Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Stora Marknadsvägen 9, 6tr, TÄBY

Pris:

1 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 085 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband.

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 1 rok

Våning: 6 av 7 , hiss finns

Byggår: 2015

Boarea: 34 m2

- Bostadsrättslokal optimal som övernattningslägenhet för företagaren! - Möjlighet att bedriva en mindre verksamhet från lägenheten - Våning 6! - Närhet till kommunikationer - Stabil förening med väldigt god ekonomi Välkommen till en lägenhet som tillhör en förening med stark ekonomi i Täby Centrum! I nyproducerade området invid Täby Centrum ligger Stora Marknadsvägen 9, i absolut närhet till all tänkbar service såsom kommunikationer, restaurangliv och shopping! Brf Colourfront med sin moderna arkitektur och en bostad med spännande planlösning gör detta till ett tillfälle du inte vill missa. Lägenheten disponerar helkaklat badrum, vardagsrum och ett kök i öppen anslutning. Brf Colourfront består av 63 lägenheter och 2 lokaler. Som medlem i föreningen har man tillgång till en takterrass på 7:e våningen. Här finns möjlighet till grill. Föreningen har även en relaxavdelning med bastu. Det finns även en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra vid behov. Allt detta har du tillgång till i samma trappuppgång! Tvättstugan finner du dessutom på våning 3 i samma port. Trevlig innergård men fina planteringar och träbryggor som samspelar fint och attraherar såväl gammal som ung! Mycket attraktiv förening med stark ekonomi! OBS! Lägenheten kan endast köpas av en juridisk person! Här finns alla möjligheter att trivas, varmt välkommen på visning.

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mattheus Hanna

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-540 91 42

  Mattheus.Hanna@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Redan i entrén möts man av ljus och rymd, här vill man kliva in! Bra avhängning och goda förvaringsmöjligheter i garderober. Mattlackat parkettgolv samt målade väggar.

   Kök

   Härligt och ljust kök med köksinredning i vitt. Glasskiva ovan arbetsbänk med ovanliggande belysning. Här finns häll, micro, fläkt, kyl med frysfack. Plats för flera sittande gäster i köket. Vita väggar och ekparkett på golvet.

   Vardagsrum

   Vardagsrum i anslutning till köket med plats för sociala sammankomster. Ekparkett på golvet och vita väggar.

   Badrum

   Stilrent och sobert badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel. Här finns handfat, spegelskåp med belysning, duschväggar i klarglas.

   Uteplats/Balkong

   Fantatisk takterass som medlemmarna kan använda sig av. Tillgång till bastu.

   Bostad

   Boarea

   34m2

   Våning

   6 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   260

   Andel i föreningen

   0,61544%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Telia Trippleplay

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Haren 1

   Byggår

   2015

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Täby Colourfront

   Föreningens organisationsnummer

   769625-0898

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   63 st

   Antal lokaler

   2 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av Attundavägen 2, Stora Marknadsvägen 9 & 11 och Häradsgränd 3. Föreningen har bland de lägsta lånen per kvm av alla nybyggda föreningar runt om i Täby Centrum. Idag (2020) har föreningen ca 7726 kr i lån per kvm enligt årsredovisningen 2018. (Vi uppmanar alltid köparen att noggrant gå igenom föreningens information och kontrollera dessa uppgifter.) Täby Colourfront består av 63 lägenheter, 2 lägenhetslokaler och har tillsammans med BRF Kavaljeren en gemensamhetsanläggning bestående av garaget. För föreningens medlemmar kan man nyttja: - Bastu / Relax - Takterassen - Gästlägenhet / Lokal - Fiberoptik via Telia ingår i avgiften i form av "Triple-Play" - I varje trapphus finns förråd för barnvagnar och rullstolar - Cykelförråd - Förråd finns för uthyrning (8 st à 3 kvm) - Garageplats finns att hyra i föreningen (1 200 kr/mån, ev. separat kö). Det finns totalt 56 platser. www.tabycolourfront.se

   Gemensamma utrymmen

   Gemensam takterrass med grill Relaxavdelning med bastu Övernattningslägenhet för 250kr / natt Tvättstuga

   Parkering

   Gott om parkering finns intill Täby Centrum samt kring bostadsområdet.

   Föreningens hemsida

   www.storholmen.se

   Täby Centrum

   Allmänt om området

   Här vid Täby Centrum är det lätt att trivas. Här bor du i hjärtat av Täby med allt du någonsin kan önska dig. Butiker, restauranger, bio, simhall, vårdcentral och närsjukhus och all form av träning. Du behöver aldrig lämna centrala Täby. Från Täby centrum har du endast en kort promenad till tex Enstakrog som bjuder på skog och upplysta motionsspår. Parkering här i Centrum finns i garage, där du kan stå 4h gratis. Även runtom Täby C finns p-platser på gatan, allt från 3h till obestämd tid.

   Kommunikation

   Från Täby C går Roslagsbanan både norr och söder ut. Du är inne i Stockholm eller ute i Åkersberga på 20 min. Här är även Täbys bussterminal med linjer runtom hela kommunen, men även mot Danderyd, Kista, Åkersberga, Sollentuna mm.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Stora Marknadsvägen 9, 6tr, TÄBY

   Kommun: Täby

   Område: Täby Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 085 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder