Objektbild

Fyrislundsgatan 52, Uppsala

Bo en halvtrappa upp i fastighet & njut av grönskan via breda fönsterpartier i nyrenoverad 3:a!

Pris:

2 195 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 3 546 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och kabel-TV (basutbud)

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 6 , hiss finns

Byggår: 1969

Boarea: 83,5 m2

Fint planerad 3:a med stora fönsterpartier som låter bostaden bada i ljus! Fastigheten ligger inbäddad bland lugna, grönskande innergårdar utan trafik. Ni når bostaden enkelt via hiss och på plats i bostaden välkomnas ni av en möblerbar hall med god förvaring i både platsbyggda garderober samt i klädkammare. Två rymliga sovrum mot lugn innergård. Fina umgängesytor i form av väl tilltaget vardagsrum och kök med god förvaring samt matplats. Våtutrymme från föreningens renovering år 2013 med helkaklade väggar, dusch och tvättmöjligheter. Samtliga ytskikt i bostaden är nyligen renoverade med fina golv, ljusa kulörer på väggar och fint inrett kök med skåpinredning i profilerat vitt och fräscha vitvaror. Morgonkaffet intas gärna på den egna inglasade balkongen inunder tak som vetter mot lugnt villaområde i öster. Balkongen nås via ena sovrummet samt köket och rymmer både möblemang samt egna planteringar. Välmående bostadsrättsförening med de större renoveringarna gjorda och mycket låg belåning per kvm. Gott om extern förvaring i förråd som är beläget i källarplan, gemensamt gym att nyttja, barnvagnsförråd, cykelförråd, lekplatser och flertalet gemensamma tvättstugor. Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Förskola, grundskola, diverse gym samt padelcentrum, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Fyrislundsgatan 52 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Löper som ett nav genom bostaden och ligger i anslutning till samtliga rum. Stilren hallmöbel med plats för både hängande och vikta kläder, ytterligare i förvaring i garderob som löper längs vägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar och mörkt laminatgolv.

    Sovrum 1

    Rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Utgång till balkong i nordost. Väggar målade i greige med blommönstrad fondvägg och mörkt laminatgolv.

    Dusch/WC

    Duschhörna med stång för draperi, handfat, wc, spegelklätt badrumsskåp med belysning, elburen handdukstork, stort öppningsbart fönster och kombimaskin (Whirlpool, -16). Helkaklade väggar i vitt med blå dekor och blå våtrumsmatta.

    Kök

    Stilren skåpsinredning med stomme av träimitation och högblanka luckor. Maskinell utrustning såsom kombinerad kyl/frys (Whirlpool), micro (Samsung), inbyggnadsugn (Constructa), infälld keramikhäll (Constructa), integrerad diskmaskin (Constructa) och spisfläkt (IKEA). Svagt grönmönstrad tapet, vitmålat som stänkskydd, arbetsbänkar av laminat med nedsänkt dubbelho och mörkt laminatgolv.

    Sovrum 2

    Plats för säng samt ytterligare möblemang. Fönster mot baksida, vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

    Vardagsrum

    Väl tilltaget med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Brett fönsterparti som låter bostaden bada i ljus. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv.

    Klädkammare

    Väggfast inredning för både hängande och vikta kläder. Belysning, gråmålade väggar och mörkt laminatgolv.

    Uteplats/Balkong

    Stor, inglasad balkong i nordost med gott om plats för möblemang samt egna planteringar. Vitmålade väggar, eluttag och grå måttanpassad matta. Balkongen nås via sovrum samt kök. Slå er till ro och njut av grannskapet.

    Bostad

    Boarea

    83,5m2 (Areauppgifter enligt förvaltare)

    Våning

    1 av 6 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    2412

    Andel i föreningen

    0,32216%

    Andel av årsavgift

    0,32278%

    TV och internet

    Kabel-TV via Tele2. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Bahnhof. Finns möjlighet att teckna bredband via föreningen för 150 kr/mån.

    Övriga utrymmen

    Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd om ca 5 kvm.

    Byggnad

    Byggår

    1969

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-02-08
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Årsta

    Föreningens organisationsnummer

    717600-7594

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    I föreningen finns även 2 st soprum plus avfallsstation där man kan kasta glas, kartong, aluminium, batterier med mera.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    348 st

    Antal lokaler

    1 st

    Byggår

    1969

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Årsta består av 12 flerfamiljshus med totalt 348 lägenheter samt en lokal med hyresrätt. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. Föreningen godkänner delat ägande. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering sker via Certego.

    Föreningens ekonomi

    I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. (Uppgifter kontrollerade september 2021.)

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade september 2021.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 1995 - Byte av fönster. 2000 - Renovering av tvättstugor. 2004 - Byte till säkerhetsdörrar, postfack i entré. Målning av balkongfronter och fasadplåt. 2006 - Ny installation hiss. 2008 - Ny garagelänga, eluppgradering utomhus och byte av värmepumpar. 2010 - Installation av portkodlås. 2012 - Nya elcentraler i lägenhet. 2013 - Byte tappvattenledningar och relining av spillvatten. 2016 - Boulebana. 2018 - Nya hissar (5 st). 2019 - Underhåll och värmebalansering av värmesystem på samtliga slingor och radiatorer. 2020 - Nya hissar

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, tvättstuga, och gym (300 kr för gymkort i 6 mån). Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

    Gårdsplats

    Stora gemensamma gårdar med vidsträckta gräsmattor, prydliga buskage, grillplatser att nyttja, trädgårdsmöbler och lekplatser.

    Parkering

    Föreningen har 130 garageplatser (325 kr/mån), 92 parkeringsplatser med el-plint (165 kr/mån) och 108 parkeringsplatser utan el-plint (125 kr/mån). I dagsläget är det ca 40 st i kö. På p-platserna är det många som vill byta p-plats, det är enbart 4 st som inte har någon p-plats alls. Jag prioriterar de som inte har någon p-plats alls sen tidigare. 4 parkeringsplatser med laddstolpe för el-bil (250 kr/mån + förbrukad el). I dagsläget är det 4 i kö. Det finns även 5 st uppställningsplatser för husvagn (175 kr/mån). I dagsläget är de 4 i kö. (Uppgifter kontrollerade september 2021.)

    Föreningens hemsida

    www.brfarsta.se

    Årsta

    Allmänt om området

    Mitt i området ligger den stora Årstaparken med fina grönytor för lek och härliga promenadstråk. I Årsta centrum finns bland annat mataffären Årstahallen med bra öppettider och vårdcentralen. I dess närhet finner ni köpcentrumet Gränby Centrum som ständigt utvecklas och byggs ut, idag finns bland annat systembolag, mataffärer, bank och många affärer med allt från kläder till inredning och elektronik. I området finns flera förskolor och grundskolorna Ångelstaskolan och Årstaskolan. Stadsbussar med täta avgångar som stannar vid centralstationen. Det finns fina cykelvägar för cyklisten ned till centrum. För bilpendlaren är det är nära till E4-påfart. I området finns också fotbollsklubben Vaksala SK som har en mycket bred ungdomsverksamhet. Det finns även flera mindre parkområden och hundrastgården i Boktryckarparken är attraktivt för hundägare.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Fyrislundsgatan 52, Uppsala

    Kommun: Uppsala

    Område: Årsta

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 195 000 kr
    Accepterat pris

    Månadsavgift: 3 546 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och kabel-TV (basutbud)

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-08-31

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Reparationsfond: 2 397 kr


    Driftkostnad: 786 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 600 kr/månad

    Försäkring: 186 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna personer och ett spädbarn. Mycket arbete har skett hemifrån och är inkluderad i elkostnaden.

    Antal personer i hushållet: 3 st

    Karta & område

    Uppsala

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

    Läs mer

    Bobutiken i Uppsala

    Hitta din mäklare i Uppsala

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder