Torggatan 6 B, Tierp

895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Torggatan 6 B - Tierp

  Kommun

  Tierp

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  48m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Tierp

  Avgift

  4 390 kr/mån

  I avgiften ingår värme, VA och hushållsel.

  Utgångspris

  895 000 kr

  18 646 kr/m2

  Välkommen till denna fina hörnlägenhet som är belägen endast en halv trappa upp i huset. Lägenheten har en bra planlösning där man har tillvaratagit ytan på bästa sätt.

  Ansvarig mäklare

  Sandra Tibring

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-794 26 56

  sandra.tibring@lansfast.se Läs mer om Sandra

  Alla bilder

  Planritning

  Torggatan 6 B

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med klinkers på golv med golvvärme (el) samt vitmålade väggar. Praktisk klädkammare nås från hallen.

  Kök

  Kök med klinkers på golv med golvvärme (el) samt vitmålade väggar. Öppet mot vardagsrum med en bardisk som avgränsar rummen mot varandra. Köksinredning i vitt. Köksutrustning: Inbyggnads ugn -06 Spishäll (induktion) -06 Fläktkåpa i rostfritt -06 Kyl/frys -06 Micro -06

  Vardagsrum

  Vardagsrum med laminatgolv och gråmålade väggar. Tv-bänken som sitter monterad på väggen ingår i köpet. Utgång till balkong i västerläge.

  Sovrum

  Sovrum med laminatgolv och målade väggar samt en fondvägg. Garderober med spegelskjutdörrar.

  Badrum

  Badrum med klinkers på golv med golvvärme (el) och kaklade väggar. Wc, tvättställ och dusch. Handdukstork (ur funktion) samt tvättmaskin från 2014. Badrummet renoverades år 2005 i samband med stambytet.

  Övriga utrymmen

  Förråd i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  Uteplats/Balkong

  Balkong i västerläge.

  Bilplats

  Parkeringsplats går att hyra för 125 kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  100 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  100 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  3,316%

  Andel av årsavgift:

  3,316%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Klockan nr 1

  Lägenhetsnummer:

  28

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Ekonomiska förvaltningen 018-7070920 Antal lägenheter med bostadsrätt är 28. (28 st 2 rok). Antal parkeringsplatser är 26.  Gjorda renoveringar:

  Omläggning av tak 1997. Byte av fönster 2010. Stamrenovering 2002 samt 2005/2006.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor