Södra Esplanaden, TIERP

2 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Lejonet

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Södra Esplanaden - TIERP

Kommun

Tierp

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2020

Boarea

91,6m2

Våning

2 av 7 , Hiss finns

Rum

4 rok

Område

Tierp Centralt

Avgift

4 370 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, sophantering samt bredband/tv.

Pris

2 100 000 kr

22 926 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Vem vill inte bo i Tierps "skyskrapa"?

  Äntligen säger säkert många! Försäljningen av lägenheterna i BRF Lejonet vid Fredners Torg har startat. Detta är ett exempel på en 4:a på våning 2. Med ett av Tierps centralaste lägen erbjuds 27 nyproducerade bostadsrättslägenheter i Tierps högsta bostadshus. Vem vill inte ha en takvåning om 3-4 rum och kök med stora privata takterrasser åt två olika väderstreck och som givetvis har en magnifik utsikt? Totalt erbjuds 3 enastående takvåningar, 2 rok, 3 rok och 4 rok. Byggnaden har hela 7 våningar med hiss. 4 lägenheter på varje våningsplan t.o.m våning 6 där varje lägenhet har egen balkong. På entréplanet kommer det att finnas 2 st affärslokaler med bästa skyltläget. Ytfunktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer! Bra standard vad det gäller val av material - genomgående parkettgolv och helkaklade badrum. "Först till kvarn"-principen kommer att gälla. Vill du reservera en lägenhet så mailar du brflejonet@lansfast.se. Du får reservera lägenheten i max 10 dagar och om förhandsavtalet inte är undertecknat inom denna tid så släpps lägenheten ut till försäljning igen. Missa inte detta tillfälle!

  Ansvarig mäklare

  Sandra Tibring

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-794 26 56

  sandra.tibring@lansfast.se Läs mer om Sandra

  Extra kontaktperson

  Annica Bruksås

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-145 29 68

  annica.bruksas@lansfast.se Läs mer om Annica

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Beskrivning

  Hall Välkommen in. Här möts du av ett praktiskt klinkergolv som övergår till en vitpigmenterad ekparkett. Vitmålade väggar. Hatthylla för upphängning av ytterkläder. Garderob och städskåp. Kök Ljust kök med vitpigmenterad ekparkett samt vitmålade väggar. Köket är utrustat med: Glaskeramikhäll, inbyggnadsugn vit, microvågsugn vit, diskmaskin vit, spiskåpa vit, vit kyl och frys. Köksluckor lackade i en grå ton. Vitt kakel ovanför diskbänk. Bänkskiva i laminat. Vardagsrum med samma enhetliga golv som i hela lägenheten. Vitmålade väggar. Utgång till den rymliga balkongen. Sovrum 1 "masterbedroom" Förvaring i 3 garderober. Vitmålade väggar samt vitpigmenterad ekparkett. Sovrum 2 och 3 med vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett på golvet. 1 garderob i vardera sovrum. Badrum Badrum med kaklade väggar i vitt och klinkers på golv i en grå nyans. Wc, tvättställskommod, dusch med väggar i klarglas. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  Övriga utrymmen

  Soprum finns i markplan liksom postboxar. Cykel-/barnvagns-/rullstolsförråd finns i markplan. Cykelplatser finns på gården. Ett lägenhetsförråd om 4 kvm tillhör lägenheten och finns i markplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2020

  Uppvärmning

  Fjärrvärme, vattenburen värme med radiatorer

  TV & bredband

  Fiber.

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong på 7,5 kvm.

  Bilplats

  Carport alternativt parkeringsplatser kommer att finnas. Vilket det blir och antalet platser är idag oklart. Det hela hänger på bygglov samt vad fastighetens byggrätt medger. Är du intresserad ska du i samband med din reservation av lägenheten meddela att du vill ställa dig i kö till carport/parkeringsplats.

  Övrigt

  TIERP - en centralort som växer så det knakar! Med dess närhet till storstäder som Stockholm, Uppsala och Gävle väljer allt fler att bosätta sig här. Det finns utmärkta kommunikationer med bl a Upptåget. Med bil via E4:an tar du dig exempelvis till Arlanda under en timme. Här finns all tänkbar service såsom bl a förskolor, skolor (2 st f-9 samt en gymnasieskola), butiker, banker och vårdcentral med akutmottagning. Bad finns i vårt nybyggda badhus samt utomhus i Trollsjön som är en vacker bergtäkt med klart och fint vatten. Kort avstånd är det dessutom till vår natursköna kust och på vägen dit passerar du ett och annat vallonbruk. Ca 2 mil från centralorten Tierp finns en populär golfbana som ligger vackert vid omgivningarna kring Örbyhus slott. För den motorintresserade har vi Tierp Arena som är en dragracingbana i världsklass. Utbudet av fritidsaktiviteter är stort - exempelvis finns ridskolan TIRK, ishall, elljusspår, grillplatser, pulkabacke, ute- och inomhusgym.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Tierp är kommunens centralort med täta och snabba kommunikationer till Uppsala och Gävle med tåg och buss, 37 min till Uppsala med Upptåget. 58 km E4 med bil till Uppsala, 45 km till Gävle. I Tierp finner du all allmän service såsom affärer, restauranger, dagligvarubutiker, bensinmackar, byggvaruhus, sjukhus, banker och bibliotek. Centralskolan och Aspenskolan erbjuder fritids, förskoleklass, 1-9, Högbergsskolan med ett stort utbud av gymnasie utbildningar. Fritidsmöjligheterna är många med närhet till idrottsplats, simhall, ishall, ridskola, elljusspår, crossbana och mycket mer. Tierps Arena en motorstadium i världsklass.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  876 kr/månad

  Elkostnad:

  415 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  461 kr/månad

  Total driftkostnad:

  876 kr/månad

  Kommentar:

  Driften är en schablon över hushållsel samt kall o varmvatten. Kostnad för hemförsäkring med bostadsrättstillägg tillkommer. Driftskostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  4,5209%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2020

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme, vattenburen värme med radiatorer

  Övrigt:

  GRUND: Gjuten betongplatta på mark STOMME: Prefabricerad betongstomme med målad utsida FASAD: Putsliknande yta med inslag av träpaneler. YTTERTAK: Papp LÄGENHETSSKILJANDE VÄGGAR: Betong LÄTTVÄGGAR: Regelstomme av trä eller plåt. Beklädnad av gipsskivor. Innerväggar förses med ljuddämpande isolering. VENTILATION: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lejonet

  Lägenhetsnummer:

  1204

  Antal lägenheter:

  27

  Byggår:

  2020

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor