Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Herrgårdsvägen 28, Upplands Väsby

Välplanerad 2:a med ett fantastiskt läge på 6:e våningen. Balkong i väster!

Pris:

1 895 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 630 kr/mån I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-TV, bredband samt BR-tillägg.

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 6 av 7 , hiss finns

Boarea: 57,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Centralt belägen 2:a med ett av föreningens bästa lägen. Här har du en härlig balkong på sjätte våningen i västerläge. Tack vare västerläget har du sol under större delen av eftermiddagen och kvällens samt en vidsträckt utsikt. Lägenheten är välplanerad med ett stilrent kök, fräscha ytskikt och ett stambytt badrum från 2010/2011. Herrgårdsvägen är ett lugnt område samtidigt som det är nära till Väsby Centrum och pendeltågsstation. Alldeles i närheten går direktbuss 565 till Solna och Stockholm City, från pendeltågsstationen kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Stabil och omtyckt förening med många faciliteter för medlemmarna, såsom biltvätthall, bastu och övernattningsrum. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mikael Salmén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 85

  mikael.salmen@lansfast.se

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Mysig balkong med en fantastisk utsikt över centrala Väsby. Här blickar du över de grönskande träden och tack vare detta och västerläget har du solen från eftermiddag till sen kväll. Definitivt ett av föreningens allra bästa balkonglägen!

   Bostad

   Boarea

   57,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   6 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   68115

   Andel i föreningen

   0,24%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredband via gruppavtal hos Com Hem 100 Mbit via Fiber-LAN ingår i avgiften utan kostnad. Går att teckna högre hastighet mot en tilläggskostnad. Går även att ansluta sig till Bredbandsbolaget (ingår dock ej i avgiften). Analog TV med standardutbudet från Com Hem ingår till samtliga lägenheter utan kostand. IP-telefoni till rabatterat pris via gruppavtal genom Com Hem.

   Övriga utrymmen

   Det finns tillhörande källarförråd, cykelrum samt tvättstuga i huset. På Herrgårdsvägen 16 har föreningen en snickerilokal som kan användas av boende i föreningen. En större samlingslokal finns i bottenvåningen på Herrgårdsvägen 28, här finns stolar och bord samt ett funktionellt kök med porslin med mera för 70 personer, går att hyra för fester eller liknande. På Herrgårdsvägen 18 finns en bastu som går att hyra till självkostnadspris, uthyrning görs genom Renew Service. I anslutning till bastun finns ett uthyrningsrum med plats för 3 personer. I anslutning till garagen finns både en tvätthall och en smörjhall. I föreningen finns ett grovsoprum som är beläget vid garageplatserna i närhet till Lidmans Allé. Det finns 12 stycken tvättstugor inom föreningen, varav en belägen i huset. Tvättstugorna disponeras utan kostnad för de boende i föreningen. Varje tvättstuga har två tvättmaskiner, elmangel, torkskåp och torktumlare.

   Övrigt

   Rumsbeskrivning och invändiga bilder kompletteras i augusti. Visningar planeras i augusti.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2008-11-10
   Energiprestanda: 141 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Vilunda HSB

   Föreningens organisationsnummer

   714800-2087

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   407 st

   Antal lokaler

   50 st

   Byggår

   1960

   Byggår kommentar

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Vilunda är en stor stabil förening som bildades 1958. I föreningen finns 407 st lägenheter. Föreningen ligger mycket centralt i Upplands Väsby med närhet till Upplands Väsby Centrum samt Upplands Väsby Station. Från stationen kan du sedan ta dig till centrala Stockholm på mindre än 30 minuter, eller till Arlanda flygplats på mindre än 10 minuter. Sophantering sker genom separata sopnedkast utanför entréerna dessutom finns det grovsoprum samt returhantering för glas i föreningen. Flertalet gemensamma ytor samt tvättstugor finns i föreningen, se vidare info. Gå gärna in på föreningens hemsida för vidare information. www.brfvilunda.se

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar under 2020. För information och frågor om föreningens ekonomi, se hemsidan (http://www.brfvilunda.se/), kontakta föreningens styrelse alternativt se senaste årsredovisningen. Varje lägenhet har en egen elmätare och ett eget abonnemang men är anslutet till föreningens kollektiva elavtal.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Pågående arbete för energibesparingsåtgärder, utvärdering och ev. fortsatt utbyggnad av FTX, åtgärda anmärkningar på fönstren, snygga till entréerna, fortsatt genomgång och förhandling av avtal för att eventuellt erhålla bättre villkor, fortsatt upprustning av tvättstugor samt förbättring av trapp/ramp mellan HV. 99 - 101. Planerad renovering av balkonger och gavlar på höghusens södra kortsidor framöver. Utförda renoveringar 2010-2011 - Omfattande renovering enligt följande: Stambyte, uppgradering av el, infört enhetsmätning av el, nya isolerglasfönster samt nya balkongdörrar. 2013 - Ommålning av p-platser, markomläggning, fortsatt upprustning av tvättstugor samt energibesparande åtgärder av utebelysning. 2014 - Ommålning av hissar, hisskarmar och hissdörrar på alla våningsplan, utbyte av värmeväxlare i undercentral, kompletterande ommålning av P-rutor. 2017 -Utbyte av porttelefoner 2018 - Renovering av tak på höghusen i föreningen - Markanläggning vid entrén utanför Herrgårdsvägen 14-16, samt 24-26 - Föreningslokalen har renoverats - Slutfört installation av nytt passer- och bokningssystem.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstugor och källarförråd på Herrgårdsvägen 16, samlingslokal med porslin för 70 personer samt stolar och bord. Går att hyra för fester eller liknande. Bastu på Herrgårdsvägen 18 som går att hyra till självkostnadspris, uthyrning görs genom Renew Service. I anslutning till bastun finns ett uthyrningsrum med plats för 3 personer. I anslutning till garagen finns både tvätthall och en smörjhall. Varje hus i föreningen har varsitt cykelrum i källaren. I höghusen finns speciella utrymmen i källargångarna som är avsedda för cykelförvaring.

   Gårdsplats

   På gården finns tillgång till boulebana samt grillplats.

   Parkering

   I föreningen finns följande parkeringsalternativ: 160 parkeringsplatser inkl gästparkering (147 kr/mån) 116 garageplatser varav 55 varmgarage (270-520 kr/mån) Kontaktuppgifter för parkeringsansvarig är Renew Service.

   Försäkring

   Det ingår bostadsrättstillägg för alla bostadsrätter i föreningen. Separat hemförsäkring måste dock tecknas av varje lägenhetsinnehavare.

   Föreningens hemsida

   http://www.brfvilunda.se/

   Centralt

   Allmänt om området

   Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, restauranger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är väldigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Herrgårdsvägen 28, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Centralt

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 895 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 630 kr/mån I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-TV, bredband samt BR-tillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-29

   Pantsättningsavgift: 475 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 273 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 123 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Dessa kostnader debiteras efter individuell förbrukning och avtal. Föreningen har ett gynnsamt gemensamt avtal som avser hushållselen, denna kommer på samma faktura som månadsavin för avgiften.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder