Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Klövervallsvägen 17A, Täby

Gavellägenhet med radhuskänsla och rymliga altaner på fram- och baksida!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 034 kr/mån inkl. VA, internet, kabel-tv, förråd samt bostadsrättstillägg

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 0 av 2  (Markplan med altan på fram- och baksida) , hiss finns inte

Byggår: 1980

Boarea: 62,7 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Detta är en kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39. Välkommen till denna ljusa, välplanerade 2:a med en stor altan i härligt solläge! Här bor du i ett lugnt och lummigt område med naturen runt hörnet. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med uteplats som vetter mot husets baksida, sovrum med rymlig klädkammare, stort badrum samt ett ljust kök med utrymme för matplats invid fönster. Denna lägenhet kan enkelt omvandlas till 3rok, se alternativ planlösning. Här bor du i en förening med god ekonomi och låga avgifter samt närhet till såväl natur som bra kommunikationer och livsmedelsbutiken Ica Supermarket Dragonen endast ca 300 m bort. I området ligger Vallatorps pool- och parkanläggning som medlemmarna har tillgång till - för mer information besök http://www.vallatorp.se/

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Louise Häggberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-879 32 39

  louise.haggberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   - Bra att veta -

   * Genomgående generös takhöjd i hela lägenheten * Entrédörr 2018 * Hiss finns! * Klövervallsvägen är lugnt belägen invid en otrafikerad innergård, optimal för de lekande barnen * Goda parkeringsmöjligheter * Tillgång till Vallatorps poolområde * Fasadrenoveringar och fönster 2018 Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm i huslängan bredvid. Tvättstugor i källaren - två stycken med nedgång 41 och två stycken nedgång 63. Tvättstugorna genomgår en renovering för närvarande. Föreningslokalen går att hyra för 300 kr per tillfälle för medlemmar eller 500 kr för icke medlemmar. För att få tillgång till poolen, kontakta styrelsen via meddelande i Brf's brevlåda eller maila till brfkalroten2@gmail.com. Depositionsavgift för pooltagg 300 kr. Mer information om poolen hittar du på: ww.vallatorp.se

   Uteplats/Balkong

   Altan på fram- och baksida

   Bostad

   Boarea

   62,7m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   0 av 2  (Markplan med altan på fram- och baksida) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   171

   Andel i föreningen

   1,27636%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Utomhuspool, två st tvättstugor, cykelrum, föreningslokal, förråd

   Byggnad

   Byggår

   1980

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-02-10

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kålroten 2

   Föreningens organisationsnummer

   769621-1726

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   84 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsförening med 84 lägenheter, varav 13 hyreslägenheter. Byggår 1980 - Föreningen värms med bergvärme. - Bredband levereras via Telia - Föreningslokal finns för föreningens medlemmar. - Två tvättstugor finns, ett i varje kvarter. - Föreningen har 84 parkeringplatser varav 20 st har eluttag som går att hyra för 250 kr/ mån. Föreningen har mysig och grön innegård med lekplats. www.brfkalroten2.se

   Föreningens hemsida

   http://www.brfkalroten2.se

   Vallatorp

   Allmänt om området

   Vallatorp är ett bostadsområde Täby som byggdes vid i början av 80-talet. Här är det blandade bostäder som kedje-/radhus, friliggande hus och bostadsrätter. Husen är organiserade i olika gårdar, oftast med en egen lekpark. I området finns flertalet lekplatser och fina grönområden vilket lockar många barnfamiljer att bo här. På bara någon minuts promenad finns buss, förskolor och skola. Området är lugnt och barnvänligt med många bilfria gång- och cykelvägar. Här finns många lekplatser, en träningsbana för friidrott och flertalet promenadstråk.

   Kommunikation

   Här i Vallatorp är kommunikationerna bäst via buss eller Roslagsbanan från Visinge. Ska du ta dig till Täby Centrum kan du ta buss 616, eller önskar du röra dig in mot Stockholm City kan du åka med buss 610/611 till Mörby C där du bland annat har tunnelbana.

   Tjänster i området

   I området finns bland annat en välsorterad ICA-butik, frisör, vårdcentral, spa-salong, två konstgräsplaner, utegym, pizzeria och Thai-restaurang.

   Övrigt

   I Vallatorp har du nära till Vallatorpsskolan (F-9) och flertalet förskolor; Inspiras förskolor med tillhörande Vallatorps förskola(Klövervallsvägen 79) Lövbrunna förskola (Täbyvägen 215) Marielunds förskola (Getvägen 22) I området finns många lekparker och även skogsområden.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Klövervallsvägen 17A, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Vallatorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 034 kr/mån inkl. VA, internet, kabel-tv, förråd samt bostadsrättstillägg

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Försäkring tillkommer.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder