Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Marknadsvägen 141, 3tr, Täby

Fyra högst upp i huset på Marknadsvägen 141

Pris:

3 295 000 kr

Månadsavgift 4 353 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv, bredband, källarförråd och parkeringsplats.

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 3  (högst upp i huset) , hiss finns inte

Byggår: 1968

Boarea: 91 m2

Välkommen in i denna lägenhet om 91 kvadratmeter! Bostaden utgörs av fyra rum och kök som tillsammans bildar en yteffektiv och barnvänlig bostad vars öppna ytor skapar en härlig rymd. Den stora och praktiska hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt, trevligt och lättmöblerat vardagsrum samt ett modernt, nyligen renoverat och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är stort och har inbyggda garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är fräscht och nyligen renoverat med toalett, duschvägg, kommod, handfat, golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Dessutom har bostaden en liten och praktisk gästtoalett. HSB:s Brf Volten i Täby är en stabil, solid och lågt belånad förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, relaxavdelning, gym, cykelrum, en trevlig innergård och grillplats.

Läs mer

Pris

3 295 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 24 Januari

  Bokad visning - vänligen anmäl dig på hemsidan eller direkt till mäklaren

  Mån 25 Januari

  Bokad visning - anmäl dig på hemsidan eller direkt till mäklaren

  Ansvarig mäklare

  Johan Fronaeus

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 070-162 75 33

  johan.fronaeus@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och plastmatta. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla, inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter.

   Kök

   Det moderna, nyrenoverade och fräscha köket har vitmålade väggar och ljust golv. Utrustningen består av induktionshäll, mikrovågsugn, kyl, frys, diskmaskin och ugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, trevligt och lättmöblerat rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

   Sovrum ett

   Från hallen når du lägenhetens första sovrum – ett stort rum med plastmatta och tapetserade väggar. Rummet har inbyggda garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

   Sovrum två

   Ett stort sovrum med vacker utsikt, plats för garderob och plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och har laminatgolv.

   Sovrum tre

   Ett lite mindre sovrum med plats för säng. Detta rum med tapetserade väggar och plastmatta passar utmärkt som gästrum eller barnrum.

   Badrum

   Fräscht och nyligen renoverat badrum från 2013 med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns utrustning i form av toalett, duschvägg, kommod, handfat, golvvärme, spotlights och tvättmaskin.

   Gästtoalett

   Gästtoaletten är liten och praktisk och har toalett och handfat.

   Bostad

   Boarea

   91m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   3 av 3  (högst upp i huset) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   386

   Andel i föreningen

   0,12907%

   Andel av årsavgift

   0,12907%

   TV och internet

   Bredband via Bredbandsbolaget (250mb/s) ingår i månadsavgiften. Kabel-tv via Comhem ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Stoet 1

   Byggår

   1968

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB:s Brf Volten i Täby

   Föreningens organisationsnummer

   716000-1066

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   830 st

   Antal lokaler

   252 st

   Byggår

   1968

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen bildades 1964. Adresser som föreningen omfattar är Marknadsvägen 19-297.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade ytterligare avgiftshöjningar under 2020. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning på 1212 kr / kvm. man amorterar på lånen ochbelåningen kommer att minska ännu mer de kommande fem åren. De senaste åren har man gått med stora positiva resultat och man har en bra plan för föreningens ekonomi.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar: 1998-2000 Fasadrenovering med tilläggsisolering och ny puts. Renoverade trapphus. 2002-2002. Förnyelse av yttermiljön på innergårdarna med bl.a nya lekredskap, planteringar och asfaltering. 2003 Renoverades entréerna 2005-2007 Renoverades gårdarna 2006 Nytt fläktsystem i fastigheterna 2009 Nya portlås installerades 2012 Ventiliationskontroll 2012 Iordningställande av två gästlägenheter 2012 Tilläggsisolering av taken 2014 Tvättstugerenovering 2015 Byttes alla fönster. 2017 Stamrenovering via re-lining. 2018 Nya sopstationer 2018 Påbörjades dränering 2018 Byggnation av nya Relax och Gym på Marknadsvägen 121( kostar 900kr per år) 2018 OVK klar. 2020 Balkongrenovering har startat och kommer att avslutas på gård 1 under augusti/september 2021.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns ett rymligt källarförråd som hör till lägenheten. Föreningen har flera gemensamma tvättstugor. Det finns en stor och bra föreningslokal med internet som man kan hyra till middagar och kalas. Där finns också ett pingisbord, ett biljardbord, Tv- och soffhörna och ett fullutrustat kök. Det finns gästlägenheter för övernattande gäster att nyttja. Föreningen har ett gym med bastu och relax på Marknadsvägen 121. Detta kostar 450kr/halvår eller 900kr/år

   Parkering

   En parkeringsplats hör till varje lägenhet. Elstolpe finns till varje plats och kostar 100 kr/mån att aktivera. 159 carportplatser, kostar 220 kr/mån. (kö) 83 garageplatser, kostar 401 kr/månad. (kö)

   Föreningens hemsida

   www.hsb.se/stockholm/volten

   Täby Centrum

   Allmänt om området

   Här vid Täby Centrum är det lätt att trivas. Här bor du i hjärtat av Täby med allt du någonsin kan önska dig. Butiker, restauranger, bio, simhall, vårdcentral och närsjukhus och all form av träning. Du behöver aldrig lämna centrala Täby. Från Täby centrum har du endast en kort promenad till tex Enstakrog som bjuder på skog och upplysta motionsspår. Parkering här i Centrum finns i garage, där du kan stå 4h gratis. Även runtom Täby C finns p-platser på gatan, allt från 3h till obestämd tid.

   Kommunikation

   Från Täby C går Roslagsbanan både norr och söder ut. Du är inne i Stockholm eller ute i Åkersberga på 20 min. Här är även Täbys bussterminal med linjer runtom hela kommunen, men även mot Danderyd, Kista, Åkersberga, Sollentuna mm.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Marknadsvägen 141, 3tr, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Täby Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 295 000 kr

   Månadsavgift: 4 353 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv, bredband, källarförråd och parkeringsplats.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-03

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder