Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fresta Berså 1, Upplands Väsby

VÄLKOMMEN TILL FRESTA BERSÅ

Pris:

2 425 000 kr

Månadsavgift 3 848 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 1 , hiss finns

Byggår: 2019/2020

Boarea: 70 m2

Kontakta ansvarig mäklare för projektvisning. I Brf Fresta Berså hittar du en välkomnande kombination av moderna hem och grönskande trädgårdsliv. Här har vi skapat ljusa, attraktiva lägenheter, där smarta lösningar och hållbara material lägger grunden för en smidig och trivsam vardag. Här finns också en riktig trädgård med gott om plats att samla familj och vänner. Det snygga och praktiska uteköket skapar spännande möjligheter för såväl sommarfest som vardagsnjutning. Trädgårdens äppelträd och gröna häckar gör den till något mycket mer än bara vacker att titta på – den blir ett extra rum som förgyller livet året om. Modernt ekotänk Kombinationen av moderna lösningar och omtanke sträcker sig också lite längre i Fresta Berså. Det tydliga ekoperspektivet märks i träfasaderna och solcellerna som kommer att bidra till en grönare elförbrukning. Tillsammans med smidiga lösningar för återvinning gör det Brf Fresta Berså till ett modernt, ekoanpassat boende. Bekvämare vardag Brf Fresta Berså kommer att bestå av två låga huskroppar och en huskropp med fyra våningar, där den fjärde våningen kommer utgöras av en lägenhet samt en gemensam takterass. Huskropparna byggs i en mjuk båge längs en lummig innergata vilket skapar plats för gröna rum, samtidigt som det blir lätt att nå parkeringsplatser och återvinningsstationer. Grusade gångar påminner om äldre trädgårdsmiljöer, och är dessutom bra för grönskan omkring. Husens träfasader bidrar med lantlivskänsla och skapar tydliga band till platsens långa historia och naturen runt omkring. Spabad och orangeri på taket Fresta Berså kommer bestå av 23 lägenheter, från 1 till fyra rum och kök. Alla lägenheter förutom de två ettorna har varsin egen stor balkong och samtliga lägenheter har generösa fönster som gör rummen ljusa och trivsamma. På takterassen kommer det finnas ett spabad och ett orangeri, som bjuder in till sköna stunder året om.

Läs mer

Pris

2 425 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 81

  johan.hjalmarsson@lansfast.se

  Planritning Fresta berså 3 rok

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Kvartersmark, körväg genom kvarteret (grus), parkeringsytor (grus). Trädgård med gräsytor, träd, buskar, planteringar, uteplatser och utekök. Tomtmark gemensam för alla lägenheterna. Gemensam takterrass med spabad. Gemensamt orangeri.

   Bostad

   Boarea

   70m2

   Våning

   1 av 1 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1

   Andel i föreningen

   4,82%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2019/2020

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glas, aluminiumbeklädd utsida

   Ventilation

   FTX-system med värmeåtervinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Bostadsrättsföreningen Fresta Berså i Väsby

   Föreningens organisationsnummer

   769631-6327

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fresta Berså 1, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Fresta

   Församling: Fresta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 425 000 kr

   Månadsavgift: 3 848 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Kommentar till driftkostnad: Utöver månadsavgiften betalar respektive bostadsrättsinnehavare för sin vattenförbrukning (kall- och varmvatten), elförbrukning, (el och vatten: 385 kr- 729 kr/månad schablonkostnad), hemförsäkring (ca 200 kr/månad) samt fiber för bredband, tv och telefoni (ca 300 kr/månad). Beloppen inom parentes är schablonbelopp beräknade per månad. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el- och VA-abonnemang och fördelar kostnaderna för el, varm- och kallvatten till respektive lägenhet per förbrukning. För

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder