Blekingevägen 5, Uppsala

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Blekingevägen 5 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1991

  Boarea

  111,5m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Sävja

  Avgift

  7 027 kr/mån

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  14 305 kr/m2

  Fast pris - Bostaden säljs utan budgivning till fast pris. Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till en lägenhet med rymd och utrymme för hela familjen. Planlösningen är flexibel och för den som behöver kan man med enkelhet sätta upp en vägg för att få ytterligare ett sovrum. Bostaden erbjuder stora sovrum, två st badrum, rymligt kök samt ett vardagsrum med härligt ljusflöde. Ifrån vardagsrum har man utgång till balkong i soligt läge. I byggnaden har man bekvämligheter såsom tvättstuga, hiss ifrån markplan, förråd samt barnvagnsförråd.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns två tvättstugor med torkrum (hus nr 5 och 13). Det finns även cykelförråd, barnvagnsförråd samt en kalas- och övernattningslokal (200kr/natt).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1991

  Föreningen har låtit utföra löpande renoveringar genom åren. Bl.a. har stamspolning gjorts 2010.

  Bilplats

  I föreningen finns 126 parkeringsplatser. Går att hyra för ca 200 kr/mån. 30 carportplatser. Går att hyra för ca 300 kr/mån. Till carportplatsen är det kö, ca 2 år. (Uppgifter kontrollerade 2017-02-01).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,8094%

  Andel av årsavgift:

  0,80936%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-27

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Blekinge

  Lägenhetsnummer:

  9

  Antal lägenheter:

  152

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Blekinge består av 14 flerfamiljshus med totalt 152 lägenheter samt en lokal. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av pbb (f n 1 120 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 1 % av pbb (f n 448 kr) per pant. I avgiften ingår dessutom tillägget för bostadsrätt på hemförsäkringen. År 2017 sänktes månadsavgiften med 3%, en planerad sänkning 2018 med ca 2 %. Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade 2017-05-04).  Parkering:

  I föreningen finns 126 parkeringsplatser. Går att hyra för ca 200 kr/mån. 30 carportplatser. Går att hyra för ca 300 kr/mån. Till carportplatsen är det kö, ca 2 år. (Uppgifter kontrollerade 2017-02-01).  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns två tvättstugor med torkrum (hus nr 5 och 13). Det finns även cykelförråd, barnvagnsförråd samt en kalas- och övernattningslokal (200kr/natt).  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  149 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor