Objektbild

Bollmorabacken 21, TYRESÖ

Ljus och välplanerad tvåa med dubbla balkonger!

Pris:

2 745 000 kr

Månadsavgift 3 900 kr/mån Inkl. Vatten, värme, bostadsrättstillägg. - Hushållselen debiteras efter faktisk förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - TYRESÖ

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 7 , hiss finns

Byggår: 2022

Boarea: 61 m2

-Kvadratsmarta och genomtänkta planlösningar -Inflyttning sker i tredje och fjärde kvartalet av 2022 -Juridisk person tillåtet till viss mån -Hiss finns -Varmgarage under huset -Här bor dom granne med natur och vatten -Krypavstånd till Tyresö centrum och goda kommunikationer Här möts du av en välplanerad tvåa med smarta lösningar för att kunna maximera varenda kvadratmeter av lägenheten. Här får du stora fönsterytor som ger bra ljusinsläpp och balkong mot innergården. Ljust golv i ekparkett och vitmålade väggar genom hela lägenheten. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Kök med möjlighet att välja i tre olika varianter av färgkombination. När nya bostäder nu är på väg att växa fram i centrala Tyresö, så sker det i en av Stockholms mest omtyckta förorter. Tyresö ligger vid kusten, ungefär en och en halv mil sydost om Stockholms innerstad. I den lilla skärgårdskommunen lever du både intill naturen och med närhet till citylivet. Läs mer på vår projekthemsida: https://atlasityreso.se/ Tyresö är en av landets minsta kommuner. Att den är så populär beror inte bara på närheten till stad, skogar och hav utan också på att det är en plats som lever. Här hittar du både en rik historia och en kommun i stark utveckling. Från Almandien har du inte bara närhet och kommunikationen till Stockholm utan också till Tyresö centrum ca 850 m, 1,8 km till golfbanan, 2,5 km till närmaste bad och 3,5 km till havet. Varmt välkomna att kontakta Nasim Havblom på 0736730126 för att boka en lägenhet!

Läs mer

Pris

2 745 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Nasim Havblom

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-73 01 26

  nasim.havblom@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Bollmorabacken 21 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    61m2

    Våning

    3 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    113

    Andel i föreningen

    Andel i föreningen har ej gått att få fram.

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Bostadsrättshavare tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende: TV /bredband/ telefoni - Kostnaden uppskattas till ca 200-500 kr /mån.

    Byggnad

    Byggår

    2022

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Almandinen

    Föreningens organisationsnummer

    769636-3931

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    147 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2020

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Sammanlagt blir det 147 kvadratsmarta och prisvärda lägenheter i Almandinen. Cirka 90 % av lägenheterna är mindre ettor och tvåor, medan resterande 10 % är treor. Varje lägenhet har tillgång till egen balkong, uteplats eller terrass. De två översta planen består av etagelägenheter. Sälj- och byggstart är planerad till 2020 med säljstart den 12 mars och byggstart till hösten. Första inflyttning sker till hösten 2022. Juridisk person kan köpa. Fri uthyrning. För mer information https://atlasityreso.se/

    Föreningens ekonomi

    Ekonomisk förvaltare är inte bestämt än då ekonomisk förvaltare handlas upp cirka 6 månader innan inflytt. Avgiften höjs med 2 % höjning per år. (kontrollerat 2020-03-26) Föreningen tillåter delat ägande. För varje fall görs en individuell prövning och helst ser föreningen att man inte äger mindre än 10%.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Byggnaderna kommer att nyproduceras varför något periodiskt underhållsbehov inte har fastställts. Normalt löpande underhåll antas föreligga.

    Gemensamma utrymmen

    Cykelrum, barnvagnsförråd.

    Gårdsplats

    Gårdarna.

    Parkering

    Under hela Almandinen kommer det att finnas parkeringsgarage för bilar (även platser med parkeringstillstånd för rörelsehindrade). Föreningen kommer genom lokalhyresavtal disponera 62 p-platser i garaget att hyra ut till sina medlemmar. Samtliga trapphus nås via garaget. Cykelparkering kommer att finnas både utomhus och inomhus, i anslutning till trapphus/garage.

    Försäkring

    Föreningen avser hålla fastigheten fullvärdeförsäkrad (inklusive ansvarsförsäkring för styrelsen) samt teckna ett gemensamt bostadsrättstillägg som ett komplement till bostadsrättshavarnas hemförsäkringar.

    Föreningens hemsida

    https://atlasityreso.se/

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Bollmorabacken 21, TYRESÖ

    Kommun: Tyresö

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 745 000 kr

    Månadsavgift: 3 900 kr/mån Inkl. Vatten, värme, bostadsrättstillägg. - Hushållselen debiteras efter faktisk förbrukning.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 473 kr

    Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Tyresö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

    Läs mer

    Bobutiken i Tyresö

    Hitta din mäklare i Tyresö

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder