Objektbild

Regalskeppsvägen 20, ENKÖPING

En underbar 4:a om 86 kvm i ett lugnt och trivsamt område med balkong i soligt läge!

Pris:

1 895 000 kr

Månadsavgift 4 276 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ENKÖPING

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 1 , hiss finns inte

Boarea: 86,4 m2

Välkommen till Regalskeppsvägen 20! Ta chansen att bo i en underbart fin lägenhet i ett lugnt och trivsamt område med närhet till natursköna omgivningar och badplats, men på ett bekvämt avstånd till Enköpings Centrum som du tar dig till med bil på 5-10 minuter eller via den trevliga gång- och cykelvägen. I detta område blandas bostadsrätter med villor och hyresrätter för en trevlig granngemenskap och mix av människor. Du kommer till lägenheten via loftgång in i välkomnande hall som fungerar som ett nav och når samtliga rum. Från hallen direkt till vänster finns matplats intill mycket fint kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet som leder ut till solig balkong där man gärna spenderar mycket tid. Intill vardagsrum finns ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, boendet har totalt tre sovrum i varierande storlekar. Lägenhetens badrum är rymligt med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare - här finns givetsvis även golvvärme. Säljarna av lägenheten är boendets första och enda ägare och känslan av ett fräscht och modernt boende genomsyrar hela bostaden. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 895 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Evelina Lund

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-458 00 14

  evelina.lund@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Regalskeppsvägen 20 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    86,4m2 (Bostadsrättsföreningen)

    Våning

    1 av 1 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    2204

    Andel i föreningen

    5,22687%

    Andel av årsavgift

    5,4642%

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör ett förråd på ungefär 5 kvm på föreningens innergård.

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Roddbåten i Enköping

    Föreningens organisationsnummer

    769634-4006

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    24 st

    Antal lokaler

    0 st

    Äger föreningen marken

    Ej angiven

    Allmän information

    FÖRENING: Antal lägenheter:24 st. Ekonomisk och administrativ förvaltare är HSB/ Upplands Boservice KOMMANDE RENOVERINGAR/OMBYGGNATIONER: Enligt samtal med föreningen 2021-06-17 planeras innertaken för marklägenheterna att tilläggsisoleras. Det finns inga beslut om när och hur lång tid arbetet kommer att pågå. Offerter är på gång att samlas in. AVGIFTSÄNDRINGAR: Enligt samtal med föreningen 2021-06-17 kommer beslut kring avgiftsändring att tas när styrelsen vet vad tilläggsisoleringen kommer att kosta. KABEL-TV/BREDBAND/IP-TELEFONI: Kabel-TV via Telia, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telia, ingår i månadsavgiften. GEMENSAMMA UTRYMMEN Kallförråd om ca 5-8 kvm i separat byggnad. Miljöstuga med sopsortering. PARKERING: En parkering tillhör varje lägenhet mot ett obligatorisk tillägg. Kostnad 250 kr/mån. Gästparkering samt större allmän parkering finns i området. ÖVRIGT: Medlemsavgift till HSB betalas av varje ny medlem om 500 kr Accepteras juridisk person som medlem i brf: Beslut tas i varje enskilt fall Ägarandelar vid föräldra-, släkt – och barnägande: Beslut tas i varje enskilt fall (tex 90/10 eller 50/50) Som medlem i en bostadsrättsförening har du både rättigheter och skyldigheter. Skyldigheterna handlar om att vårda och sköta om. Rättigheterna handlar om att själv få göra vissa förändringar i lägenheten. Ansvarsfördelningen mellan dig och föreningen är reglerade i stadgarna och Bostadsrättslagen. I stadgarna anges hur föreningens verksamhet ska vara organiserad, vilken beslutsordning som ska gälla och vilka krav som ställs på dig som medlem. Ta del av stadgarna innan du blir medlem. Som medlem åtar du dig att följa stadgarna.

    Bredsand

    Allmänt om området

    Bredsand ligger vid Enköpings närmsta bad och campingplats. Badet i Bredsand har ca 400 meter sandstrand, lekplatser och stora ytor för diverse bollspel. Långgrunt och barnvänligt. Vackra strövområden för härliga promenader. Någon kilometer söderut ligger klubbholmen stadens båtklubb (Enköpings seglarsällskap ESS)

    Kommunikation

    Närhet till Stockholm: tåg ca 40 min. eller ca 70 km motorväg, Arlanda ca 70 km, Västerås ca 25 km. Uppsala ca 40 km.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Regalskeppsvägen 20, ENKÖPING

    Kommun: Enköping

    Område: Bredsand

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 895 000 kr

    Månadsavgift: 4 276 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 300 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 300 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 2 st

    Karta & område

    Enköping

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Enköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Enköping!

    Läs mer

    Bobutiken i Enköping

    Hitta din mäklare i Enköping

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder