Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Geijersgatan 38A, Uppsala

Välplanerad, trevlig 3:a i 30-talsanda på insynsskyddat gavelläge med fantastisk balkong i sydost!

Pris:

2 795 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 4 168 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten. Obligatorisk tillägg om 254 kr/mån för digital-TV, bredband (100/100) samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 67 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

30-talsdetaljerna är många; här har ni fördelen att bo med 2,7 meter i takhöjd, välvda tak, djupa fönsternischer med stenskivor som fönsterbrädor, höga golvsocklar och vackra trägolv... Bostaden har två ordentliga sovrum varav det ena utgör stort "master bedroom" med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang, vardagsrummet ger god plats för både tv-möbel samt matsalsbord om så önskas och har utgång till balkongen, ett uppdaterat arbetskök som rymmer mindre matbord, hallen är möblerbar med god förvaringsyta och våtutrymmet är utrustat med badkar och har kaklade ytskikt från stamrenoveringen år 2001. Väl tilltagen balkong i sydost med gott om plats för möblemang samt egna planteringar. Här kan ni skapa er egna oas mitt i stan och njuta av dagens bästa soltimmar samtidigt som ni blickar ut över grannskapet. Välmående bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning per kvadratmeter. Mycket bra extern förvaring i två till bostaden hörande förråd. Många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, invändigt cykelförråd, bastu och gym. Skyddad innergård med vidsträckt gräsmatta, gemensamma trädgårdsmöbler, grillplats, omgivande grönska och prydliga rabatter. Bo centralt, på eftertraktat läge med behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffär, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, gångavstånd till universitetets lokaler såsom bl a Ekonomikum, parkmiljöer, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnade vy över bostaden och god avhängningsyta i platsbyggd garderob med väggfast inredning. Väggar målade i Stockholmsvitt med vitmålat upptill, höga vita golvsocklar och gediget trägolv som lackats.

   Badrum/WC

   Badkar med ställning för draperi, öppningsbart fönster, spegelklätt badrumsskåp, kommod, handdukshängare och wc. Kaklade väggar i vitt med vitmålat upptill och vitt klinkergolv.

   Kök

   Skåpinredning med vitbehandlade luckor och rostfria handtag. Arbetsbänk av gediget trä och diskbänk med ho. Maskinell utrustning såsom kombinerad kyl/frys (Electrolux), spisfläkt med utsug (Electrolux), integrerad diskmaskin (Electrolux) och kombinerad keramikhäll/ugn (Husqvarna). Välvda tak, gråmålade väggar, höga vita golvsocklar och gediget trägolv som lackats.

   Sovrum 1

   Plats för säng samt ytterligare möblemang. Välvda tak, gråmålade väggar, höga vita golvsocklar och gediget trägolv som lackats.

   Sovrum 2

   Väl tilltaget rum, "master bedroom" med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. God klädförvaring i fyra garderober. Välvda tak, väggar målade i Stockholmsvitt med vitmålat upptill, höga vita golvsocklar och gediget trägolv som lackats.

   Vardagsrum

   Gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Utgång till balkong i söder. Välvda tak, väggar målade i Stockholmsvitt med vitmålat upptill, höga vita golvsocklar och gediget trägolv som lackats.

   Uteplats/Balkong

   Bred, härlig balkong i rakt söderläge under bar himmel fångar upp dagens bästa soltimmar. Gott om plats för både möblemang och egna planteringar. Slå er till ro och njut av vyn över grannskapet!

   Bostad

   Boarea

   67m2 (Areauppgifter enligt säljare)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   22

   Andel i föreningen

   3,585%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har ett gruppavtal med Telenor där följande ingår för en obligatorisk avgift om 254 kr/mån: Digital-TV (basutbudet), bredband samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   Övriga utrymmen

   Till bostaden hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 8 kvm och ett källarförråd om ca 6 kvm.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-05-26
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hjalte

   Föreningens organisationsnummer

   717600-0805

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   38 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1936

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Hjalte består av flerfamiljshus med 38 lägenheter. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10%. För mer information besök föreningens hemsida www.hjalte.se

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.) Föreningen har bland annat låtit utföra: 1992 - Treglasfönster installerades. 1996 - Grunden på framsidan isolerades. 2001 - Stambyten (relining) av el, samt in- och utvatten. 2007 - Grunden på baksidan isolerades. 2009 - Radonmätning utan anmärkning. 2011 - Tak, fasad och balkongrenovering. 2014-2015 - Ett gym har inretts i undercentralen med träningsutrustning samt dusch och bastu. 2017 - Ny undercentral, nytt klinkergolv lagt i tvättstuga, torkrum och relaxrum. 2018 - Wifi har installerats i källaren. Ventilationen har förbättrats i relaxrummet utanför bastu samt i gymmet. Belysning har dragits in i sopstationen där det tidigare var mörkt under vintertid. Spolning av lagning av rör och brunnar utanför fastigheten på grund av att cykelförråd har blivit översvämmat vid skyfall. 2019 - Målning av trapphusen och de ytterdörrar som inte har bytts ut till säkerhetsdörrar, så vi har en enlighet grön färg på alla dörrar. Ny belysning med rörelsedetektorer i trapphus, obligatorisk ventilationskontroll OVK, vilket medförde en rad åtgärder i lägenheter och butik samt rengöring av samtliga ventilationskanaler från tak och vind. Portkodlås har installerats och driftsatts.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, motionsrum samt tvättstuga. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Gårdsplats

   Grönskande innergård med vackert böljande lövträd, prydliga stensättningar, grusgångar, gott om cykelparkeringar och gräsmatta att bre ut sig på. Skyddad från störande trafik och dekorativa, kringliggande byggnader. Gemensamma möbelgrupper att nyttja sommartid, pergola och partytält om 3X3 meter som gärna får nyttjas till sammankomster på gården.

   Parkering

   Boendeparkering tillämpas i området. För mer information: www.uppsala.se/boendeparkering

   Föreningens hemsida

   www.hjalte.se

   Luthagen

   Allmänt om området

   Luthagen fick sitt namn från Johan Luth som ägde marken på 1600-talet. För de som känner Uppsala har det en speciell klang. Berättar du att du bor här nickar många igenkännande och undrar i vilken del - främre eller bortre? Båda har sin charm och sina fördelar. Främre Luthagen, på södra sidan om Luthagsesplanden. består av klassiska innerstadskvarter från förra seklets fem första decennier. Med Katedralskolan, Ekonomikum, den gröna Vasaparken och det blå Vasahuset som självklara orienteringspunkter. Och med den blandning av människor i alla åldrar, bostäder och butiker som du ofta ser i äldre och lite mindre storstäder. Bortre Luthagen, norr om Luthagsesplanaden, är först en fortsättning på det typiska innerstadslivet. Men pulsen är lite lägre och avstånden mellan husen lite större. Sedan korsar du Ringgatan och kommer in i några av Uppsalas äldsta och mest attraktiva villakvarter. Men du är fortfarande i Luthagen, och fortfarande på bekvämt gångavstånd från Stora Torget.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Geijersgatan 38A, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Luthagen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 795 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 4 168 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten. Obligatorisk tillägg om 254 kr/mån för digital-TV, bredband (100/100) samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-08

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 914 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 500 kr/månad

   Försäkring: 160 kr/månad

   Övrigt: 254 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna och ett spädbarn. Posten övrigt utgör den obligatoriska kostnaden för bredband och kabel-tv.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Liknande bostäder