblerbar hall med inbyggda garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fint ljusinsläpp.

   Badrum

   Helkaklat badrum med all utrustning som behövs: kombimaskin med tvätt och tork, dusch med glasvägg, handdukshängare, handfat i kommod, wc samt skåp.

   Kök

   Ett härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har man ett fint ljusinsläpp och plats för matbord. Maskinell utrustning; ugn, spis, kyl, frys, kolfilterfläkt och diskmaskin.

   Vardagsrum

   Ett ljust och perfekt utrymme för sociala sammankomster. Utgång till den trevliga balkongen mot innergården med plats för utemöbler.

   Sovrum

   Rofyllt sovrum med stor klädkammare. Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Målade väggar och ekparkett.

   Bostad

   Boarea

   51m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   2 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2122

   Andel i föreningen

   1,0342%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Degeln 5

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Parkentrén i Näsbypark

   Föreningens organisationsnummer

   769632-6821

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   74 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Parkentrén i Näsbypark

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga renoveringar planerade.

   Gemensamma utrymmen

   I varje trapphus finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra extra förråd på källarplan.

   Parkering

   42 st garageplatser för 900 kr/mån. 3 st MC-platser för 300 kr/mån. 12 st uteparkeringsplatser samt 3 st platser för bilpool (sunfleet).

   Föreningens hemsida

   brfparkentren.se

   Näsbypark

   Allmänt om området

   Detta är ett av Täbys mest natursköna område tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även en stor pool (ägs av Medley) i Norskogen som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en båt och tennisklubb.

   Kommunikation

   Här finns ypperliga kommunikationer både mot stan och runtom i Täby. I Näsbypark Centrum finns Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på 20 min. Vill du hellre åka buss finns 618 som går till Danderyds sjukhus eller 619 som går till Täby Centrum via Roslags Näsby trafikplats, där bussar går både till Stockholm, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 som går 250 m från fastigheten till Täby Centrum eller Hägernäs.

   Tjänster i området

   I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, Restaurang Eskader, Frisören Theo-klippet, florist, Apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik. Förskolor och skolor: Slottets förskola. Sjökadettens förskola. Tranans förskola Flugsnapparens förskola Näsbyparksskolan F-9 Kunskapsskolan 6-9 Flottiljens skola. Futuraskolan Internationella engelska skolan 4-9 Slottsparksskolan. Norskolan F-3 Spiraskolan F-9

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Källtorpsvägen 8, TÄBY

   Kommun: Täby

   Område: Näsbypark

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr

   Månadsavgift: 3 319 kr/mån inkl. förråd, värme, kallvatten, bredband. Obligatoriskt tillägg avseende tv/bredband 220kr/mån inkluderat.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder