Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Geijersgatan 52A, UPPSALA

Insynsskyddad, rymlig 2:a i gott skick. Belägen i de mer pittoreska delarna av Luthagen!

Pris:

2 195 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 2 989 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV

Bostadsrättslägenhet - UPPSALA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1974

Boarea: 57,4 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välplanerad, trevlig 2:a om 57,4 kvm på insynsskyddat läge. Bostaden har ett kök med platsbyggda stommar från byggnadsåret som rustats upp och rejäl matplats med fönster mot föreningens innergård, sovrummet är rymligt med gott om plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang, vardagsrummet ger god plats för både tv-möbel samt matsalbord om så önskas och har utgång till balkong, hallen är möblerbar med god förvaringsyta och våtutrymmet med dusch samt installerad tvättmaskin har nyligen renoverats med kakel och klinker. Väl tilltagen balkong i sydöstligt läge med gott om plats för möblemang samt egna planteringar. Här bjuds det på rogivande vy över de mer pittoreska delarna av Luthagen. Slå er till ro efter en stressig vardag och njut! Välmående bostadsrättsförening med god extern förvaring till varje bostad i källare. Många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, invändigt cykelförråd, hobbyrum, bastu och motionsrum med dusch och även övernattningsrum för gäster. Skyddad innergård med vidsträckt gräsmatta, gemensamma trädgårdsmöbler, grillplats, omgivande grönska och prydliga rabatter. Bo centralt, på eftertraktat läge med behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffär, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, gångavstånd till universitetets lokaler såsom bl a Ekonomikum, parkmiljöer, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 02 Augusti

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Möblerbar, rymlig hall som utgör bostadens mitt och ligger i anslutning till samtliga av bostadens rum. God klädförvaring i fyra garderober. Säkerhetsdörr, proppskåp, vita taklister, vitmålade väggar och grått laminatgolv som övergår i fyrstavigt parkettgolv.

   Kök

   Den ursprungliga skåpinredningen har upprustats i vitt, praktiskt skafferi och kryddhylla. Plats för matbord om minst fyra personer invid fönster som vetter mot föreningens lugna innergård. Vita taklister, vitmålade väggar, vitt kakel ovan diskbänk och trestavigt laminatgolv. Maskinell utrustning såsom diskmaskin (Siemens), kombinerad kyl/frys (Bosch), spisfläkt med utsug (Upo) och kombinerad spishäll/ugn (Indesit).

   Sovrum

   Stort med gott om plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Klädförvaring i två platsbyggda garderober och ett linneskåp. Vita taklister, vitmålade väggar och laminatgolv.

   Dusch/WC

   Renoverat av fackmän för ca 5 år sedan (via föregående ägare). Duschhörna med vikbara dörrar av klarglas, påkostad takdusch med tillhörande duschmunstycke, kommod, spegelklätt badrumsskåp med belysning, vägghängd wc, skåp för förvaring, tvättmaskin (Electrolux), ventilation och vattenburen handdukstork. Infällda spots , helkaklade väggar i högblankt vitt och antracitgrått klinkergolv med elburen golvvärme.

   Vardagsrum

   Väl tilltaget med gott om plats för både tv-möblemang och matsalsbord om så önskas. Brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp och utgång till rejäl balkong i sydöstligt läge. Vitmålade väggar och fyrstavigt parkettgolv.

   Uteplats/Balkong

   Väl tilltagen balkong i soligt sydostläge med gott om plats för möblemang och egna planteringar. Inunder tak, trall som bonar in och rogivande vy över de mer pittoreska delarna av Luthagen.

   Bostad

   Boarea

   57,4m2 (Areauppgifter enligt förvaltare)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   9

   Andel i föreningen

   3,0462%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften. Föreningens fastighet är ansluten till fibernätet. Medlemmen väljer själv bredbandsleverantör.

   Övriga utrymmen

   Till bostaden hör nyttjanderätten till ett källarförråd om ca 4 kvm.

   Byggnad

   Byggår

   1974

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-05-24
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Rosenberg

   Föreningens organisationsnummer

   717600-1951

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   36 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1974

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Rosenberg består av ett flerfamiljshus med totalt 36 lägenheter. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Radonmätning gjord med godkänt värde.

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade juni 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har beslutat att renovera fasaden nu under sommaren. (Uppgifter kontrollerade juni 2020.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2006 - Ommålning av källargången, tvättstuga och gästrum 2008 - OVK-besiktning 2009 - Utvändig fönstermålning 2011 - Säkerhetsdörrar 2018 - Fönsterrenovering

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum, bastu och motionsrum med dusch. Det finns även ett övernattningsrum (100 kr/natt) med tillgång till dusch. Trapphus och gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Gårdsplats

   Skyddad innergård med vidsträckt gräsmatta, gemensamma trädgårdsmöbler, grillplats, omgivande grönska och prydliga rabatter.

   Parkering

   Föreningen har 12 parkeringsplatser med elplint (120 kr/mån) och 5 parkeringsplatser utan elplint (ca 70 kr/mån). I dagsläget är det två i kö. (Uppgifter kontrollerade juni 2020.)

   Luthagen

   Allmänt om området

   Luthagen fick sitt namn från Johan Luth som ägde marken på 1600-talet. För de som känner Uppsala har det en speciell klang. Berättar du att du bor här nickar många igenkännande och undrar i vilken del - främre eller bortre? Båda har sin charm och sina fördelar. Främre Luthagen, på södra sidan om Luthagsesplanden. består av klassiska innerstadskvarter från förra seklets fem första decennier. Med Katedralskolan, Ekonomikum, den gröna Vasaparken och det blå Vasahuset som självklara orienteringspunkter. Och med den blandning av människor i alla åldrar, bostäder och butiker som du ofta ser i äldre och lite mindre storstäder. Bortre Luthagen, norr om Luthagsesplanaden, är först en fortsättning på det typiska innerstadslivet. Men pulsen är lite lägre och avstånden mellan husen lite större. Sedan korsar du Ringgatan och kommer in i några av Uppsalas äldsta och mest attraktiva villakvarter. Men du är fortfarande i Luthagen, och fortfarande på bekvämt gångavstånd från Stora Torget.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Geijersgatan 52A, UPPSALA

   Kommun: Uppsala

   Område: Luthagen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 2 989 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna personer.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Liknande bostäder