Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skördevägen 1, Enköping

Pris:

1 345 000 kr

Månadsavgift 2 168 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Enköping

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 4  (Lägenheten ligger högst upp i huset.) , hiss finns

Boarea: 40 m2

Välkommen till denna fina stora 1:a fördelat på 40 kvadratmeter i natursköna Åkersberg! Lägenheten som är belägen på högsta våningen har stora fönster och högt i tak vilket skapar en känsla av rymd. Utsikt över taknockar garanteras! Lägenheten har en trivsam planlösning och genomgående ekparkett. Köket som är i öppen planlösning till vardagsrummet har goda arbetsytor och är utrustat med bland annat diskmaskin, här finns också plats för matbord och stolar. Från vardagsrummet finns utgång till den fina balkongen som ligger i solläge stora delar av dagen. Det helkaklade badrummet är utrustat med bland annat kombimaskin och moderna duschväggar i glas. Lägenheten har också ett förråd/klädkammare. I Åkersberg bor man granne med Enköpings golfbana och har bra förbindelser med busshållplats nära inpå. Ett trivsamt område som passar alla! Här har man grönområden alldeles runt knuten och skolor och förskolor nås med en kort cykeltur. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till på och utfart till E18 Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 345 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Dan Odeheim

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-760 51 87

  dan.odeheim@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   40m2 (Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   4 av 4  (Lägenheten ligger högst upp i huset.) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1304

   Andel i föreningen

   0,9972%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Åkerbäret Enköping

   Föreningens organisationsnummer

   769630-3846

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   71 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   FÖRENING: Antal lägenheter: 71 st. Ekonomisk och administrativ förvaltare är MARK. KOMMANDE RENOVERINGAR/OMBYGGNATIONER: Enligt samtal från föreningen 2020-09-01 finns inga större renoveringar eller ombyggnationer planerade eller beslutade. AVGIFTSÄNDRINGAR: Enligt uppgift från föreningen 2020-09-01 finns inga beslut på att förändra månadsavgiften i dagsläget. Budgetmöte kommer att ske senare under hösten. KABEL-TV/BREDBAND/IP-TELEFONI: Kabel-TV via Telia triple play , grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telia triple play, ingår i månadsavgiften. GEMENSAMMA UTRYMMEN: Föreningen har ett hus avsett för cykelparkering, i övrigt finns inga gemensamma lokaler förutom mindre förråd i respektive hus för barnvagnar/rullstolar. Grillplats och andra sociala ytor diskuteras i styrelsen och kommer genomföras när tid och ekonomi för detta finns klarlagt. PARKERING: Parkering med el, 60 st, kostar ca 300kr/mån, separat kö. Det inte är tillåtet att ladda elbilar i dessa motorvärmaruttag. Det finns ytor utanför föreningens fastighet där det är möjligt att parkera. ÖVRIGT: Accepteras juridisk person som medlem i brf: Beslut tas i varje enskilt fall Ägarandelar vid föräldra-, släkt – och barnägande: Beslut tas i varje enskilt fall (tex 90/10 eller 50/50) Som medlem i en bostadsrättsförening har du både rättigheter och skyldigheter. Skyldigheterna handlar om att vårda och sköta om. Rättigheterna handlar om att själv få göra vissa förändringar i lägenheten. Ansvarsfördelningen mellan dig och föreningen är reglerade i stadgarna och Bostadsrättslagen. I stadgarna anges hur föreningens verksamhet ska vara organiserad, vilken beslutsordning som ska gälla och vilka krav som ställs på dig som medlem. Ta del av stadgarna innan du blir medlem. Som medlem åtar du dig att följa stadgarna.

   Åkersberg

   Allmänt om området

   Åkersberg är ett av Enköpings nyaste bostadsområde som ligger bra till mellan centrum och E18. Granne med golfbanan och strövområden.

   Kommunikation

   Åkersberg ligger bra till för dig som pendlar, nära till E18, väg 55 och 70.

   Tjänster i området

   Gångavstånd till livsmedelsbutik, förskola och skola i närområdet.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skördevägen 1, Enköping

   Kommun: Enköping

   Område: Åkersberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 345 000 kr

   Månadsavgift: 2 168 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-02

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 298 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 298 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Enköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Enköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Enköping

   Hitta din mäklare i Enköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder