Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Travgatan 47A, UPPLANDS VÄSBY

Totalrenoverad 4:a om 97 kvm i två plan med en stor terrass i soligt söderläge. Stambyte pågår!

Pris:

2 650 000 kr

Utgångpris

Månadsavgift 4 599 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten, värme, tv (basutbud).

Bostadsrättslägenhet - UPPLANDS VÄSBY

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 3  (Våningsplan 2 och 3 av 3.) , hiss finns inte

Byggår: 1982

Boarea: 97 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Lägenheten genomgår i detta nu ett stambyte och renoveras således av bostadsrättsföreningen. Arbetet beräknas vara klart i slutet på månaden och innebär att badrum och gäst-WC kommer att renoveras. Lägenheten är en välplanerad 4:a i två plan med en stor terrass i söderläge, här har du sol under större delen av dagen samt kvällen. Här erbjuds en praktiskt planerad bostad i ett barnvänligt och grönt område. Bostaden disponerar ett renoverat kök med rymlig matplats, stort vardasrum, tre befintliga sovrum samt renoverat badrum och renoverad gäst-WC. I bostaden finns även en rymlig klädkammare som även kan användas som kontor. Möjlighet att disponera om bostaden till en 5:a. Här bor du i en populär förening med närhet till pendeltågsstation, Väsby centrum, Bredden samt grönska och med Gunnes gård med djur- och naturliv utanför dörren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Adam Edström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 89

  adam.edstrom@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Härlig insynsskyddad terrass i en bra storlek som vetter i soligt söderläge. Här har du sol under större delen av dagen och kvällen.

   Bostad

   Boarea

   97m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 3  (Våningsplan 2 och 3 av 3.) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   750530

   Andel i föreningen

   1,23%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabeltv ingår i avgiften (basutbudet). Föreningen är ansluten till comhem. Fiber skall dras fram till husen under 2020. Lägenhetsinnehavaren kommer kunna välja att ansluta sig/ lägenheten till fibern mot en kostnad av 499 kr/mån bundet i två år under de två åren är denna bunden till en och samma leverantör (Statsnät). Efter att bindningstiden löper ut efter två år blir fibern öppen.

   Övriga utrymmen

   Förråd utanför lägenheten på markplan samt ett utanför ytterdörren på ingångsplanet.

   Byggnad

   Byggår

   1982

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Travgatan

   Föreningens organisationsnummer

   769617-7208

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   100 st , varav hyresrätter: 8 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1982

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Travgatan bildades 2007 och köptes loss från Väsbyhem 2010. Byggnaderna ligger i låghus om 1-2 våningar och är byggda 1982 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och en kontorslokal. Totalt finns det 100 st lägenheter varav 5-6 st ligger kvar som hyresrätter. Lägenhetsinnehavare på markplan är skyldig att sköta båda fram och baksidan. Staket och grindar runt uteplatserna ska hållas i gott skick och skall underhållas på bostadsinnehavarens ansvar och bekostnad. Inom området finns det soprum med källsortering samt olika parkeringsalternativ. På de gemensamma ytorna finns lekplatser, trevliga gräsytor och små gårdsliknande miljöer. Natursköna omgivningar och "Gunnes gård" ligger alldeles runt hörnet. Inom området finns det både förskola och skola. Mer information om föreningen finns på deras hemsida www.brftravgatan.se

   Föreningens ekonomi

   Enligt föreningen kommer det ske en höjning av avgiften. Beslut är dock inte fattat för när och hur stor höjningen kommer bli. Troligen kommer detta ske under hösten 2020. Denna höjning beror på att föreningen kommer utföra stambyte och renoveringar under 2020. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet, debiteras säljaren. För information om föreningens ekonomi kontakta styrelsen på info@brftravgatan.se eller ordförande Janne Ögren på 070-9917291.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen underhåller sina fastigheter kontinuerligt och har lagt om yttertaken på samtliga byggnader samt underhåller fasaden kontinuerligt. Stambyte kommer ske under 2020, förmodligen under våren. I samband med stambytet kommer föreningens alla badrum samt gäst wc renoveras. De boende kommer ges möjlighet att välja om de vill ha något utöver standard. Månadsavgiften kommer i samband med stambytet att höjas.

   Parkering

   Föreningen har följande parkeringsalternativ: P-plats till en kostnad av 220 kr/mån. Carport till en kostnad av 354 kr/mån. Garage till en kostnad av 492 kr/mån. Det är i dagsläget kö till platserna och det är förvaltaren Renew som tillhandahåller med köplatserna. Mer info om föreningens parkeringspolicy på föreningens hemsida.

   Smedby

   Allmänt om området

   Smedby är det perfekta området för er som önskar bo i ett mysigt område med närhet till natur och sköna promenadstråk men ändå närhet till butiker, centrum, restauranger samt pendeltågstation och bussanslutningar. Inom området finns det flera skolor att välja mellan, närmsta skolorna är Engelska Skolan (F-5) och Sverige Finska Skolan (F-9). Närmsta förskola är Smedby Hage. Vid Smedby gård ligger Vikingagården "Gunnes Gård". Här kan barnen lära sig om Vikingatiden och träffa gårdens alla frigående djur.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Travgatan 47A, UPPLANDS VÄSBY

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Smedby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 650 000 kr
   Utgångpris

   Månadsavgift: 4 599 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten, värme, tv (basutbud).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 500 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 325 kr/månad

   Försäkring: 175 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Detta är endast uppskattade driftkostnader, dessa debiteras efter individuell förbrukning och avtal.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder