Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Liljegränd 16, TYRESÖ

Föreningens bästa baksida?

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 6 232 kr/mån inkl. VA, service/rep. värmepanna, bostadsrättstillägg, bredband samt kabel-tv (grundutbud).

Bostadsrättslägenhet - TYRESÖ

Rum: 4 rok

Byggår: 1991

Boarea: 105 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Liljegränd 16. Här finner ni en lägenhet i två plan med: - nyrenoverat kök (2020) med utgång till en härlig balkong på övre plan - nya golv i alla rum på nedervåningen - fantastisk avskild och insynsskyddad uteplats på baksidan (kanske för ett utespa?) - egen parkeringsplats utanför entrédörren - badrum, tvättstuga och förråd på nedre våningen - perfekt arbetshörna under trappen - stort sovrum på nedre plan - master bedroom, vardagsrum och mindre sovrum Kontakta mäklaren för mer info/privatvisning.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hampus Widén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-13 34 19

  hampus.widen@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   105m2

   Våning

   0 av 0

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem. För alla bostäder ingår basutbud för TV och bredband 100/10.

   Byggnad

   Byggår

   1991

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Liljan i Tyresö

   Föreningens organisationsnummer

   716419-9239

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   70 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1991

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Liljan är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1987, naturskönt belägen i ett villaområde i Skälsätra, Trollbäcken, Tyresö kommun. Adresserna är Liljegränd, Bansjövägen och Vidablicksvägen. Föreningen består av 70 lägenheter i radhus/parhus-stil uppförda 1991, alla med egen entré från gatan. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.liljantyreso.se/

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av Mälardalens Bostadsrättsförvaltning. Inga planerade avgiftsändringar inför det nya budgetåret (kontrollerat 2020-05-28). Föreningen accepterar delat ägande mellan t ex föräldrar/barn och har inga specifika krav kring detta. Vanligt är att den som bor i lägenheten äger minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2020: Indragen fiber 2019: Balkongrenovering 2019: Installering laddplatser 2019: Underhåll uppfarter 2019: 4 st nya värmepannor 2019: Upprättande av ny energideklaration. 2017: Stamspolning 2016: Nya termostater på samtliga radiatorer, nya dörrar, lås och dörrfoder till förråden samt målning av ytterdörrar på utsidan. 2015: OVK & rensning av IM-kanaler 2012: Stamspolning 2010: Alla värmepannor har bytts, den sista november . 2009: Alla fasader och fönster (utvändigt) målades. PLANERADE/PÅGÅENDE. 2020/2021: Alla fasader och fönster ska målas.

   Gemensamma utrymmen

   Motorgräsklippare, häckklippare mm finns att låna för alla medlemmar i trädgårdsförrådet. Det finns cykelförråd, sophus och källsortering.

   Gårdsplats

   Två gånger om året (vår & höst) är det gemensamma städdagar inom föreningens gemensamma område.

   Parkering

   51 parkeringsplatser för 150:-/mån, 26 carportplatser för 250:-/mån och laddplatser elbil 500:-/mån. I kö till carport står i dagsläget 5-6 personer. I kö till p-plats står 5-6 personer. Ingen i kö till elbilsladdplatser. (kontrollerat 2020-05-28). En medlem som inte har någon plats har företräde framför en medlem som redan har en plats. Kösystemet hanteras av förvaltaren MBF och man ställer sig i kö genom att gå in på https://mbf.se/bostadsrattshavare/mbf-kohantering-boende/.

   Försäkring

   Föreningens fastigheter är försäkrade hos Protector. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår.

   Föreningens hemsida

   http://www.liljantyreso.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Liljegränd 16, TYRESÖ

   Kommun: Tyresö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 6 232 kr/mån inkl. VA, service/rep. värmepanna, bostadsrättstillägg, bredband samt kabel-tv (grundutbud).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Tyresö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

   Läs mer

   Bobutiken i Tyresö

   Hitta din mäklare i Tyresö

   Liknande bostäder