Prästhagsvägen 13, Kungsängen

1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Prästhagsvägen 13 - Kungsängen

  Kommun

  Upplands-Bro

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  36m2

  Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Strandvägsområdet

  Avgift

  3 517 kr/mån

  Fiberanslutning tillkommer om 299 kr/månad Kabeltv tillkommer om 199 kr/månad Föreningen har nyligen höjt avgiften med ca 700 kr/månad för att arbeta upp en buffert för framtida underhåll.

  Accepterat pris

  1 950 000 kr

  54 167 kr/m2

  Ring för visning! Unik lägenhet med WOW-faktor. Här kan du bo i princip gratis då lägenheten är uppdelad med två separata lägenheter. Du kan därför bo i den ena och hyra ut den andra, utan att behöva föreningens tillstånd. Båda lägenheterna har dekorativa kakelugnar samt separata badrum. Fantastiskt läge med stor altan precis utanför dörren där du vaknar upp med utsikt mot Mälaren. Möjlighet till båtplats finns i föreningen. Förråd i källaren samt separat tillhörande förråd. Möjlighet till parkering precis utanför dörren. Mindre än 5 minuter till pendeltåg samt handel vid Kungsängens centrum.

  Ansvarig mäklare

  Daniel Eliasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0701-627 387

  daniel.eliasson@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Extra kontaktperson

  Fredrik Eriksson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Lägenhet 1 Vardagsrum Parkettgolv samt ljusa golv. Kakelugn. Kök med kyl/frys, ugn med häll samt köksfläkt. Badrum från 2018 med duschhörna, wc, handfat samt tvättmaskin. Sovrum Fönster mot gaveln. Plats för dubbelsäng. Lägenhet 2 Helkaklat badrum med duschhörna, handfat samt WC. Sovrum/ vardagsrum med pentry. Mindre kyl, spisplattor samt köksfläkt.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1914

  Hela fastigheten har genomgått renoveringar av golv, väggar, tak, isolering. Samt brandcellsklassning och brandlarmsinstallation. Huset är besiktigat av behörig besiktiningsman och de eventuella anmärkningar som har uppdagats har åtgärdats innan försäljning.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Uteplats/Balkong

  Egen uteplats om ca:12 kvm med möjlighet till inglasning. Detta är den enda lägenheten i huset som har egen ingång.

  Bilplats

  Bostadsrättsföreningen har fyra parkeringsplatser där det är först till kvarn som gäller. Parkeringen kostar 300 kr/ månad. I övrigt finns det gott om gratis parkering vid pendeltåget.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  10,5907%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  30 000 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Renoveringar:

  Hela fastigheten har genomgått renoveringar av golv, väggar, tak, isolering. Samt brandcellsklassning och brandlarmsinstallation. Huset är besiktigat av behörig besiktiningsman och de eventuella anmärkningar som har uppdagats har åtgärdats innan försäljning.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Villa Kungsängen

  Lägenhetsnummer:

  2

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten består av två bostadshus varav ett med tre våningsplan och ett med två våningsplan. Utöver bostäder inrymmer husen källarutrymmen och driftsutrymmen. Det ena huset är ursprungligen uppfört 1914 och innehåller fem separata lägenheter och det andra huset är uppfört 1947 och innehåller två lägenheter. Tomt och läge Fastigheterna är vackert belägna vid vattnet i Kungsängen. Fastigheten ligger i ett lugnt och attraktivt område med kringliggande bebyggelse bestående av liknande bostadshus varav merparten är fristående villor. På några få minuters avstånd finns Kungsängens centrum med restaurang, bank, livsmedelsbutik, frisör m.m. Skola, dagis och idrottsföreningar ligger också i fastighetens omedelbara närhet. Kommunikationsläget är mycket gott med pendeltåget endast några hundra meter från fastigheten. Restiden till Solna/Sundbyberg är ca 15 minuter och till Stockholms city ca 25 minuter. Till de närliggande orterna Jakobsberg och Kallhäll åker man på ca 5 minuter.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor