Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bollmorabacken 21, TYRESÖ

Ljus och välplanerad fyra högst upp i huset med unika loft!

Pris:

3 550 000 kr

Månadsavgift 6 315 kr/mån Inkl. Vatten, värme, bostadsrättstillägg. - Hushållselen debiteras efter faktisk förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - TYRESÖ

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 7 , hiss finns

Byggår: 2022

Boarea: 99,6 m2

-Kvadratsmarta och genomtänkta planlösningar -Inflyttning sker i andra och tredje kvartalet av 2022 -Juridisk person tillåtet till viss mån -Hiss finns -Varmgarage under huset -Här bor dom granne med natur och vatten -Krypavstånd till Tyresö centrum och goda kommunikationer Här möts du av en välplanerad fyra med smarta lösningar för att kunna maximera varenda kvadratmeter av lägenheten. Här får du stora fönsterytor som ger bra ljusinsläpp och balkong mot innergården. Ljust golv i ekparkett och vitmålade väggar genom hela lägenheten. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Kök med möjlighet att välja i tre olika varianter av färgkombination. När nya bostäder nu är på väg att växa fram i centrala Tyresö, så sker det i en av Stockholms mest omtyckta förorter. Tyresö ligger vid kusten, ungefär en och en halv mil sydost om Stockholms innerstad. I den lilla skärgårdskommunen lever du både intill naturen och med närhet till citylivet. Läs mer på vår projekthemsida: https://atlasityreso.se/ Tyresö är en av landets minsta kommuner. Att den är så populär beror inte bara på närheten till stad, skogar och hav utan också på att det är en plats som lever. Här hittar du både en rik historia och en kommun i stark utveckling. Från Almandien har du inte bara närhet och kommunikationen till Stockholm utan också till Tyresö centrum ca 850 m, 1,8 km till golfbanan, 2,5 km till närmaste bad och 3,5 km till havet. Varmt välkomna att kontakta Nasim Havblom på 0736730126 för att boka en lägenhet!

Läs mer

Pris

3 550 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Isabelle Björkstrand

  Fastighetsmäklare/Kontorschef

  Mobil: 0700-67 88 19

  isabelle.bjorkstrand@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   99,6m2

   Våning

   3 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   113

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bostadsrättshavare tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende: TV /bredband/ telefoni - Kostnaden uppskattas till ca 200-500 kr /mån.

   Byggnad

   Byggår

   2022

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Almandinen

   Föreningens organisationsnummer

   769636-3931

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   147 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2020

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Sammanlagt blir det 147 kvadratsmarta och prisvärda lägenheter i Almandinen. Cirka 90 % av lägenheterna är mindre ettor och tvåor, medan resterande 10 % är treor. Varje lägenhet har tillgång till egen balkong, uteplats eller terrass. De två översta planen består av etagelägenheter. Sälj- och byggstart är planerad till 2020 med säljstart den 12 mars och byggstart till hösten. Första inflyttning sker till hösten 2022. Juridisk person kan köpa. Fri uthyrning. För mer information https://atlasityreso.se/

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltare är inte bestämt än då ekonomisk förvaltare handlas upp cirka 6 månader innan inflytt. Avgiften höjs med 2 % höjning per år. (kontrollerat 2020-03-26) Föreningen tillåter delat ägande. För varje fall görs en individuell prövning och helst ser föreningen att man inte äger mindre än 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Byggnaderna kommer att nyproduceras varför något periodiskt underhållsbehov inte har fastställts. Normalt löpande underhåll antas föreligga.

   Gemensamma utrymmen

   Cykelrum, barnvagnsförråd.

   Gårdsplats

   Gårdarna.

   Parkering

   Under hela Almandinen kommer det att finnas parkeringsgarage för bilar (även platser med parkeringstillstånd för rörelsehindrade). Föreningen kommer genom lokalhyresavtal disponera 62 p-platser i garaget att hyra ut till sina medlemmar. Samtliga trapphus nås via garaget. Cykelparkering kommer att finnas både utomhus och inomhus, i anslutning till trapphus/garage.

   Försäkring

   Föreningen avser hålla fastigheten fullvärdeförsäkrad (inklusive ansvarsförsäkring för styrelsen) samt teckna ett gemensamt bostadsrättstillägg som ett komplement till bostadsrättshavarnas hemförsäkringar.

   Föreningens hemsida

   https://atlasityreso.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bollmorabacken 21, TYRESÖ

   Kommun: Tyresö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 550 000 kr

   Månadsavgift: 6 315 kr/mån Inkl. Vatten, värme, bostadsrättstillägg. - Hushållselen debiteras efter faktisk förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Tyresö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

   Läs mer

   Bobutiken i Tyresö

   Hitta din mäklare i Tyresö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder