Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Stora Marknadsvägen 9, TÄBY

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 1 974 kr/mån - Kall- och varmvatten - Telia Triple Play med -- bredband 100 Mbits/s med en router -- TV med en TV-box och fjärrkontroll med drygt 20 kanaler och 10 play-tjänster -- IP-telefoni (abonnemang ingår men ej samtal, eventuella uppkopplingsavgifter eller telefonapparat)

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 6 av 7 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 31 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I absolut närhet till all tänkbar service såsom kommunikationer, restaurangliv och shopping ligger den här välplanerade 1:an med tillgång till takterrass, övernattningslägenhet och tvättstuga! Brf Colorfront med sin moderna arkitektur och en bostad med bra planlösning gör detta till ett tillfälle du inte vill missa. Lägenheten disponerar helkaklat badrum, vardagsrum med sovalkov och ett kök i öppen anslutning. Fransk balkong i vardagsrummet. Brf Colorfront består av 63 lägenheter. Som medlem i föreningen har man tillgång till en takterrass på 7:e våningen. Här finns möjlighet till grill med både kol och gasol. Föreningen har även en relaxavdelning med bastu. Det finns även en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra vid behov. Allt detta har du tillgång till i samma trappuppgång! Tvättstugan finner du i samma trappuppgång. Trevlig innergård men fina planteringar och träbryggor som samspelar fint och attraherar såväl gammal som ung! Mycket attraktiv förening med stark ekonomi! Här finns alla möjligheter att trivas, varmt välkommen på visning.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare/Ekonom

  Mobil: 073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Klinkergolv och vitmålade väggar. Platsbyggda garderober.

   Allrum

   Plats för mindre möblemang och dubbelsäng. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till fransk balkong som vetter mot innergården.

   Kök

   Köket ligger i öppen anslutning till vardagsrum och är utrustat med vita köksluckor, spis, ugn, fläkt, integrerad mikrovågsugn, kyl samt frys. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

   Badrum

   Badrummet är helkaklat och har grått klinkergolv samt vitt kakel. Utrustat med vägghängd wc, komfortvärme, handfat i kommod, handdukstork, tvättmaskin och dusch.

   Bostad

   Boarea

   31m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   6 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   262

   Andel i föreningen

   0,57814%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Haren 1

   Byggår

   2016

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Colourfront

   Föreningens organisationsnummer

   769625-0898

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   63 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Täby Colourfront består av 63 lägenheter, 2 lägenhetslokaler och har tillsammans med BRF Kavaljeren finns en gemensamhetsanläggning bestående av garaget. Föreningen omfattas av följande adresser: Attundavägen 2, Stora Marknadsvägen 9 & 11 och Häradsgränd 3.

   Gemensamma utrymmen

   Takterass på 7:e våningen på Stora Marknadsvägen 9, tillgång till grill med både kol och gasol. Relaxavdelning med bastu. Gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna. I varje trapphus finns barnvagnsparkering. 2 cykelparkeringar, 1 cykelrum i anslutning till garaget.

   Föreningens hemsida

   https://www.tabycolourfront.se/

   Täby Centrum

   Allmänt om området

   Här vid Täby Centrum är det lätt att trivas. Här bor du i hjärtat av Täby med allt du någonsin kan önska dig. Butiker, restauranger, bio, simhall, vårdcentral och närsjukhus och all form av träning. Du behöver aldrig lämna centrala Täby. Från Täby centrum har du endast en kort promenad till tex Enstakrog som bjuder på skog och upplysta motionsspår. Parkering här i Centrum finns i garage, där du kan stå 4h gratis. Även runtom Täby C finns p-platser på gatan, allt från 3h till obestämd tid.

   Kommunikation

   Från Täby C går Roslagsbanan både norr och söder ut. Du är inne i Stockholm eller ute i Åkersberga på 20 min. Här är även Täbys bussterminal med linjer runtom hela kommunen, men även mot Danderyd, Kista, Åkersberga, Sollentuna mm.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Stora Marknadsvägen 9, TÄBY

   Kommun: Täby

   Område: Täby Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 1 974 kr/mån - Kall- och varmvatten - Telia Triple Play med -- bredband 100 Mbits/s med en router -- TV med en TV-box och fjärrkontroll med drygt 20 kanaler och 10 play-tjänster -- IP-telefoni (abonnemang ingår men ej samtal, eventuella uppkopplingsavgifter eller telefonapparat)

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-20

   Pantsättningsavgift: 445 kr

   Överlåtelseavgift: 1 138 kr

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder