Södra årvägen 39, Upplands Väsby

2 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 25 Nov 12:45 - 13:15

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Anmäl till visning

  Adress

  Södra årvägen 39 - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Låghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2006

  Boarea

  75,5m2

  Våning

  0 av 0 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Brunnby Park

  Avgift

  5 131 kr/mån

  I månadsavgiften ingår uppvärmning och vatten samt en p-plats.

  Utgångspris

  2 395 000 kr

  31 722 kr/m2

  3/4:a i markplan med fritt läge!

  Underbar marklägenhet med ett av föreningens bästa lägen. Altan i direkt anslutning till härligt fria gräsytor och möjlighet att springa direkt ut i det fria. Lägenheten löper genomgående på ena gaveln med fönster i tre väderstreck och öppna luftiga ytor. Går att dela av till en 4:a. Här bor man i ett lugnt och mysigt låghusområde med familjär känsla. Södra Årvägen och Brunnby Park är ett barntätt och naturskönt område med fina strövområden och barnomsorg intill. Varmt välkomna till denna idyll!

  Ansvarig mäklare

  Teresa Klintborg

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-455 12 82

  teresa.klintborg@lansfast.se Läs mer om Teresa

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-11-25 12:45:00 2018-11-25 13:15:00 40 Bostadsvisning Södra årvägen 39, Upplands Väsby 59,52048947, 17,93935965 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med garderob samt klädkammare. Ekparkett och ljusmålade väggar samt mönstrad fondvägg.

  Duschrum

  I direkt anslutning till hallen ligger lägenhetens rymliga duschrum med tvättavdelning. Väggarna är vitkaklade och på golvet ligger det en plastmatta i gott skick. Badkar, WC, handfat samt ett vädringsfönster. Vid ena kortsidan har man låtit placera en kombinerad tvätt/torktumlare och en arbetsbänk i ek med en praktisk förvaring under samt ett väggfast skåp ovanför.

  Sovrum

  Tilll vänster i hallen ligger lägenhetens första sovrum som passar bra som barnrum eller kontor. Ljusmålade väggar, fondvägg, ekparkett samt en garderob. Sovrum 2 Från vardagsrummet nås det största sovrummet. Här ryms både dubbelsäng och ordentliga garderober. Här är väggarna målade i en ljusblå färg och på golvet ligger det en ekparkett. Fönster åt två håll ger en känsla av rymd utan att för den delen erbjuda grannar någon större insyn.

  Kök

  Rakt fram från hallen sett fortsätter ekparketten in i köket. Köket är modernt rustat med luckor i björk, vitt kakel ovanför bänkskivan i massiv ek. Vitvaror i vitt bestående av fullstor kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och matplatsen som möjliggör för större middagsbjudningar har gott om ljusinsläpp och rymd och erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrummet intill.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet har en öppen planlösning tillsammans med köket/matplatsen och har även det ett gott ljus tack vare fönster i två väderstreck. Rummet är lättmöblerat och går även att förminska för att på ett planeffektivt sätt möjliggöra för ytterligare ett rum. Vardagsrummet har även det ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Från vardagsrummet når man den trevliga altanen med ett fantastiskt fritt läge mot naturskön omgivning, här kan man låta barnen springa fritt ut på gräset direkt från lägenheten.

  Övriga utrymmen

  Det finns lägenhetsförråd samt gemensamt redskapsförråd i länga på gården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Telias digital-tv med ca 15 kanaler ingår till en obligatorisk kostnad på 250 kr/mån i kombination med bredband.

  Bredband

  Bredband ingår till en obligatorisk kostnad på 250 kr/mån i kombination med digital-TV.

  Uteplats/Balkong

  Underbar markterrass i bästa sydvästläge med härliga fria ytor i direkt anslutning till markterrassen. På terrassen finns en markis. Utanför lägenheten som dessutom ligger med ett fint gavelläge kan man njuta av generösa gräsytor som passande kan användas för barnens lek och övriga önskemål.

  Bilplats

  Det finns 42 p-platser varav en ingår i månadsavgiften till varje lägenhet. Utöver det finns möjlighet att hyra ytterligare p-plats (200 kr/mån) och det finns ett antal gästparkeringar där besökare kan stå med p-tillstånd som går att få från styrelsen. 60 kr i tillägg i det fall man önskar nyttja motorvärmaren.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  590 kr/månad

  Försäkring:

  190 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  590 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  2,861%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf BoKlok Brunnby Park

  Lägenhetsnummer:

  C1

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Familjär bostadsrättsförening med byggår 2006 som består av 42 st. lägenheter utspridda på sju små röda låghus med radhuskänsla. I varje hus finns det sex st. lägenheter med varierande storlek fördelade på tvåor (50 kvm), treor (63 kvm) och fyror (75,5 kvm). Gårdarna sköts om av medlemmarna själva i föreningen enligt ett skötselschema. Det finns redskap såsom gräsklippare och trädgårdsredskap att tillgå i gemensamma förråd på varje gård. I föreningen finns flera kolonilotter som medlemmarna kan använda för att odla egna grönsaker och liknande. OMRÅDET Brunnby Park är ett lugnt barntätt område med närhet till såväl grönska som barnomsorg. Från området finns det bussanslutning till Väsbys centrala delar samt pendeltågstationen. Närmsta förskola samt skola ligger inom området, närmsta matbutik ligger vid Glädjen ca 1,5 km från Södra Årvägen. Åker man vidare på Vallentunavägen kommer man vidare mot bla Väsby Golf, flertal häststall och ett par ridskolor.  Annat:

  I hyran inkluderas en obligatorisk avgift på 250 kr/mån som avser Digital-tv, IP-telefoni och internet (100/100) via Telia.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  168 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor