Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bollmoravägen 154, Tyresö

Inflyttningsklar trea med egen uteplats

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 228 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Tyresö

Rum: 3 rok

Våning: 0 av 2  (BV) , hiss finns inte

Byggår: 1969-1971

Boarea: 74 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en eftertraktad trea på bottenplan i populära BRF Pluto. Bostaden erbjuder: - Balkong med egen uteplats som köparen kan forma utifrån eget tycke och smak - Klädkammare (nu också arbetsrum) med bra förvaringsmöjligheter - Fräsch badrum med kaklade väggar, klinker på golvet badkar (går att sätta in exempelvis en duschkabin) samt tvättmaskin - Nyrenoverat kök (2019) - Alla ytskikt (väggar och tak) förutom väggarna i ena sovrummet är omgjorda 2019 - Golv från 2015

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hampus Widén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-13 34 19

  hampus.widen@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   74m2

   Våning

   0 av 2  (BV) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   99-2167-5-129-6

   Andel i föreningen

   0,459%

   Andel av årsavgift

   0,459%

   TV och internet

   Kabel-TV via Comhem (grundutbud ingår i månadsavgiften). Bredband via Comhem eller Telenor. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

   Byggnad

   Byggår

   1969-1971

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Pluto i Tyresö

   Föreningens organisationsnummer

   712400-2309

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   208 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1969-1971

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB BRF Pluto äger fastigheten Pluto 1-7 som bebyggdes 1969-1971. Föreningen bildades 16 september 1968 och de första inflyttningarna skedde sommaren 1971. Totalt finns i området 14 byggnader med sammanlagt 208 lägenheter. De charmiga tvåvåningshusen ligger i Lindalen på adresserna: Bollmoravägen 90-176. Herkulesvägen 20-34 Föreningen äger därtill 19 ekonomibyggnader samt gamla panncentralen. Ett av dessa hus rymmer 5 tvättstugor, en bastuanläggning, snickarrum och rum för el-avfall. Ett hus rymmer gemensamhetslokal, styrelserum och utrymme för undercentralen. I övriga hus finns förråd till varje lägenhet, 7 st utrymmen för källsortering av sopor och 93 st cykelboxar.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning via HSB. Medlemskap i HSB Stockholm krävs. Andelen är en engångskostnad på 500 kr som återfås i sin helhet vid utträde. Det tillkommer även en årsavgift 300kr per år och hushåll. Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget (2019-05-22). Föreningen accepterar delat ägande. Minimum andel 10%. Samtliga behöver vara medlemmar i föreningen och HSB.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   LÖPANDE - Byten från väggbrunn till golvbrunn har skett fortlöpande när någon boende renoverat sitt badrum. I samband med brunnsbytet sker också stambyte, hela stammen om boende på övervåning renoverar samtidigt som boende på bottenvåning. Undersökning och filmning av ej bytta stammar har gjorts under 2017 och resultatet visade att de är i gott skick och att det inte föreligger någon fara för att dessa kommer orsaka några fuktskador. PLANERADE 2019: Ommålning av samtliga hustak. Pågår just nu. 2019: Ny energideklaration ska utföras. - Styrelsen håller på att utreda eventuellt byte av alla fönster i föreningen. Inget beslut är taget men beroende på resultat av utredningen på årsmötet kan beslut om byte av alla fönster komma att tas. UTFÖRDA 2017/2018: En del liggande stammar av gjutjärn i grunden har bytts ut och samtliga stammar i grunderna har spolats. 2017: Byte av entrédörrar och målning av entrépartier 2016: Kittning av balkongernas dörrar och fönster har utförts där behov förelåg. 2016: Ny undercentral är installerad - Byte av elstigare skedde på 90-talet.

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet ingår ett förråd om ca 5-6 kvm. Finns behov av ytterligare förråd går detta att hyra av föreningen. I föreningen finns även fem tvättstugor, fest- och övernattningslokal, bastu, cykelförråd samt en snickerilokal. Cykelboxar finns att hyra.

   Gårdsplats

   I anslutning till eller mellan husen finns det lekplatser, grillplatser, tvättstugor, parkeringsplatser, garage.

   Parkering

   135 st parkeringsplatser (varav 14 besöksplatser). Parkeringsplats utan elstolpe kostar 125 kr/mån, med elstolpe 200 kr/mån. Separat kö. För tillfället finns ledig parkeringsplats (2019-05-22). 123 st garageplatser med elstolpe. Garageplats kostar 350 kr/mån. Separat kö. För tillfället finns inga lediga garageplatser (2019-05-22).

   Försäkring

   Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Protector Försäkring ASA. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg samt styrelseansvarsförsäkring.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/stockholm/brf/pluto/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bollmoravägen 154, Tyresö

   Kommun: Tyresö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 228 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-01

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Tyresö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

   Läs mer

   Bobutiken i Tyresö

   Hitta din mäklare i Tyresö

   Liknande bostäder