Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Höganäsgatan 7 B, Uppsala

Charmig 2,5:a i vackert Lechehus byggt 1931 med hiss från markplan.

Pris:

2 395 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 3 913 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud) och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 2,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Boarea: 67 m2

Välkommen till en bostad som på många sätt kan beskrivas som en drömlägenhet. Moderniteter har blandats med fint bevarade 30-talsdetaljer. En riktig 30-talspärla belägen i Höganäs i en av Uppsala äldsta föreningar som ligger inbäddad bland grönskande träd och en blommande innergård. Här erbjuds du en charmig 30-talslägenhet signerad Gunnar Leche med en takhöjd på ca 2,70, vackra originaldetaljer såsom spegeldörrar, bevarat trägolv samt fönster med djupa nischer. Den äldre charmen har blandats med moderna inslag såsom nytt, modernt kök. Välkomnade hall med goda förvaringsmöjlighet där ljuset flödar från rum till rum. Sovrummet är utrustat med flera fristående garderober samt en klädkammare. Innerhall med klädkammare och plats för arbetshörna för den som önskar. I vardagsrummet finns stort fönster vilket ger ett fint ljus. Här får du plats med både soffgrupp och matsalsmöbel. Badrum med fönster och duschhörna. Utöver den mycket goda förvaringen i lägenheten finns även ett rymligt källarförråd att nyttja. Läget är perfekt för dig som pendlar eller som söker ett centralt boende. Till stadskärnan och Resecentrum tar det inte mer än några minuter att promenera. Nära till hands finns affärshuset "Kvarnen" med bl.a. stor ICA butik, blomsterbutik, restauranger, systembolag och apotek. Trevlig torghandel på lördagar på Vaksalatorg och på Väderkvarnsgatan finns Friskis och Svettis. Bostadsrättsförening som är känd för sina vackra, omgivande syréner, tidig sommar omfamnar de innergården och bjuder på visst insynsskydd. Lummig innergård med många sittgrupper och grillplats att slå sig till ro vid. Gemensam tvättstuga samt hobbyrum finns i markplan och nås enkelt med hiss, cykelförråd finner ni på gården, en samlingslokal med bord och stolar för ca 30 personer samt bastu finns att nyttja. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi, föreningen sänkte månadsavgiften med ca 8 % år 2020. -Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 395 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Songül Kiruk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-80 59 91

  songul.kiruk@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande charmig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i platsbyggd garderob med överskåp. Vackra trägolv och tapetserade väggar.

   HALVRUM

   Ett extrarum med plats för arbetshörna/läshörna. Trägolv i original och vitmålade väggar. Förvaring i mindre klädkammare.

   KÖK

   Kök med trägolv och målade väggar. Modern med högblank skåpinredning, bänkskiva i trä samt mosaik ovan disk- och arbetsbänk. Stort vackert fönster. Köksutrustning såsom: fullhöjd kyl, fullföljd frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt spisfläkt. Här finns även utrymme för ett matbord.

   VARDAGSRUM

   Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti vilket ger ett fint ljusinsläpp. Målade väggar och trägolv.

   SOVRUM

   Stort sovrum med garderobsvägg och en mindre klädkammare. Målade väggar, tapetserad fondvägg samt trägolv.

   DUSCHRUM

   Kaklade väggar och mosaikgolv. Utrustat med fönster, handfat med kommod, wc, duschhörna med glasvägg, väggfasta hyllplan samt väggfast spegel.

   Bostad

   Boarea

   67m2

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   217

   Andel i föreningen

   1,57189%

   Andel av årsavgift

   1,57334%

   TV och internet

   Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Com Hem. Ingår i avgiften

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-03-14
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Ull

   Föreningens organisationsnummer

   717600-2421

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   68 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   1932

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Ull består av tre flerfamiljshus med totalt 68 lägenheter belägna på S:t Olofsgatan 52, Salagatan 12 och Höganäsgatan 7. Det finns även fyra lokaler med hyresrätt. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering sker via Trygghetsprodukter. För mer information besök föreningens hemsida www.brfull.se

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen genomför just nu renovering av taken på fastigheterna på Salagatan och S:t Olofsgatan (Höganäsgatan har redan renoverats). Härnäst planeras renovering av gemenskapshetslokal/bastu på Salagatan. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 1990-1991 - Samtliga vindsförråd och torkvindar bygdes om till totalt 9 st. 3-rumslägenheter, rörstambyte, elstambyte, nyinstallation av hissar i 6 uppgångar, befintlig tvättstuga gjordes om och och 2 nya inrättades, yttertak, fasader och gård samt källarvåningar åtgärdades. 2004 - Föreningen bekostade ommålning av insidan av fönster samt även yttre målning av fönster i trapphallarna. 2006 - Utbyte av samtliga tvättmaskiner (6 st). 2007 - Omfattande underhåll av hissarna (6 st). Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem. 2008 - Utbyte av cirkulationspump, service av samtliga torktumlar 6 st och utbyte av aggregat för torktumlare i Jernbrogården. 2009 - Upprustning av gården samt utbyte av tre torktumlare (en per hus). 2010 - Radonmätning i samtliga hus, utbyte fem hissregulatorer samt ett nybyggt förråd i Salagården. 2011-2013 - Ombyggnad/uppgradering av hissar enligt plan (6 st) samt byte av säkerhetssystem på samtliga föreningens utrymmen. 2012-2013 - Fasadrenovering samtliga föreningens fastigheter. 2013-2014 - Uppgradering av låssystem. 2014 - Obligatorisk ventilationskontroll (OVK). 2016 - Fönsterrenovering

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har tvättstuga i källarplan som nås med hiss, här finns två tvättmaskiner, torktumlare, mangel, centrifug och torkrum. Hobbyrum finns i varje källarplan, här finns även cykelförråd på gård, en samlingslokal (med bord och stolar för ca 30 pers) samt bastu. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Parkering

   Föreningen har 26 parkeringsplatser med eluttag som kan hyras (ca 200 kr/mån). För dessa tillämpas kösystem. I dagsläget är det ca 2 års kötid. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.) Boendeparkering tillämpas i området. För mer information; www.uppsala.se/boendeparkering

   Föreningens hemsida

   www.brfull.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Höganäsgatan 7 B, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Höganäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 395 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 3 913 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud) och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-02-28

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 600 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 400 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder