Växthusvägen 19, Bro

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Växthusvägen 19 - Bro

  Kommun

  Upplands-Bro

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  69m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3 (2 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Rosenängarna

  Avgift

  4 456 kr/mån

  Inkl. Värme, vatten och kabel-TV

  Accepterat pris / Bud

  1 795 000 kr

  26 014 kr/m2

  Välplanerad lägenhet belägen högst upp i huset på gaveln och med balkong i väster (eftermiddags/kvällssol). Fönster i tre väderstreck. Lägenheten är i perfekt skick och stod klar så sent som 2015. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, kakel och klinker samt duschhörna, wc och handfat med kommod. Gott om parkeringsplatser, varmförråd på utsidan samt separat tvättstuga.

  Ansvarig mäklare

  Daniel Eliasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0701-62 73 87

  daniel.eliasson@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Extra kontaktperson

  Kim Kyllönen

  Fastighetsmäklare /Nyproduktionsansvarig

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Parkettgolv samt ljusa väggar. Sovrum Direkt till höger finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Parkettgolv, ljusa väggar samt fönster mot framsidan. Badrum Duschhörna, tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod samt wc. Kakel och klinker. Sovrum Lägenhetens största sovrum har även detta plats för dubbelsäng samt gott om förvaring. Vardagsrum/kök Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket finner ni kyl/frys, spis med häll, diskmaskin, köksfläkt samt gott om skåpsförvaring samt gott om bänkytor. Matplats som utan problem rymmer 6-8 personer. Plats för den stora soffgruppen och utgång till balkongen med kvällssol.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,3824%

  Andel av årsavgift:

  3,38237%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-03-14

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Livgardisten II

  Lägenhetsnummer:

  1204

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor