Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Widegatan 19, ENKÖPING

Bostadsrättsradhus på populära Munksundet!

Pris:

2 250 000 kr

Månadsavgift 5 918 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ENKÖPING

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 1950

Boarea: 94,5 m2

Biarea: 20 m2

Varmt välkomna till Widegatan 19! Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en bostadsrätt belägen på populära Munksundet med närhet till allt från skola, förskola, centrum och grönområden! Radhuset är fördelat på tre plan (varav ett källarplan). På entréplan finner ni en praktiskt hall med klinkergolv och direkt anslutning till det fina köket som är i mycket gott skick, här finns utrymme för stort matbord med plats för hela familjen. Kliv sedan in i det otroligt mysiga vardagsrummet med öppen spis (ej fungerande i dagsläget besiktning kommer ske hösten 2021) och utgång till den soliga baksidan och den stora trätrallen, här kan man njuta av många härliga sommardagar och mysiga grillkvällar. Baksidan vetter även mot allmänning med stora ytor för spring och lek. En trappa upp finner vi de tre lättmöblerade sovrummen samt det fina badrummet utrustat med tvättmaskin. I källarplan finns plats för exempelvis ett extra vardagsrum, bara fantasin sätter gränser! Munksundet är en mycket populär och central del av Enköping. Här bor du med närhet till ”allt”. Härifrån kan barnen gå själva till skolan och träningar med nya Munksundsskolan och Enavallen runt hörnet. Kort promenadavstånd till bland annat centrum, Enköpings vackra parker och promenadstråk, grönområden, hamnen och sjukhuset. Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer

Pris

2 250 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 27 September

  12:15 - 13:00

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Mån 28 September

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Karin Lindberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-760 51 59

  karin.lindberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   94,5m2

   Biarea

   20m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   72

   Andel i föreningen

   2,1205%

   Andel av årsavgift

   2,11916%

   Byggnad

   Byggår

   1950

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf.Riksbyggen Enköpinghus 6

   Föreningens organisationsnummer

   717000-1700

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   73 st

   Antal lokaler

   7 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   FÖRENING: Antal lägenheter: 73 st. Ekonomisk och administrativ förvaltare är Riksbyggen UTFÖRDA STÖRRE RENOVERINGAR: 1993-1995 Fönster och el utbytt 1995 Stamrenoverat 2011 Dränering av föreningens fastigheter 2012 Säkerhetsdörrar 2015 Stamspolning 2016 Tvättstugeutrustning 2017 Målning entrétak KOMMANDE RENOVERINGAR/OMBYGGNATIONER: Enligt uppgift från föreningen kommer det att utföras är ett stambyte och badrumsrenovering i bostadsrättsföreningen Enköpingshus 6, med adresserna Widégatan 1-27, Löparegatan 1-27 och Maratongatan 4-18. Riksbyggen kommer att företräda föreningen under projektet och kan svara på frågor i ämnet. Projektet beräknas preliminärt pågå från april 2020 till oktober 2021. Sista etappen (Widegatan) beräknas starta i augusti 2021 och pågå i cirka 6 veckor. AVGIFTSÄNDRINGAR: Enligt samtal med föreningen 2020-09-07 kommer avgiften att höjas med 3 % i årsskiftet 2020/2021. I avgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud samt bredband. KABEL-TV/BREDBAND/IP-TELEFONI: Kabel-TV via Telia, grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telia, ingår i månadsavgiften. GEMENSAMMA UTRYMMEN: Cykelförråd. Gemensam tvättstuga med grovtvätt. Relax med bastu och dusch. Samlingslokal med kök och möblemang. PARKERING: Parkering med el, 16 st, kostar ca 200-300 kr/mån, kort kö Garage, 29 st, kostar cirka 200-300 kr/mån, kort kö Fria parkeringar finns i området. ÖVRIGT: Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften Accepteras juridisk person som medlem i brf: Beslut tas i varje enskilt fall Ägarandelar vid föräldra-, släkt – och barnägande: Beslut tas i varje enskilt fall (tex 90/10 eller 50/50) Som medlem i en bostadsrättsförening har du både rättigheter och skyldigheter. Skyldigheterna handlar om att vårda och sköta om. Rättigheterna handlar om att själv få göra vissa förändringar i lägenheten. Ansvarsfördelningen mellan dig och föreningen är reglerade i stadgarna och Bostadsrättslagen. I stadgarna anges hur föreningens verksamhet ska vara organiserad, vilken beslutsordning som ska gälla och vilka krav som ställs på dig som medlem. Ta del av stadgarna innan du blir medlem. Som medlem åtar du dig att följa stadgarna.

   Munksundet

   Allmänt om området

   Munksundet är ett populärt villaområde som ligger i södra delen av Enköping. Här finns många grönområden och vackra parker längs med ån som slingrar sig genom området. En ny skola (F-6) ligger i området och det finns flera förskolor och lekparker. Centrum nås lätt via cykel- och promenadvägar. På Munksundet finns mestadels villor men också några flerbostadshus. Enköpings idrottsarena Enavallen ligger också i området Närservice

   Kommunikation

   Busshållsplats finns i närheten.

   Tjänster i området

   Närhet till butiker, mataffär, sjukhus m.m

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Widegatan 19, ENKÖPING

   Kommun: Enköping

   Område: Munksundet

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 250 000 kr

   Månadsavgift: 5 918 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-04

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Enköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Enköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Enköping

   Hitta din mäklare i Enköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder