Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Byggmästargatan 17 A, Uppsala

Perfekt planerad 1:a med stort kök, balkong, duschrum med fönster och klädkammare!

Pris:

1 595 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 2 322 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och kabel-TV (basutbud).

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1957

Boarea: 43 m2

Välkommen till denna mycket trivsamma 1:a med bevarat originalkök med vitlackade luckor, vitmålade väggar och balkong i bästa solläge. Lägenheten erbjuder ett kök med matplats för upp till 6-8 personer, stort rum med plats för såväl soffa som säng och utgång till balkongen. Stamrenoverat badrum med fönster och uttag till tvättmaskin. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier i sydväst, vilket ger mycket ljus till bostaden. Till lägenheten hör två förråd i källaren. Brf Furugården är en stabil förening med låga avgifter och många stora renoveringar genomförda. På föreningens innergård finns grönytor och syrenbuskar samt gemensamma utemöbler och grillmöjligheter. På Byggmästargatan 17A bor du i den populära stadsdelen Salabacke, med bekväm närhet till det mesta. I området finns många grönskande parker, bl.a. Källparken med sin genuina parkmiljö, och förskolor/skolor finns i området. I närheten finns Brantingstorg med bl.a. Ica-affär och till Gränbystaden, med allehanda servicemöjligheter, tar du dig bekvämt via en promenad. Du promenerar eller cyklar snabbt till city och Resecentrum och busshållplats finns i direkt närhet. Med bil är det bekvämt pendlarläge via närliggande påfart till E4:an. Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

Läs mer

Pris

1 595 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 29 November

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Hanna Östman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-30 25 43

  hanna.ostman@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   - med grått laminatgolv i klinkerimitation och mönstrad tapet. Plats att hänga av ytterkläderna på hatthylla. Två garderober och ingång till klädkammare med linneskåp.

   KÖK

   - bevarat originalkök med gott om förvaringsmöjligheter och rymlig matplats invid fönstret. Köket är utrustat med spis, mikrovågsugn kombinerad kyl/frys. Vita målade väggar och grått laminatgolv i klinkerimitation.

   VARDAGSRUM

   - stort rum med plats för både soffa och säng. Vita målade väggar och parkettgolv. Utgång till balkong med trätrall, belägen i sydväst med eftermiddag- och kvällssol.

   BADRUM

   - stamrenoverat badrum med ljusinsläpp genom fönster. Här finns duschhörna, tvättställ, badrumsskåp samt wc. Förberett för tvättmaskin. Kaklade väggar och klinkergolv.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med trätrall. Belägen i sydväst med eftermiddags/kvällssol.

   Bostad

   Boarea

   43m2

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   32

   Andel i föreningen

   1,359%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telenor.

   Byggnad

   Byggår

   1957

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-02-17
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Furugården

   Föreningens organisationsnummer

   717600-2926

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   51 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1957

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Furugården består av två flerfamiljshus med totalt 51 lägenheter. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. För mer information besök föreningens hemsida www.furugarden.bostadsratterna.se

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade november 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen planerar takrenovering. (Uppgifter kontrollerade november 2020.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 1985 - Fasadrenovering. 1991 - Takrenovering. 1993 - Fönsterrenovering. 1994 - Säkerhetsdörrar. 1997 - Balkongrenovering. 2002 - Stamrenovering. 2003 - Fönsterbyte mot E4:an. 2005 - Bredbandsinstallation och fönsterbyte mot Byggmästargatan. 2010 - Målat plåt runt fönsterna ut mot THV och nya låscylindrar i alla dörrar, ej garagen. 2012 - Nya fjärrvärmerör framdragna till gaveln 15a och balkongrenovering. 2013 - Garagerenovering. 2014 - Byte av belysning utvändigt, trapphusen och källare. 2016 - Bytt ut fläktar och isolering på vindarna. 2018 - Elrenovering. 2020 - Förnyat dagvattenledningar runt fastigheterna samt bytt växlar till fjärrvärmen.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Parkering

   Föreningen har 18 varmgarageplatser (ca 367 kr/mån). I dagsläget är det kö. 10 kallgarageplatser med eluttag (ca 157 kr/mån). I dagsläget är det kö. 34 parkeringsplatser (150 kr/mån). I dagsläget är det kö. (Uppgifter kontrollerade november 2020.)

   Föreningens hemsida

   http://furugarden.bostadsratterna.se/

   Salabacke

   Allmänt om området

   Salabacke är en stadsdel belägen öster om Fålhagen och söder om Gränby. Stadsdelen har ett litet centrum vid Brantingstorg där det finns butiker, bageri, restaurang, apotek och bibliotek. På nära håll ligger köpcentrumet Gränby Centrum med all tänkbar service, butiker, flera restauranger och biograf. Salabacke har även närhet till Årsta Centrum där man bl a finner livsmedelsaffär, restaurang, vårdcentral, tandläkare, veterinär och blomsterhandel. Salabacke är ett område som ökat mycket i popularitet de senaste åren, mycket tack vare dess utmärkta läge med bekvämt cykel och gångavstånd till city och resecentrum samt närhet till E4:ans påfarter.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Byggmästargatan 17 A, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Salabacke

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 2 322 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och kabel-TV (basutbud).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder