Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tegelvägen 1A, Upplands Väsby

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 2 888 kr/mån I avgiften ingår värme och kallvatten.

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Boarea: 43 m2

Här väntar en perfekt planerad bostad i näst intill nyskick. På ett ytterst smakfullt sätt kombineras kvadratsmarta lösningar och fina sociala ytor. Hallen bjuder på bra förvaringsmöjligheter, badrummet är toppmodernt och sovrummet lugnt och rofyllt. Köket och vardagsrummet ligger i modern öppen planlösning där ljus och rymd dominerar. I direkt anslutning till matplatsen nås balkongen som är en given plats för sommarmiddagarna eller en kopp te och en god bok en lugn eftermiddag. Mer centralt än så här kommer man inte! På några minuter nås pendeltågstationen, busstorget, mataffärer och caféer och restauranger. Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Susanne Aalto

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 83

  susanne.aalto@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Hall med avhängningsmöjlighet i form av hatthylla. Här finns även plats för sideboard eller annan förvaringsmöbel. Till höger i hallen finns en praktisk inbyggd garderob med skjutdörrar. Klinkergolv och målade väggar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är öppet mot köket. Här finns en given plats för soffa och tv bänk för de som önskar. Målade väggar och parkettgolv.

   Kök

   Stilrent kök från Vedum. Vita släta luckor, mörkgrå laminat som bänkskiva samt rostfri ho. Intill fönstret finns plats för matgrupp och även utgång till bostadens mysiga balkong. Här finns utrustning som delad kyl/frys, Spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och micro. Målade väggar och parkettgolv.

   Duschrum

   Helkaklat toppmodernt duschrum. Här finns Dusch bakom vikbara glasdörrar, Handfat med kommod, spegelskåp, wc , handdukstork, tvättmaskin med arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför. Vita stor kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv med värmeslingor.

   Sovrum

   Ljust rum med plats för dubbelsäng och sängbord här finns dessutom en stor garderob. Målade väggar och parkettgolv.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i mysigt läge med plats för större möblemang.

   Bostad

   Boarea

   43m2 (Areauppgift enligt föreningens information)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   31003

   Andel i föreningen

   1,3646%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Telia Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum. Ca 18 TV-kanaler. Telia triple play innehåller både tv-kanaler, bredbandsanslutning och telefoni. Ett gruppavtal i föreningen har knutits och varje bostadsägare har en låg, obligatorisk kostnad om 220 kr/mån för detta.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-03-14
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 90 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme. Vattenburen värme med radiatorer.

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Mekanisk till och frånluft.

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Tegelbruket 1

   Föreningens organisationsnummer

   769630-3648

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   51 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Tegelbruket med dess smakfulla arkitektur och blomstrande läge gör Tegelbruket till en adress som visar vägen för det nya Upplands Väsby. Totalt rymmer kvarterat ca 150 lägenheter i storlekar om 1-5 rum och kök och blev helt färdigt 2018. Kvarteret får en arkitektur som utmärker sig. Variationer i både höjd och fasadfärg bidrar till en huskropp som ger ett levande intryck. Formen på kvarteret blir kvadratiskt men ändå inte slutet då det har en öppning mot Bryggerivägen och en portik som möter Väsbyån. Föreningen är belägen ett stenkast från pendeltågstationen och Messingen med skola, bibiliotek och kulturhus. På några minuters promenadavstånd når man även Väsby centrum med dess varierande utbud av affärer och restauranger. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För pendlaren är läget ypperligt då kommunikationerna härifrån är mycket bra - till Stockholm city och Uppsala tar man sig på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut.

   Föreningens ekonomi

   Avgiften kommer att höjas med 4 % fr.o.m. 1 januari 2021. För mer info om föreningens ekonomi, se årsredovisningen eller kontakta styrelsen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utfört: Grindar installerades installeras under 2020 på två ställen mot den gemensamt förvaltade gården. Detta för att skapa en mer privat känsla för de boende.

   Parkering

   Det finns ett garage under huset med parkeringsplatser att hyra, det finns 32 platser som tillhör bostadsrättsföreningen. Garaget nås via trappa eller hiss från respektive trapphus. Garageplatserna kostar 900 kr/mån.

   Centralt

   Allmänt om området

   Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, restauranger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är väldigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Tegelvägen 1A, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Centralt

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr

   Månadsavgift: 2 888 kr/mån I avgiften ingår värme och kallvatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-08

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 971 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Vatten & avlopp: 251 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Övrigt: 220 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Kostnaden för lägenhetens hushållsel, varmvatten och hemförsäkring ingår ej i årsavgiften. Kostnad för varmvatten och Telia Triple play är dock obligatoriska tillägg för alla boende i föreningen, se kostnaden under övrigt och vatten/avlopp.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder