Objektbild

Vårfrugatan 16A, ENKÖPING

Stor lägenhet med perfekt läge på Vårfrugatan 16A!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 6 441 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ENKÖPING

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Boarea: 95 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Varmt välkommen till centrala Vårfrugatan 16A och denna 4 rum och kök på 95 kvadratmeter med nyrenoverat kök och balkong! Den smart planerade lägenheten består av tre rymliga sovrum, ett badrum utrustat med tvättmaskin, gäst wc samt hall med gott om förvaring. Det fina köket och vardagsrummet är i anslutning till varandra, här finns en trevlig och praktisk köksö samt plats för både stort matbord samtidigt som det finns stor yta för sällskapsmöbler. Den trevliga balkongen ligger i ett soligt läge med utsikt över vackra Drottninggatan! Här bor du i en stabil förening med en tillhörande lugn och grönskande innergård. Vårfrugatan 16A ligger med ett perfekt läge mellan centrum och resecentrum. Här finns även närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, drömparken, idrottsanläggningar, förskolor, grundskolor, gymnasium och kommunikationer. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Karin Lindberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-760 51 59

  karin.lindberg@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   95m2 (Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 0 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   6

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   4,71057%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb Brf 117 Castor i Enköping

   Föreningens organisationsnummer

   716422-3435

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   25 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   FÖRENING: Antal lägenheter:25 st. Ekonomisk och administrativ förvaltare är HSB / Upplands Boservice AB KOMMANDE RENOVERINGAR/OMBYGGNATIONER: Enligt uppgift från föreningen 2019-11-21 pågående arbete med att byta ut alla Minivent aggregat i lägenheterna. 12 st är bytta år 2019 och resterande 13 byts ut 2020. KABEL-TV/BREDBAND/IP-TELEFONI: Kabel-TV via Comhem, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Comhem, eget abonnemang krävs. GEMENSAMMA UTRYMMEN: Tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp Cykelrum Föreningslokal PARKERING: Parkering med el, 21 st kostar ca 180 kr/mån, i dagsläget finns det en plats ledig och ingen kö. (2020-11-21) ÖVRIGT: Medlemsavgift till HSB betalas av varje ny medlem om 500 kr Accepteras juridisk person som medlem i brf: Beslut tas i varje enskilt fall Ägarandelar vid föräldra-, släkt – och barnägande: Accepteras (tex 90/10 eller 50/50) Som medlem i en bostadsrättsförening har du både rättigheter och skyldigheter. Skyldigheterna handlar om att vårda och sköta om. Rättigheterna handlar om att själv få göra vissa förändringar i lägenheten. Ansvarsfördelningen mellan dig och föreningen är reglerade i stadgarna och Bostadsrättslagen. I stadgarna anges hur föreningens verksamhet ska vara organiserad, vilken beslutsordning som ska gälla och vilka krav som ställs på dig som medlem. Ta del av stadgarna innan du blir medlem. Som medlem åtar du dig att följa stadgarna.

   S:t Ilian

   Allmänt om området

   St Ilian är ett myckett attraktivt bostadsområde i Enköping med både flerfamiljshus och villor.

   Tjänster i området

   Det är gångavstånd till Enköpings resecentrum med utmärkta buss- och tågkommunikationer bla till Stockholm, Uppsala och Västerås. Området är lugnt och med sitt centrala läge med gångavstånd till centrum är det alltid nära till en restaurang, pizzeria eller en affär. I närheten finns ett flertal förskolor och grundskolor.

   Övrigt om området

   I närområdet finns också Enköpings-åsen med fina gångstigar, Pastors Spaks rosenpark och välkända "Konditori Drott". I Idrottshallen i området utövas flera olika sporter och även Antikrundan.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vårfrugatan 16A, ENKÖPING

   Kommun: Enköping

   Område: S:t Ilian

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 6 441 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-15

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Enköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Enköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Enköping

   Hitta din mäklare i Enköping

   Liknande bostäder