Objektbild

Viggvägen 36, ENKÖPING

Äntligen ett radhus i Haga med inredd övervåning i ett av områdets bästa lägen!

Pris:

2 995 000 kr

Månadsavgift 3 788 kr/mån

Bostadsrättsparhus - ENKÖPING

Rum: 4 rok varav 2 sovrum

Boarea: 95 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

OBS! Gällande kvm och antal rum! Enligt föreningens uppgifter är boendet 95 kvm och med 4 rum - övervåningen är i dagsläget ej uppmätt, därav är övriga uppgifter - såsom övervåning på 75 kvm samt 7 rum med 4 sovrum, säljarnas egna. Äntligen ett radhus i Haga med inredd övervåning i ett av områdets bästa lägen! Här på Viggvägen 36 kombineras fördelarna med att bo i hus med bekvämligheterna av att tillhöra en bostadsrättförening! Huset ligger i trevligt läge med baksida mot skogsparti och gräsytor på framsida med utsikt över åkermark. Här erbjuds ett tilltalande och naturnära boende i mycket barnvänligt område i Haga på lugn återvändsgata. Här finns fina strövområden med ca 1,5 km till närmaste badplats och samtidigt bara 6 km till Enköping, dit det även finns en gång- och cykelväg. Bo i ljus och genomtänkt planlösning där nyproduktionsandan finns kvar i hela boendet! Parhuset har ett enhetligt parkettgolv och vita väggar som är genomgående för hela bostaden vilket tillsammans med de stora fönstren skapar en känsla av rymd och ett härligt ljusinsläpp. Du har plats för två bilar på framsidan av boendet och här finns även ett rymligt förråd med isolerade väggar. När du kliver in i hall upplever du direkt att detta boende är ljust, fräscht och mycket välskött! På nedre plan finns bostadens kök med matplats och vardagsrum i öppen lösning för ett optimalt umgänge och uppsikt över sällskapsytorna. Via köket når du också bostadens baksida. Vidare finns två sovrum samt ett badrum, gästtoalett samt tvättstuga med gott om förvaring och arbetsytor. Det övre planet når ni både via trappa inomhus i vardagsrummet och utomhus. Väl på övre plan finner ni två sovrum , ett allrum med möjlighet att göra om till ytterligare ett sovrum samt ett smakfullt duschrum. Det finns även ett vindsutrymme som ger extra förvaring. Boendet har två soliga uteplatser med lättskötta tomter på båda sidor av huset, ett altandäck på framsidan med utsikt över åkern och ett på baksidan mot skogsområde. Det finns även ett förråd alldeles intill entrédörren. Varmt välkommen att lämna intresse! OBS! Gällande kvm och antal rum! Enligt föreningens uppgifter är boendet 95 kvm och med 4 rum - övervåningen är i dagsläget ej uppmätt, därav är övriga uppgifter - såsom övervåning på 75 kvm samt 7 rum med 4 sovrum, säljarnas egna.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Evelina Lund

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-458 00 14

  evelina.lund@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   -- Nedre plan --

   Hall

   Ljus hall med garderober intill med skjutdörrar för avhängning av ytterkläder. Hallen har grått klinker som sedan övergår i parkettgolv som är genomgående för hela boendet. Till vänster om hall finns gästtoalett och tvättstuga.

   Toalett

   Direkt intill hall med vita väggar och grått klinkergolv. Spegelskåp, kommod och WC.

   Tvättstuga

   Praktisk tvättstuga med överskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens. Här finns även utrymme till förvaring och en utgång till baksida. Vita väggar och grått klinkergolv.

   Vardagsrum

   Ett underbart vardagsrum i öppen anslutning mot kök. Vardagsummet har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp och med utgång till framsida.

   Kök

   Vit skåpinredning samt vitt kakel ovanför den svarta stenbänkskivan. Maskinell utrustning: diskmaskin, ugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys. Utgång till altan på baksida.

   Sovrum 1

   Husets master bedroom. Här finns plats för dubbelsäng intill fönster och utgång till baksida som ger ett fint ljusinsläpp men med skogen precis utanför.

   Badrum

   Stort helkaklat badrum i vitt med grått klinkergolv och duschhörna. Rejäl kommod i vitt och spegelskåp.

   Sovrum 2

   Ett mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum eller till kontor. Utgång till framsida.

   -- Övre plan --

   Allrum

   Ett stort härligt allrum med anslutning till övervåningens badrum och två sovrum. Övervåningen har samma enhetliga parkettgolv som nedervåning och ljusa väggar. Utrymmet används just nu som ett stort sällskapsrum. Via detta rum når du även trappan som går på utsidan av huset, vid den dörren finns också fantastisk utsikt över åkern. För den som har behovet kan allrummet göras om för att skapa yterliggare ett rum.

   Duschrum

   Samma ytskikt som i badrummet på nedervåning med helkaklat badrum i vitt, grått klinkergolv och duschörna. Kommod i vitt och WC.

   Sovrum 3

   Rogivande sovrum med snedtak och takfönster mot skogsparti. Ljusa väggar.

   Sovrum 4

   Ljust sovrum med snedtak och takfönster mot framsida. Ljusa väggar.

   Bostad

   Boarea

   95m2 (Nedervåning - föreningens uppgiffter. Övervåningens kvm är uppgifter enligt säljarna.)

   Kommentar area

   Övervåning ca 75 kvm - ännu ej uppmätt. Enligt föreningens uppgifter är boendet 95 kvm & har 4 rum.

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   22

   Andel i föreningen

   3,8462%

   Andel av årsavgift

   3,8462%

   TV och internet

   Fiber indraget i varje lägenhet och varje medlem väljer i dagsläget själv leverantör av både bredband och tv.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   HAGA 2:333

   Byggnadstyp

   Bostadsrättsparhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glas

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Haga Strand i Enköping

   Föreningens organisationsnummer

   769631-2391

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   26 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Enligt uppgift från föreningen 2020-10-27 kommer budgeten för 2021 vara klar i slutet av november. Enligt samtal med ordföranden den 25 november 2020 så kommer månadsavgifterna höjas med 4% inför 2021.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Enligt uppgift från föreningen 2020-10-27 kommer åtgärder genomföras på de punkter som finns från den nyligen genomförda garantibesiktningen under hösten 2020.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Viggvägen 36, ENKÖPING

   Kommun: Enköping

   Boendeform: Bostadsrättsparhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr

   Månadsavgift: 3 788 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-16

   Pantsättningsavgift: 470 kr

   Överlåtelseavgift: 1 180 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 1 000 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 1 000 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Ca 10.000 kwh/år

   Antal personer i hushållet: 5 st

   Karta & område

   Enköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Enköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Enköping

   Hitta din mäklare i Enköping

   Liknande bostäder