Objektbild

Bernadottestigen 1 B, Uppsala

1:a högst upp i fastighet på gavel med extra takhöjd om 2,5 meter & stor balkong om 6,5 kvm i söder

Pris:

1 395 000 kr

Fast pris

Månadsavgift 2 044 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för digital-TV, bredband samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 1 rok

Våning: 4 av 4  (Våningsplan 4 av 4. ) , hiss finns

Boarea: 31 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Ljus och trevlig 1:a med lite extra takhöjd om 2,5 meter och stor balkong om ca 6,5 kvm i bästa söderläge med vacker utsikt över grannskapet samt kompletterande entrébalkong i norr. Stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp. Genomtänkt och funktionell planlösning som bland annat erbjuder praktisk sovalkov för bred säng, arbetskök, våtutrymme med helkaklade väggar, dusch samt installerad tvättmaskin och gott om förvaring i lägenhetens klädkammare/förråd så du lätt har ordning och reda i ditt hem. Brf Bernadotteporten ligger inbäddat i vacker kvartersgrönska. Husen kännetecknas av en elegant och tidlös gestaltning med fina trädetaljer i fokus. Lägenheterna i föreningen är kvadratsmarta och välutrustade ettor med ljus inredning i skandinavisk stil, de är utrustade med möblerbar entrébalkong som fångar morgonsolen från norr samt rymlig balkong om hela 6,5 kvm i soligt söderläge. Ytterst yteffektiv bostad med kök, bad, förvaring och sovalkov som är integrerade längs ena väggen, på så sätt blir lägenheten flexibel och lättmöblerad. Som boende i Bernadotteporten är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd, ca 700 meter till det lokala centrumet och även närhet till renoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Plats för avhängning i garderob och välkomnande vy över bostaden. Vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv.

   Köksdel

   Utgör del av hall med vit skåpinredning och handtag av matt nickel från Marbodal, arbetsbänk av grå laminat. Plats för matbord i anslutning till köksdel, denna blir även en naturlig avskiljare mot vardagsrum. Maskinell utrustning från år 2016 såsom keramikhäll (Electrolux), inbyggnadsugn (Elektro Helios), kombinerad kyl/frys (Elektro Helios) och fläktkåpa (Slimline från Fläktwood). Vitmålade väggar, matt vitt kakel som stänkskydd och mattlackat parkettgolv.

   Klädkammare/Förråd

   Gott om plats för klädförvaring samt ytterligare förvaring. Elskåp, vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv.

   Vardagsrum med sovalkov

   Stora fönsterpartier från golv till tak släpper in rikligt med ljus och bjuder in till balkongen. Rymligt med plats för sällskapsmöblemang och rejäl säng i sovalkoven. Vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv.

   Dusch/WC

   Rymligt med helkaklade väggar i matt vitt och antracitgrått klinkergolv. Vägghängt handfat, wc, spegelklätt badrumsskåp med belysning, duschhörna med vikbara dörrar av klarglas, handdukshängare i blank krom och tvättmaskin (Bosch).

   Uteplats/Balkong

   Möblerbar balkong om 6,5 kvm i söderläge mot lugnt villaområde som fångar upp dagens bästa soltimmar. Rofylld vy mot föreningens gemensamma gård, inunder tak och med trall. De dagar man föredrar en kopp kaffe i skuggan, nyttjar man entrébalkongen (loftgången) som vetter åt motsatt väderstreck.

   Bostad

   Boarea

   31m2

   Våning

   4 av 4  (Våningsplan 4 av 4. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   B-1307

   Andel i föreningen

   2,0654%

   Andel av årsavgift

   2,07%

   TV och internet

   Föreningen har ett kollektivt avtal med Com Hem. Obligatorisk kostnad om 250 kronor i månaden för 1000/100 Mbit, 21 tv-kanaler och IP-telefoni.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-04-30
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Bernadotteporten

   Föreningens organisationsnummer

   769628-4798

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   47 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Bernadotteporten består av två fastigheter innehållandes 47 st bostadsrätter fördelade på 1:or och 2:or. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor ska äga minst 10 %. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har beslutat att höja avgiften med 3% fr.o.m. årsskiftet. (Uppgifter kontrollerade december 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade december 2020.)

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns cykelförråd och tvättstuga. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Gårdsplats

   Föreningen ligger inbäddad i vacker kvartersgrönska; här finns fruktträd, gräsytor att bre ut sig på, blommande rabatter, grillplats, ett gemensamt långbord som skapar samhörighet och omgivande häckar som ramar in gården.

   Parkering

   Föreningen har 9 parkeringsplatser med eluttag (400 kr/mån). I dagsläget finns ledig plats. (Uppgifter kontrollerade december 2020.)

   Föreningens hemsida

   https://bernadotteporten.wordpress.com/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bernadottestigen 1 B, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Valsätra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 395 000 kr
   Fast pris

   Månadsavgift: 2 044 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för digital-TV, bredband samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-07

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 402 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 340 kr/månad

   Försäkring: 62 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes en vuxen person.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Liknande bostäder