Svampskogsvägen 156, Vallentuna

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Svampskogsvägen 156 - Vallentuna

  Kommun

  Vallentuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011

  Boarea

  55m2

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bällstaberg

  Avgift

  3 184 kr/mån

  I avgiften ingår Värme, förråd och kallvatten. Tillägg för Kabel-Tv och bredband tillkommer för 250kr/mån.

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  39 909 kr/m2

  Markplans 2:a i Bällstaberg!

  Välkommen in i denna ljus och härliga markplans lägenhet med stor trädäckad uteplats i bästa solläge. Här bor man med närhet till kommunikationer som Roslagsbanan som kör sträckan Kårsta-Östra Station, samt flertalet bussalinjer med direktbussar in till Humlegården i rusningstrafik. Här har du även promenadavstånd till både förskolor och skolor samt härliga svampskogar. Lägenheten erbjuder ett ljust och rymligt kök i vitt, ett bra och ljust sovrum, ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt utgång till den stora trädäckad uteplatsen. Utöver detta finns bra förvaringsmöjligheter finns i praktisk klädkammare, helkaklat duschrum i vitt med egen tvättmaskin och torktumlare. Bällstaberg är ett populärt område med många fina grönområden och lummiga gator. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkommen in i hall med grått klinkergolv vid insteget och ekparkettgolv i inre hall och övriga rum. Väggarna är ljust tapetserade och avhägningsmöjligheter finns direkt till vänster skjutdörrsgarderob.

  KÖK

  Praktiskt kök med vita skåpluckor, bänkskivor i mörk laminat med grått kakel ovan. Köket är utrustat med integrerad diskamskin samt häll, ugn, fläkt, mikro och kyl/frys allt i vitt utförande. intill köket finns plats för matgrupp. Öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Väggarna är vitmålade med gråmålad fondvägg vid matplatsen.

  VARDAGSRUM

  Socialt vardagsrum som rymmer stor soffaggrupp. Här finns utgång till stor trälagd uteplats i bästa solläge. Väggarna är vitmålade med tapetserad fondvägg bakom TV:n.

  SOVRUM

  Bra sovrum med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Ljus fås från fönster med utsikt mot innergården.

  DUSCHRUM

  Helkaklat duschrum i vitt med grått klinkergolv. Här finns praktisk tvätt del med tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk ovan. Duschrummet är utrustat med duschväggar, tvättställskommod med tillhörande spegel och wc.

  KLÄDKAMMARE

  Rymlig klädkammare med hyllor och häng.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett förråd som tillhör lägenheten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011

  Uppvärmning

  Fjärrvärme och värmepump-frånluft

  TV

  Bredband och tv finns via Telia.

  Uteplats/Balkong

  Trälagd altan med bästa solläge med utsikt mot innergård och skogen. Här ryms såväl soffa, sittgrupp och grill och det här är det perfekta tillhållet härliga sommardagar. Det finns även en grind ut om man skulle vilja gå ut och vara på allmänningen.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Bällstaberg är ett av Vallentunaste nyaste områden. Området började bebyggas i mitten av 90-talet och har sen dess vuxit enormt och idag finns här en trevlig blandning av villor, radhus och flerbostadshus. I närområdet finns fina strövområden och man har alltid nära till naturen. Här finns även både skola och flera förskolor. Bra kommunikationer med Roslagsbanan som tar dig till centrala Stockholm på under 30 minuter.

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,2253%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2011

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk från och tillluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme och värmepump-frånluft

  Övrigt:

  Trevlig innergård med gott om lekytor.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skogsbrynet

  Lägenhetsnummer:

  61002

  Antal lägenheter:

  60

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skogsbrynet i Vallentuna är belägen i Bällstaberg, nära skola och förskolor. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 4 våningar med 60 lägenheter och byggnaderna är uppförda 2010-2011 av JM AB. Vanlig parkeringsplats eller parkeringsplats i carport, avgift tillkommer och kö kan finnas. P-plats 100 kr/mån, p-plats med el 250 kr/mån, carport 400 kr/mån. Förråd i separat byggnad. Bostadsrättsinnehavaren debiteras 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  77 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor