Objektbild

Bryggerivägen 1B, Upplands Väsby

Pris:

2 250 000 kr

Månadsavgift 3 380 kr/mån I avgiften ingår värme och kallvatten.

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 4 , hiss finns

Byggår: 2016-2017

Boarea: 47 m2

Välkommen till denna kompletta och bekväma lägenhet som ligger högst upp i huset i gavelläge, dessutom bra planerad med öppen planlösning. Här finns all önskvärd utrustning. På ett ytterst smakfullt sätt kombineras kvadratsmarta lösningar och fina sociala ytor. Hallen bjuder bra förvaringsmöjligheter, badrummet är toppmodernt och sovrummet lugnt och rofyllt. I direkt anslutning till matplatsen nås balkongen som är en given plats för sommarmiddagarna en kopp kaffe eller en god bok en lugn eftermiddag. Mer centralt än så här kommer man inte! På några minuter nås pendeltågstationen, busstorget, mataffärer, caféer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 250 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Tis 27 April

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Susanne Aalto

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 83

  susanne.aalto@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Bryggerivägen 1B till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Entréhall

    Hall med avhängningsmöjlighet i form av hatthylla. Till höger i hallen finns en praktisk inbyggd garderob med gott om förvaring. Parkettgolv och målade väggar.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är öppet mot köket. Här finns en given plats för soffa och tv bänk för de som önskar. Målade väggar och parkettgolv.

    Kök

    Stilrent kök med vita släta luckor, vit laminat som bänkskiva samt rostfri ho. Intill fönstret finns plats för matgrupp och även utgång till bostadens mysiga balkong. Här finns utrustning som delad kyl/frys, Spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och micro. Målade väggar och parkettgolv.

    Sovrum

    Stort och rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng och sängbord. Dessutom finns här en stor garderob med skjutdörrar med spegelglas. Målade väggar och parkettgolv.

    Duschrum

    Helkaklat toppmodernt duschrum. Här finns Dusch bakom vikbara glasdörrar, Handfat med kommod, spegelskåp, wc , handdukstork, tvättmaskin med arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför. Vita stor kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv med värmeslingor.

    Uteplats/Balkong

    Stor balkong med plats för matbord eller soffgrupp. Läge sydväst. Innergården intill är väldigt lugn och trivsam.

    Bostad

    Boarea

    47m2 (Areauppgift enligt föreningens information)

    Våning

    4 av 4 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    11301

    Andel i föreningen

    1,4354%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Telia Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum. Ca 18 TV-kanaler. Telia triple play innehåller både tv-kanaler, bredbandsanslutning och telefoni. Ett gruppavtal i föreningen har knutits och varje bostadsägare har en låg, obligatorisk kostnad om 220 kr/mån för detta.

    Byggnad

    Byggår

    2016-2017

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-03-14
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 75 kWh/m2 och år

    Uppvärmning

    Fjärrvärme. Vattenburen värme med radiatorer.

    Fönster

    3-glas

    Ventilation

    Mekanisk till- och frånluft

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Tegelbruket 1

    Föreningens organisationsnummer

    769630-3648

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Trapphuset är utrustat med hiss, du tar dig smidigt till ditt våningsplan. Postboxar finns i entrén och vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. Miljöstation för sophantering placeras ute på gården. Varje lägenhet är utrustad med källsorteringskärl i diskbänkskåpet. Tillhörande förråd finns till varje lägenhet i källarplan. Det finns ett garage under huset med parkeringsplatser att hyra. Det nås via trappa eller hiss från respektive trapphus. Cykelparkering finns på den gemensamma gården samt i källaren.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    51 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2016-2017

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Tegelbruket med dess smakfulla arkitektur och blomstrande läge gör Tegelbruket till en adress som visar vägen för det nya Upplands Väsby. Totalt rymmer kvarterat ca 150 lägenheter i storlekar om 1-5 rum och kök och blev helt färdigt 2018. Kvarteret får en arkitektur som utmärker sig. Variationer i både höjd och fasadfärg bidrar till en huskropp som ger ett levande intryck. Formen på kvarteret blir kvadratiskt men ändå inte slutet då det har en öppning mot Bryggerivägen och en portik som möter Väsbyån. Föreningen är belägen ett stenkast från pendeltågstationen och Messingen med skola, bibiliotek och kulturhus. På några minuters promenadavstånd når man även Väsby centrum med dess varierande utbud av affärer och restauranger. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För pendlaren är läget ypperligt då kommunikationerna härifrån är mycket bra - till Stockholm city och Uppsala tar man sig på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut.

    Föreningens ekonomi

    Avgiften höjdes med 4 % den 1 januari 2021. För mer info om föreningens ekonomi, se årsredovisningen eller kontakta styrelsen.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Utfört: Grindar installerades installeras under 2020 på två ställen mot den gemensamt förvaltade gården. Detta för att skapa en mer privat känsla för de boende.

    Parkering

    Det finns ett garage under huset med parkeringsplatser att hyra, det finns 32 platser som tillhör bostadsrättsföreningen. Garaget nås via trappa eller hiss från respektive trapphus. Garageplatserna kostar 900 kr/mån.

    Centralt

    Allmänt om området

    Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, restauranger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är väldigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Bryggerivägen 1B, Upplands Väsby

    Kommun: Upplands Väsby

    Område: Centralt

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 250 000 kr

    Månadsavgift: 3 380 kr/mån I avgiften ingår värme och kallvatten.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-25

    Pantsättningsavgift: 473 kr

    Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 600 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 280 kr/månad

    Vatten & avlopp: 120 kr/månad

    Försäkring: 200 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Kostnaden för lägenhetens hushållsel, varmvatten och hemförsäkring ingår ej i årsavgiften. Kostnad för varmvatten och Telia Triple play är dock obligatoriska tillägg för alla boende i föreningen, se kostnaden under övrigt och vatten/avlopp.

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Upplands Väsby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

    Läs mer

    Bobutiken i Upplands Väsby

    Hitta din mäklare i Upplands Väsby

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder