Engelbrektsgatan 6A, Östhammar

1 130 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Engelbrektsgatan 6A - Östhammar

  Kommun

  Östhammar

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  78,8m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 3 (En halv trappa upp) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Östhammar

  Avgift

  5 899 kr/mån

  Eller bud

  1 130 000 kr

  14 340 kr/m2

  Smakfull och lättillgänglig trerumslägenhet med centralt läge

  Välkommen till en trerummare med centralt läge på Engelbrektsgatan 6A. Här erbjuds du en smakfull och lättillgänglig bostad, en hav trappa upp, om 79 kvadratmeter med öppen spis. En lägenhet i bra skick som det bara är att flytta in i. Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till allt! Här i Östhammar är det lätt att trivas och läget på Engelbrektsgatan är fenomenalt – här bor du centralt med havet alldeles runt hörnet. Centrum ligger endast en kort promenad bort. I området finns båthamn, badplats, butiker och restauranger .

  Ansvarig mäklare

  Kela Åström

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-145 28 55

  kela.astrom@lansfast.se Läs mer om Kela

  Extra kontaktperson

  Victor Olsson

  Blivande fastighetsmäklare

  073-808 86 69

  victor.olsson@lansfast.se Läs mer om Victor

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en funktionell hall med klädhängare. Här finns ljusa, tapetserade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Lägenhetens kök, som renoverades 2014, är trivsamt för både mästerkockar och middagsgäster. Stilrent och fräscht med plats för matbord och stolar.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är mysigt med öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa, tapetserade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 1

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är rymligt med inbyggda garderober och gott om förvaring. Sovrummet har mönstrad tapet och parkettgolv.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lite mindre och har inbyggda garderober. Detta rum har ljusa, tapetserade väggar och plankgolv.

  Badrum 1

  Ett fräscht badrum med duschväggar, handfat, badrumsskåp, toalett och golvvärme. Badrummet har svart klinkergolv och väggar i vitt kakel med svart bård.

  Övriga utrymmen

  Vindsförråd och källarförråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1947

  Uteplats/Balkong

  Balkong med sol hela dagen.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  621 kr/månad

  Försäkring:

  98 kr/månad

  Elkostnad:

  336 kr/månad

  Sotning:

  187 kr/månad

  Total driftkostnad:

  621 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  10,71267%

  Andel av årsavgift:

  10,55269%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-02

  Förening

  Föreningens namn:

  Abborren

  Lägenhetsnummer:

  12-3023-1-3-1

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Upplands Boservice  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  140 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-11-21

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor