Glimmervägen 2C, Uppsala

Exklusivt renoverad!

Accepterat Pris

1 950 000 kr

Månadsavgift 3 473 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud). Obligatoriskt tillägg om 115kr/mån för bredband och 35kr/mån för elabonnemang.

Bostadsrättslägenhet Uppsala

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , Hiss finns inte

Byggår: 1958/59

Boarea: 59 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Välkomna till en fantastiskt fint renoverad lägenhet med smakfulla och exklusiva materialval. Lägenheten är om 2 rok mitt i Eriksberg med närhet till stora grönområden och Hågadalen. Här möts du av en ljus och luftig hall med klinkergolv och bra garderobsförvaring. Luftigt vardagsrum som erbjuder en mycket fin vägg med inbyggd etanolkamin samt tv-nisch, härifrån nås även balkongen. Köket är fint renoverat med allt man önskar sig. Badrum med kakel och klinker som renoverades i samband med föreningens stambyte. Rymligt sovrum med mycket platsbyggd förvaring. I kök, hall, sovrum och vardagsrum finns inbyggda högtalare från Bose i taket. Stabil och välskött förening med väl underhållna byggnader. Bredband och tv ingår i avgiften och hushållsel köps förmånligt genom föreningen. De har också bra gemensamma utrymmen med bl.a. cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum samt fint övernattningsrum som kan vara guld värt vid långväga gäster. Den gemensamma gården grönskar vackert och erbjuder utemöbler, grillplats och pergola. Här bor du i ett eftertraktat läge i natur- och citynära Eriksberg, granne till Sommarro och Ekeby, som är ett fridfullt och attraktivt område med närhet till vacker natur i både Hågadalen och Stadsskogen, där många motions- och gångstigar erbjuds. Vintertid finns belyst skidspår i Stadsskogen. Här har du bekväm närhet till servicemöjligheter vid närliggande Västertorg med vårdcentral och tvärs över gatan finns bibliotek, förskolor/skolor (Hågadalsskolan åk F-6 och Eriksbergsskolan åk 7-9). I området finns också flera restauranger samt bra bussförbindelser (busslinjer 2, 12, och 30). Med cykel tar du dig på några minuter till Friskis & Svettis Ekeby och det tar ca 10 minuter till city, Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ångström, BMC och USIF Arena med bl.a. tennis-, squash- och padelbanor.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Mats Jansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-68 58 63

  mats.jansson@lansfast.se

  Planritning Glimmervägen 2C copy

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Ljus och välkomnande hall med klinker på golvet och väggarna är målade samt vissa med skiffer. Bra förvaring av ytterplagg i garderob med skjutbara dörrar. Spottar samt inbyggd högtalare i taket.

  Kök

  Renoverat och fint kök med utrymme för matplats. Köket är smakfullt inrett med högblanka luckor, träbänkar samt mosaikkakel. Här finns integrerad kyl/frys, inbyggd ugn och micro, kolfilter fläkt, integrerad diskmaskin samt spishäll. Klinkergolv med golvvärme samt målade väggar.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med fin enstavsparkett på golvet och målade väggar. Rummet har utrymme för både matplats och soffgrupp, idag finns en barlösning i rummet. Utbyggd fondvägg med inbyggd etanolkamin samt nisch för tvn. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i ett soligt söderläge.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Här finn bra platsbyggd förvaring i garderober, överskåp samt klädkammare. Fint enstavigt ekparkettgolv samt målade väggar.

  Badrum

  Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork samt spegel. Förberett för tvättmaskin.

  Bostad

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Boarea

  59m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  21

  Andel i föreningen

  1,75802%

  Andel av årsavgift

  1,75802%

  TV och internet

  Kabel-TV via Comhem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband via A3.

  Övrigt

  Planerad nybyggnation finns i närområdet, för mer info se www.uppsala.se

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1958/59

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Parken

  Föreningens organisationsnummer

  717600-3486

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  60 st , varav hyresrätter: 2 st

  Antal lokaler

  1

  Byggår

  1958/59

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen Parken består av ett flerfamiljshus med totalt 60 lägenheter. Föreningen har ett gemensamt elavtal och varje bostadsrättsinnehavare debiteras kvartalsvis via föreningen för faktisk förbrukning. Radonmätning gjord - vissa har högre värde. Åtgärder har gjorts. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Besök gärna föreningens hemsida: http://brfparkenuppsala.bostadsratterna.se/

  Föreningens ekonomi

  Höjning av avgiften beslutas i november varje år. Det är för närvarande inte planerat någon större ökning av månadsavgiften. (uppgifterna kontrollerade augusti 2019)

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Föreningen planerar att renovera fasaden under 2020 (uppgifterna kontrollerade augusti 2019) Föreningen har bl.a. låtit utföra följande renoveringar: 2002 - Dränering. 2003 - Stamrenovering. 2004 - Bredband, nya garageportar. 2005 - Takrenovering, isolering av vind, nya lås samt portkoder. 2008 - 2009- Elrenovering. 2010 - Förbättring av ventilation i lägenheterna. 2012 - Renovering av tvättstuga och torkrum, utbyte av stamventiler i värmesystemet. 2013 - Isolering av vindarna har kompletterats, ny grill till gården, golv i källarkorridorer samt källartoaletten har målats om. 2014 - Sprickor vid takfot mot Glimmervägen har tätats om, fuktskador vid cykelnedfarten har åtgärdats. 2014-15 - En skada på soprummet har åtgärdats, Nya fönster och balkongpartier, de flesta friskluftsventiler har bytts ut. 2015 - OVK med underkänt utfall åtgärdade genom relining av alla vertikala ventilationskanaler i fastigheten. 2016 - Låsen till vissa dörrar utbytta, underhåll av maskiner i tvättstugan. 2017 - Stamspolning av lägenheterna, rustat utemiljö vid entréerna vår/sommar 2017/2018 gjordes en omfattande renovering av uthyrningslokalerna 2018 - byttes samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar och en branddörr mellan huskropparna installerades.

  Gemensamma utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga med torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och övernattningsrum (100 kr/natt) som kan användas av besökare till de boende i huset. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

  Gårdsplats

  Föreningen har en fin innergård med trädgårdsmöbler och grill.

  Parkering

  Föreningen har 22 parkeringsplatser med el-plint (ca 120 kr/mån). Kösystem tillämpas och i dagsläget står två personer i kö. De har 8 garageplatser (465-505 kr/mån) med lång kö. (Uppgifter kontrollerade augusti 2019.)

  Föreningens hemsida

  http://brfparkenuppsala.bostadsratterna.se/

  Eriksberg

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Glimmervägen 2C, Uppsala

  Kommun: Uppsala

  Område: Eriksberg

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 1 950 000 kr Accepterat Pris

  Månadsavgift: 3 473 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud). Obligatoriskt tillägg om 115kr/mån för bredband och 35kr/mån för elabonnemang.

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-26 Bostaden är pantsatt i Handelsbanken.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Uppsala

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder