Fresta Berså 1, Upplands Väsby

2 425 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Fresta Berså 1 - Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

70m2

Våning

1 av 1 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Fresta

Avgift

3 848 kr/mån

I månadsavgiften ingår föreningens lånekostnader, uppvärmning ekonomisk och teknisk förvaltning, snöröjning, sophämtning, fastighetsförsäkring inklusive bostadsrättstillägg för varje lägenhet.

Pris

2 425 000 kr

34 643 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  VÄLKOMMEN TILL FRESTA BERSÅ

  Kontakta ansvarig mäklare för projektvisning. I Brf Fresta Berså hittar du en välkomnande kombination av moderna hem och grönskande trädgårdsliv. Här har vi skapat ljusa, attraktiva lägenheter, där smarta lösningar och hållbara material lägger grunden för en smidig och trivsam vardag. Här finns också en riktig trädgård med gott om plats att samla familj och vänner. Det snygga och praktiska uteköket skapar spännande möjligheter för såväl sommarfest som vardagsnjutning. Trädgårdens äppelträd och gröna häckar gör den till något mycket mer än bara vacker att titta på – den blir ett extra rum som förgyller livet året om. Modernt ekotänk Kombinationen av moderna lösningar och omtanke sträcker sig också lite längre i Fresta Berså. Det tydliga ekoperspektivet märks i träfasaderna och solcellerna som kommer att bidra till en grönare elförbrukning. Tillsammans med smidiga lösningar för återvinning gör det Brf Fresta Berså till ett modernt, ekoanpassat boende. Bekvämare vardag Brf Fresta Berså kommer att bestå av två låga huskroppar och en huskropp med fyra våningar, där den fjärde våningen kommer utgöras av en lägenhet samt en gemensam takterass. Huskropparna byggs i en mjuk båge längs en lummig innergata vilket skapar plats för gröna rum, samtidigt som det blir lätt att nå parkeringsplatser och återvinningsstationer. Grusade gångar påminner om äldre trädgårdsmiljöer, och är dessutom bra för grönskan omkring. Husens träfasader bidrar med lantlivskänsla och skapar tydliga band till platsens långa historia och naturen runt omkring. Spabad och orangeri på taket Fresta Berså kommer bestå av 23 lägenheter, från 1 till fyra rum och kök. Alla lägenheter förutom de två ettorna har varsin egen stor balkong och samtliga lägenheter har generösa fönster som gör rummen ljusa och trivsamma. På takterassen kommer det finnas ett spabad och ett orangeri, som bjuder in till sköna stunder året om.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Fresta berså 3 rok

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019/2020

  Uteplats/Balkong

  Kvartersmark, körväg genom kvarteret (grus), parkeringsytor (grus). Trädgård med gräsytor, träd, buskar, planteringar, uteplatser och utekök. Tomtmark gemensam för alla lägenheterna. Gemensam takterrass med spabad. Gemensamt orangeri.

  Bilplats

  28 markparkeringar med elstolpe anordnas inom fastigheten. Vissa med laddstation för elbil.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Utöver månadsavgiften betalar respektive bostadsrättsinnehavare för sin vattenförbrukning (kall- och varmvatten), elförbrukning, (el och vatten: 385 kr- 729 kr/månad schablonkostnad), hemförsäkring (ca 200 kr/månad) samt fiber för bredband, tv och telefoni (ca 300 kr/månad). Beloppen inom parentes är schablonbelopp beräknade per månad. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el- och VA-abonnemang och fördelar kostnaderna för el, varm- och kallvatten till respektive lägenhet per förbrukning. För

  Andel i föreningen:

  4,82%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas, aluminiumbeklädd utsida

  Ventilation:

  FTX-system med värmeåtervinning

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Fresta Berså i Väsby

  Lägenhetsnummer:

  1

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor