Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Nytorpsvägen 46, TÄBY

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 642 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 55 m2

Kommande försäljning, ring för mer information! - Gavelläge - Balkong i sydväst - Många tillval från byggåret - Tillhörande källarförråd - Områdets bästa BRF! Lägenhet ligger i ett bra läge med en planlösning som tilltalar många med ett fantastiskt ljusinsläpp. Denna trivsamma 2:a har en ljus, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett rymligt sovrum. Gott om plats för förvaring i sovrummet. Stilrent kök med rostfria vitvaror från Siemens, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. En av lägenhetens stora fördelar är den generösa balkongen i sydvästläge som vetter mot innergården. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Näsby park är ett av Täbys populära bostadsområden. Här har du närheten till naturen precis utanför dörren. För dig som gillar att motionera finns gott om vackra promenadstråk bl.a. vid slottsparken eller längs med Stora Värtan. Sommartid kan man ta en simtur vid intilliggande Norskogsbadet som är ett bassängbad eller i havet vid Näsaängsbadet. Vid Norskogsbadet finns även ett utomhusgym och tennisbana. På promenadavstånd ligger Näsby Park Centrum med allt man behöver så som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och café. Dessutom nära till Täby C med sitt stora utbud av service och affärer. Bra kommunikationer med Roslagsbanan och bussar till Danderyds Sjukhus och Täby Centrum. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mattheus Hanna

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-540 91 42

  Mattheus.Hanna@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Fantastisk balkong med utgång från vardagsrummet. Här skiner solen från sen förmiddag till sen kväll. Måste upplevas på plats!

   Bostad

   Boarea

   55m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   4112

   Andel i föreningen

   1,0461%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   I avgiften ingår Telia Triple Play: Bredband 100/100 samt TV-paketet "LAGOM" (45 kanaler och 20 st playtjänster) samt tillgång till appen "Telia play plus"

   Övriga utrymmen

   Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd som inryms i källarplanet. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd. Sop och källsortering är tillgängligt från gatan och finns i trapphus 3.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Degeln 4

   Byggår

   2016

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas fönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluftventilation med värmeåtervinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Fantasibacken i Näsby Park

   Föreningens organisationsnummer

   769630-7763

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   77 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen består av 77 lägenheter Föreningen bildades 2015

   Föreningens ekonomi

   Vi tar en avgift per registreringstillfälle oavsett om det är flera lånenummer. För 2019 är avgiften 460 kr.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga planerade renoveringar då husen är nybyggda

   Gemensamma utrymmen

   Det finns barnvagnsrum samt cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett rymligt förråd, det finns även extra förråd finns att hyra.

   Gårdsplats

   Gemensam innergård med fina planteringar och anordnad sittgrupp i pergola samt en lekplats. Odlingslotter finns att hyra från 33 kr/mån.

   Parkering

   Under gården finns en parkering med nedfart väster om trapphus 1. Garaget nås med hiss från trapphus 1-3. Utöver detta kommer det att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. - Garage, 900 kr/mån (47 st totalt) - P-plats, 400 kr/mån (15 st totalt) - P-platser i bilpool, 400 kr/mån (2 st totalt)

   Näsbypark

   Allmänt om området

   Detta är ett av Täbys mest natursköna område tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även en stor pool (ägs av Medley) i Norskogen som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en båt och tennisklubb.

   Kommunikation

   Här finns ypperliga kommunikationer både mot stan och runtom i Täby. I Näsbypark Centrum finns Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på 20 min. Vill du hellre åka buss finns 618 som går till Danderyds sjukhus eller 619 som går till Täby Centrum via Roslags Näsby trafikplats, där bussar går både till Stockholm, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 som går 250 m från fastigheten till Täby Centrum eller Hägernäs.

   Tjänster i området

   I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, Restaurang Eskader, Frisören Theo-klippet, florist, Apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik. Förskolor och skolor: Slottets förskola. Sjökadettens förskola. Tranans förskola Flugsnapparens förskola Näsbyparksskolan F-9 Kunskapsskolan 6-9 Flottiljens skola. Futuraskolan Internationella engelska skolan 4-9 Slottsparksskolan. Norskolan F-3 Spiraskolan F-9

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nytorpsvägen 46, TÄBY

   Kommun: Täby

   Område: Näsbypark

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 642 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-29

   Pantsättningsavgift: 460 kr

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder