Objektbild

Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Uppsala

Effektiv lägenhet med slottet som granne

Pris:

1 495 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 2 315 kr/mån I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten. Obligatorisk kostnad för Kabel-TV och bredband tillkommer om 165 kr/månad samt obligatorisk avgift för el på 83 kr/månad.

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns

Byggår: 2005/2006

Boarea: 27 m2

I vackra kvarter med slottet som granne kan du nu få flytta in i en lägenhet som passar perfekt för studenten eller den som önskar en liten central lägenhet. Lägenheten är belägen på andra våningen med en planlösning som effektivt utnyttjar ytan. Här finns ett rejält kök med goda arbetsytor där även bänkens utstick gör att det finns plats för två-tre barstolar. Vardagsrummet har rejäla fönster som låter ljuset reflekteras in och den franska balkongen ger möjlighet att öppna upp. Badrummet är helkaklat med både golvvärme och tvättmaskin. Här bor du i en välskött förening med smålägenheter där varje lägenhet disponerar varsitt förråd i källaren. Föreningen har kollektivt avtal gällande el och tv/bredband vilket ger låga kostnader för den boende. Direkt närhet till Campus 1477 med flera olika fritidsaktiviteter såsom gym, klättervägg m m och Blåsenhusområdet med institutionen för bland annat pedagogik. Gott om parkeringsmöjligheter och gångavstånd till allt ni behöver såsom BMC, Akademiska sjukhuset, stadskärnan, fina promenadstråk i Stadsparken längs Fyrisån, Universitetet, Ekonomikum, nationer och resecentrum. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Herman Silén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-30 34 59

  herman.silen@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Dag Hammarskjölds Väg 15 C till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Klinkergolv och ljusa väggar. Utrymme för avhängning av ytterkläder

    Kök

    Klinkergolv och ljust tapetserade väggar. Utrustat med både över,- och underskåp vilket ger dig bra med förvaring. Laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför. Köksbänkens utstick ger plats för 2-3 barstolar. Utrustat med kyl/frys, spis, ugn och fläkt.

    Rum

    Ett ljust rum med stort fönsterparti. Här finns plats för både soffmöbel, tv-möbel och säng. Det finns fyra stycken garderober varav ena är ett städskåp. Parkettgolv och ljusa väggar.

    Badrum

    Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin med väggfast skåp ovanför, duschhörna, wc, handfat och spegelskåp.

    Bostad

    Boarea

    27m2 (Areauppgifter enligt förvaltaren)

    Våning

    2 av 3 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    C:311

    Andel i föreningen

    0,9122%

    Andel av årsavgift

    0,912162%

    TV och internet

    Föreningen har ett gruppavtal med ComHem där följande ingår för en obligatorisk avgift om 165 kr/mån: kabel-TV (basutbudet), bredband 250/50 Mbit/s samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

    Övriga utrymmen

    Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd på ca 5 kvm.

    Byggnad

    Byggår

    2005/2006

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2018-11-30
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Slottsparken

    Föreningens organisationsnummer

    769611-3260

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    97 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2005/2006

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Slottsparken består av 97 lägenheter. Föreningen har ett gemensamt elavtal och varje bostadsrättsinnehavare debiteras kvartalsvis via föreningen för faktisk förbrukning. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Nyckelhantering sker via Certego. För mer information besök föreningens hemsida www.brfslottsparken.se

    Föreningens ekonomi

    I dagsläget finns inga beslutande avgiftshöjningar. (Uppgifter kontrollerade januari 2021)

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade januari 2021)

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns cykelförråd som medlemmarna kan nyttja. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

    Parkering

    Det finns 28 parkeringsplatser 250 kr/månad. Parkering hyrs genom överenskommelse med ekonomiska förvaltaren Mediator, som nås på 018-681460. I dagsläget är det ingen kö. (Uppgifter kontrollerade januari 2021)

    Föreningens hemsida

    www.brfslottsparken.se

    Kåbo

    Allmänt om området

    Ingen del av Uppsala är så starkt förknippad med det akademiska Uppsala som Kåbo – professorsstaden. Det var här - i de stora villorna byggda under de första decennierna på 1900-talet - som professorerna och vetenskapsmännen bodde, med institutionerna och det stora Akademiska sjukhuset så nära att professorerna kunde äta lunch hemma. Promenerar du runt i de lugna kvarteren längs Villavägen, Sveavägen och de andra gatorna med sina tidstypiska namn, inser du att här har tiden gått försiktigt fram. Flera av institutionerna ligger fortfarande kvar, liksom de flesta av de stora vackra villorna. Men många av professorerna har flyttat, och många av husen har sålts, renoverats och byggts om, vilket gjort Kåbo till en spegel av framgång på betydligt fler områden än det akademiska. Här bor man några minuter med buss från Stora Torget, inramad av Dag Hammarskjölds väg, Uppsala Slott och Botaniska Trädgården i öster och Stadsskogen – 100 hektar barrskog med 15 km stigar mitt inne i stan - i väster. - Vi har anledning att vara nöjda, sa någon som nyss flyttade hit.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Uppsala

    Kommun: Uppsala

    Område: Kåbo

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 495 000 kr
    Accepterat pris

    Månadsavgift: 2 315 kr/mån I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten. Obligatorisk kostnad för Kabel-TV och bredband tillkommer om 165 kr/månad samt obligatorisk avgift för el på 83 kr/månad.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 274 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 181 kr/månad

    Försäkring: 93 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 2 st

    Karta & område

    Uppsala

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

    Läs mer

    Bobutiken i Uppsala

    Hitta din mäklare i Uppsala

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder