Objektbild

Göte Turessons Väg, Uppsala

Pris:

2 855 000 kr

Månadsavgift 4 275 kr/mån I avgiften ingår värme och kallvatten.

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Projekt Brf Arboristen
Gå till projektet

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Boarea: 75 m2

Nu säljstartar Besqab yteffektiva 1:or-5:or, alla med mycket god standard och flexibilitet, som man kan förvänta sig av nyproduktion. Nyproduktion ska var enkelt, tryggt och bekvämt. Enkelt och trygg behöver inte vara tråkigt. Här får du träffa en inredare som kan hjälpa dig att sätta en egen prägel och göra just din lägenhet unik. Här kommer det att finnas möjlighet via den flexibla planlösningen att ta bort eller lägga till väggar att skapa fler eller större rum. I de större lägenheterna med gästtoalett finns möjlighet att ta bort klädkammaren för att få in en extra dusch. Nu har du chansen att skapa dig din nya drömbostad. Här behöver ni inte behöva ha ett extrarum för gästerna som kommer över ibland. Här finns det en övernattningslägenhet att använda. Med ett boende i Arboristen kan du välja mellan att bo på våning 1-4:a, men ett preliminärt tillträde Q2 2022. Här njuter du av stora fönster med bra ljusinsläpp och balkonger i västerläge eller söderläge med vy över parken eller ängar. Arboristen är sista projektet på gatan. Kvarteret består av både bostadsrätter, småhus och Juliahemmet samt Engelska skolan. Här bor ni med god rymd mellan husen och i ett färdigbyggt område. Unikt område med varierade bostäder belägna i parkmiljö ett stenkast från city! I området finns dessutom mängd av olika aktiviteter för både barn och vuxna samt skola och snart nybyggd förskola. Välkommen hit och välkommen hem!

Läs mer

Pris

2 855 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Måna Kanjo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0725-30 34 03

  mana.kanjo@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sofia Sundberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Kommersiellt

  Mobil: 0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   75m2 (Areauppgifter enligt ritning)

   Våning

   4 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   12-1402

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fiber via IP-Only.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft.

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Arboristen

   Föreningens organisationsnummer

   769635-1357

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   91 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2022

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Varmvatten och el debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Gemensamma utrymmen

   På vinden i båda husen finns cykelförråd samt plats i lägenhetsförråd. Utomhus på gården finns ett antal cykelparkeringar. Det finns en miljöstation mellan husen. I den hanteras både brännbart hushållsavfall samt källsortering och kompost.

   Gårdsplats

   På innergårdarna kommer det att anläggas mindre lekplatser. En lekplats i den nya parken håller på att anläggas precis på andra sidan vägen som blir klar redan under sommaren/hösten. Stora naturområden finns i närheten för lek och rekreation.

   Parkering

   Det kommer finnas 47 p-platser. Alla parkeringar kommer att vara markparkering, öster och väster om husen. Platserna kommer att kosta ca 800 kr exkl. el. I samband med tecknandet av förhandsavtal kan man anmäla sitt intresse för en parkeringsplats. Turordningen för parkeringarna är samma som för lägenheterna. P-platserna är reserverade för olika lgh-storlekar enligt nedan: 1-2 rok – 5 st (av totalt 43 st lägenheter) 3 rok – 24 st (av totalt 30 st lägenheter) 4-5 rok – 18 st (av totalt 18 st lägenheter) Det kommer att finnas laddningsbara p-platser

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Göte Turessons Väg, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 855 000 kr
   Fast pris

   Månadsavgift: 4 275 kr/mån I avgiften ingår värme och kallvatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Kommentar till driftkostnad: Kostnaden för hushållsel varierar kraftigt utifrån vilken storlek på lägenhet, hur många som bor i den och beteende. Hushållsel för en lägenhet är ca 3000–4000 kWh/år dvs ca 250-350:-/mån. Varmvattenförbrukningen kommer mätas och debiteras av respektive innehavare.

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder