Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Budgivning pågår

Torshällsvägen 29C, Värmdö

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Torshällsvägen 29C - Värmdö

  Kommun

  Värmdö

  Typ

  1 plan med loft

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  25m2

  19 m² boarea + loft 6 m² enligt BRF

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Torshäll

  Avgift

  1 450 kr/mån

  Utgångspris

  1 750 000 kr

  70 000 kr/m2

  Hjärtligt välkomna till Torshällsvägens bästa studiohus, här har vi en optimalplanlösning om 25 kvm fördelat på 19 kvm boyta och ett praktiskt sovloft om 6 kvm. De stora fönsterpartierna ger mycket rymd och ljusinsläpp samt utsikt i området över vackra Torsbyfjärden. Huset färdigställdes 2016, här har man valt att fokusera på kvalité vilket märks på de materialval som gjorts. Huset har fungerat som en extralokal och bara har använts ett fåtal gånger. Bostaden är därför i absolut nyskick – vitvarorna är sällan använda som diskmaskin, tvättmaskin och kyl/frys, ugnen är dessutom aldrig använd. Högklassiga Luxaflex Duette® gardiner med top-down bottom up-funktion gör det möjligt att reglera temperatur och ljusinsläpp sommar och vinter samtidigt som de ger insynsskydd (3 års garanti). Tillstånd finns att bygga en veranda framför huset. Uppfarten asfalterades föregående år. Bussen som tar dig till Slussen på ca 30 minuter ligger bara 300 meter ifrån bostaden. Detta boende är ett perfekt första boende alternativ ett övernattningsboende. Här har vi även tillgång till en stor parkering och gästparkering när man får besök.

  Ansvarig mäklare

  Alexandra Björk

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-079 08 19

  alexandra.bjork@lansfast.se Läs mer om Alexandra

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Vattenburen golvvärme

  TV

  Fastigheten är ansluten till fiber, bostadsrättshavare tecknar eget avtal.

  Bredband

  Fastigheten är ansluten till fiber, bostadsrättshavare tecknar eget avtal.

  Uteplats/Balkong

  Underbar uteplats i bra läge.

  Bilplats

  Till fastigheten ingår en parkeringsplats, i föreningen finns även gästparkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör avseende: - Elen med uppvärmning ca 12 000/år, detta belopp är uppskattat och baseras på att man bor permanent. - TV/bredband/telefoni- Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal - Hemförsäkring - Sopor ca 100 kr/månad - Bostadsrättshavaren svarar själv för snöröjning, sandning m.m. av respektive ytor i anslutning till den egna bostadsrätten. Den egna skötselområdet består av uppfart, uteplats, gräsytor häckar m.m.

  Andel i föreningen:

  2,3463%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen golvvärme

  Förening

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor