Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kometvägen 5, 9tr, Täby

Pris:

3 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 6 013 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 9 av 11 , hiss finns

Byggår: 1961

Boarea: 109,5 m2

- Äntligen en fyra i Brf Venus! - Inglasad balkong med milsvid utsikt! - Genomgående renoverad med kök från Noblessa - Närhet till kommunkationer - Stabil förening med väldigt bra ekonomi - ETT HEM ATT ÄLSKA..... "Är du på jakt efter en lägenhet utöver det vanliga? Är svaret ja på den frågan är du varmt välkommen till denna unika, ljusa lägenhet med dubbelbalkong på nionde våningen, exklusiva materialval och dubbla badrum. Lägenheten disponerar hall med bra avhängningsmöjligheter, två renoverade badrum med allt man kan önska, tre stora sovrum varav två med platsbyggda garderober och en klädkammare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till fantastisk balkong högt upp med härligt solläge, sol från förmiddag till kväll! Grindtorp och Brf Venus är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och det är många som vill bo här! Det som tilltalar är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Fina bilfria innergårdar med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för båda gammal och ung! På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter. Kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

3 995 000 kr

Månadsavgift 6 013 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

2 19/01 kl: 09:18 4 020 000 kr

1 18/01 kl: 14:53 4 000 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mattheus Hanna

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-540 91 42

  Mattheus.Hanna@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Här möts du av en hall som är väl genomtänkt i alla detaljer, liksom hela denna fantastiska lägenheten som är renoverad. Här finns bra förvaringsmöjligheter. Fortsätter man inåt kommer man till kök och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp.

   Kök

   Ett stilrent och modernt kök från Noblessa med matlagningsglädje tack vare öppna arbetsytor, påkostade rostfria vitvaror samt gott om förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor passar utmärkt till klinkergolvet och bänkskivan som går i svart. Ovanför bänkskivan finner ni snyggt kakel vilket ger denna lägenhet ett lyft. Under de stilrena väggskåpen sitter en trivsam ledbelysning ner mot arbetsytorna och eluttag för matlagningsmaskiner. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt kolfilterfläkt. I köket finns även en matplats för 8-10 personer.

   Vardagsrum

   Med öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet med ett härligt genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Väggarna är ljusmålade och på golvet ligger en ekparkett. Från vardagsrummet finns balkongdörr ut till den stora härliga dubbelbalkongen i söderläge.

   Sovrum

   Ett sovrum med garderober, vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Utgång till balkongen från detta sovrum. Det andra stora sovrummet har plats för rymliga garderober, parkettgolv, ljusmålade väggar. Även detta sovrum vetter mot norr. Tredje sovrummet har även det gott om förvaringsmöjligheter i garderober och parkettgolv. Plats för dubbelsäng och annat i detta sovrum.

   Badrum

   Från hallen ligger det stora helkaklade och stamrenoverade badrummet. Badrummet är i högsta kvalité med flertalet smarta förvaringslösningar och snygg belysning. Badrummet har ett vitt kakel och marockanskt klinkergolv och är utrustat med rymligt badkar, stort handfat, toalett samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

   Dusch

   Badrummet har beige klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns även handfat, dusch, spegel och wc.

   Uteplats/Balkong

   Underbar och stor inglasad dubbelbalkong i söderläge. Balkongdörrarna är med glas hela vägen ner vilket ger ett modernt intryck, samtidigt som det släpper in mycket ljus. Här finns plats för både matdel samt loungegrupp. Fantastisk vy över hela stockholm från 9:e våningen.

   Bostad

   Boarea

   109,5m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   9 av 11 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   630

   Andel i föreningen

   0,18619%

   Andel av årsavgift

   0,18619%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband. Hastighet: 250/250 Mbit/s. Leverantör: Telenor. Ingår i avgiften.

   Övriga utrymmen

   Det finns Gym, Spa-avdelning och tvättstuga. Till lägenheten ingår källarförråd om c:a 5 kvm samt möjlighet till cykelförvaring både inne och ute.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Venus 1-7 1

   Byggår

   1961 Klar byggt 1964

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas fönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Venus i Täby

   Föreningens organisationsnummer

   716000-1009

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   704 st

   Antal lokaler

   11 st

   Byggår

   1961

   Byggår kommentar

   Klar byggt 1964

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen omfattar Meteorvägen 2-64 och Kometvägen 1-23.

   Föreningens ekonomi

   Planer på renovering av balkonger och fasader. Minst ägarandel 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Hissar (2002-03) Trädgården (2002-04) Låsbyten (2002-03) Stamspolningar (2005) Nya parkeringsplatser (2004) Målning av förbindelsegångar (2006-07) Ny papp & målning av taken på Meteorvägen (2007) Fasad- & bakongreparationer (-2008) Reparation av fasadsprickor (2007) Asfaltering av parkeringsytor (2007) Renovering av soprummen (2007) Renovering av varmvattencirkulationen (2008-09) Fläktbyten (2009) Isolering med lösull på vinden, Meteorv. (2010) Byte galvade kallvattenrör (2010) Stamrenovering genom reliningmetoden (2009-11) Asfaltering av trottoarerna (2011) Galaxen (ombyggnad till fritidscenter 2011) Fönsterbyte 2014-2015 Stamspolning (2016) Markytor kring våra husgavlar och på innergård har renoverats med ny belysning, fasadbelysning, nya grillplatser och nya växter (2015-2017) Byte av termostatventiler på Meteorvägen (2017) Ny belysning längs med hela parkeringen på Kometvägen (2017) Renovering av garage (2017) Ny utrustning i föreningens gym (2018) Kommande renoveringar: Fasadrenovering Renovering av samtliga balkonger och ev allmän inglasning Entrérenovering

   Gemensamma utrymmen

   Det finns Gym, bordtennislokal och spa-avdelning med bastu. Till varje lägenheten ingår förråd om c:a 3 kvm med galler samt möjlighet till cykelförvaring både inne och ute. I källaren finns generös tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare samt mangel. Ytterligare tvättstuga för grovtvätt finns i husen.

   Parkering

   Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. 500 kr/mån Parkeringsplats med elstolpe. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 250 kr/mån Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 150 kr/mån Möjlighet till laddstolpe för ytterligare 250 kr/månaden. Ytterligare kostnad om 1,48 kr/kwh tillkommer ovan den kostnaden.

   Grindtorp

   Allmänt om området

   Grindtorp är ett ikoniskt området i Täby. De halvmåneformade husen ritades av arkitekten Sune Lindström och byggdes under 60-talet. Idag finns ca 1550st bostadsrätter fördelade på två föreningar, HSB BRF Venus & BRF Jupiter.

   Kommunikation

   Här i Grindtorp har man ypperliga kommunikationer precis utanför dörren. Här tar du dig snabbt med direktbuss till Danderyd/ Mörby C. Går du ner till Roslagsnäsby trafikplats kan du ta dig till Stureplan på 16min, därifrån går även bussar norrut.

   Tjänster i området

   Några få hundra meter finns Täby Centrum, en av europas största gallerior. Här finns stor butiksutbud, flertalet matbutiker, restauranger och bio. Från grindtorp är det även en väldigt kort promenad till Ica Näsbydal, en närbutik med bra öppettider och sortiment. Här i Näsbydal finns även ett bageri, låssmed samt kvarterskrog.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kometvägen 5, 9tr, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Grindtorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 995 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 6 013 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-10

   Pantsättningsavgift: 714 kr

   Överlåtelseavgift: 1 666 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 340 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 175 kr/månad

   Försäkring: 165 kr/månad

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder