Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Fyrislundsgatan 37 C, Uppsala

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Fyrislundsgatan 37 C - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  75m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  7 av 7 (6 trappor ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Salabacke

  Avgift

  4 408 kr/mån

  Värme, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Vatten och el debiteras genom bostadsrättsföreningen.

  Accepterat pris

  2 595 000 kr

  34 600 kr/m2

  Magnifik utsikt mot Domkyrkan och slottet.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välplanerad trea högst upp i hus med hiss och stor balkong i västerläge med storslagen utsikt över Uppsala. Lägenheten har ett lugnt läge med härligt ljusinsläpp samt hög standard och modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare finns det en välkomnande hall, två sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns ett parkeringsgarage som nås med hissen direkt från lägenheten. I garaget finns också tillgång till bil genom en bilpool. Här bor man på smidigt cykelavstånd till stadskärnan och Resecentrum och stadsbussarna avgår strax intill med täta avgångar. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt ut till E4:an och i närbelägna Gränby Centrum finns ett stort utbud av service, butiker och restauranger. Närservice med bl a ICA-butik och vårdcentral finns alldeles intill vid Årsta Centrum.

  Ansvarig mäklare

  David Almqvist

  Kommersiella/Fastighetsmäklare

  0707-68 58 64

  david.almqvist@lansfast.se Läs mer om David

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ekparkettgolv och målade väggar.

  Badrum

  Stilrent badrum med golvklinker och kaklade väggar. Badkar, wc, handfat, spegel, tvättmaskin och torktumlare.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mot köket samt utgång till balkongen. Mediacentral i väggen intill köket.

  Kök

  Ljust och öppet kök med ekparkettgolv och målade väggar. Vita luckor och vitt kakel ovanför laminatbänkskiva. Kyl, frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt och mikro.

  Sovrum 1

  Sovrum med ekparkettgolv, målade väggar och garderobsvägg med draperi.

  Sovrum 2

  Sovrum med ekparkettgolv, målade väggar och fönster åt två håll.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns dessutom cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt storslagen utsikt över Uppsala.

  Bilplats

  44 garageplatser i källaren som nås via hissen. Går att hyra för 900 kr/mån vanlig och 1 200 kr familjeparkering/dubbelparkering. I dagsläget är det kö. Det finns dock ledig garageplats i ett av grannhusen. (Kontrollerat 2019-02-14). I garaget finns också tillgång till bil genom Sunfleet bilpool och medlemskapet ingår i lägenhetens månadsavgift.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  470 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  370 kr/månad

  Total driftkostnad:

  470 kr/månad

  Kommentar:

  I kostnaden för el är även vattenkostnaden inräknad.

  Andel i föreningen:

  1,1989%

  Andel av årsavgift:

  1,2%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-05

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Längtans Allé

  Lägenhetsnummer:

  31602

  Antal lägenheter:

  97

  Byggår:

  2016

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Längtans Allé består av två flerfamiljshus med totalt 97 lägenheter och 1 lokal. Föreningen har ett gemensamt elavtal och varje bostadsrättsinnehavare debiteras kvartalsvis via föreningen för faktisk förbrukning. Varmvatten mäts per lägenhet och debiteras kvartalsvis via föreningen för faktisk förbrukning. Föreningen godkänner delat ägande. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering via Certego.  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade september 2018)  Gjorda renoveringar:

  Inga större renoveringar föreligger, men i november/december kommer 2 års besiktningen att göras. (Uppgifter kontrollerade september 2018)  TV/Internet:

  TV via Telia. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Telia. Ingår i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har 44 st garageplatser (900 kr/mån vanlig och 1 200 kr familjeparkering/dubbelparkering). I dagsläget är det kö. (Uppgifter kontrollerade september 2018). I garaget finns också tillgång till bil genom Sunfleet bilpool och medlemskapet ingår i lägenhetens månadsavgift.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns tvättstuga (trapphus 3), barnvagnsförråd och cykel-/hobbyrum. Trapphus och gemensamma utrymmen städas av extern firma.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor