Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Linnégatan 19, Uppsala

Ljus och trevlig 3:a med balkong. Centralt och utmärkt pendlarläge.

Pris:

2 750 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 5 425 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Byggår: 1985

Boarea: 85,5 m2

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa bostad med perfekt pendlarläge! Rymlig 3:a på 86 kvm med optimalt läge på återvändsgata mitt i centrum. Lugn omgivning och mycket bra pendlarläge. Bekvämt insynsskyddat belägen en trappa upp. Direkt i markplan finns både entrén och hissen vilket gör det lätt för barnvagnar, rullstolar m.m. att ta sig in i huset. Helt enkelt en praktisk lägenhet som passar boenden i alla åldrar. Planlösningen erbjuder rymlig möblerbar hall, stort kök med matplats och nya vitvaror från 2017, vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till balkong, två sovrum, stor klädkammare och duschrum med dusch och uttag till tvättmaskin. 3-glasfönster med persienner samt fönsterbrädor i marmor genomgående på alla fönster. Lägenheten är mycket välskött och ger ett väldigt ljust och luftigt intryck då samtliga väggar samt golv i hall och kök målades vita 2017. I huset finns även gemensam tvättstuga, cykelförråd, sopsortering samt samlingslokal. Mycket centralt läge nära Resecentrum. Kommunikationer med buss och tåg finns i direkt närhet till bostaden. Linnéträdgården, Fyrisån, Universitetet samt Uppsalas rika utbud av butiker, restauranger och kultur finns på kort promenadavstånd. Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer

Pris

2 750 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 24 Januari

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Hanna Östman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-30 25 43

  hanna.ostman@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   I med gott om plats för avhägning av ytterkläder och skor. Vitmålat plastgolv och vita målade väggar. Längre in i hallen finns ett integrerat städskåp samt en stor klädkammare.

   SOVRUM

   I rymligt rum om 13 kvm som rymmer dubbelsäng och ytterligare möblemang. Bra förvaring i linneskåp och garderob. Plastmatta och vita målade väggar.

   SOVRUM

   I ca 11 kvm som kan inredas med fristående garderober. Plastmatta och vita målade väggar.

   KÖK

   I som rymmer matplats för 4-6 personer. Ljusgrå skåpdörrar, rostfri diskbänk, arbetsbänkar i träfaner och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är rymligt och har gott om skåp och arbetsytor. Stor kyl och frys(2017), spis(2017), diskmaskin(2017) och spisfläkt(original). Vita målade plastgolv och vita målade väggar. Från köket finns möjlighet att öppna ingång till vardagsrummet.

   VARDAGSRUM

   I fönster i två väderstreck samt utgång till balkong. Parkettgolv och vita målade väggar.

   DUSCHRUM

   I med våtrumsmatta i grått och vitkaklade väggar. Dusch, wc, handfat och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin samt utrymme för badkar.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med trätrall.

   Bostad

   Boarea

   85,5m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   38

   Andel i föreningen

   2,39218%

   Andel av årsavgift

   2,39218%

   TV och internet

   Kabel-TV via ComHem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telenor 100/10 Mbit. Ingår i avgiften.

   Övriga utrymmen

   Säljaren disponerar ett källarförråd.

   Byggnad

   Byggår

   1985

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf 77 Linné i Uppsala

   Föreningens organisationsnummer

   716401-3513

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   56 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1985

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen HSB Brf 77 Linné består av 56 lägenheter samt en lokal. Avgift till HSB om 500 kr/köpare (denna summa återfås då lägenheten säljs) debiteras av föreningen. Medlemsavgift till HSB om 300 kr/år tillkommer. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 50 %. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar föreligger. Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2017 - Byte av ventiler och termostater.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal med pentry samt ett hobbyrum/övernattningsrum. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Parkering

   23 parkeringsplatser med elplint (300 kr/mån). I dagsläget är det 12 i kö.

   Centrum

   Allmänt om området

   Om vissa stora städer säger man att de har ”ett utspritt centrum”. Det säger ingen om Uppsala. Tvärtom. Med tanke på att det här är Sveriges fjärde största stad är citykvarteren få och stadskärnan liten. På tio minuter har du promenerat från böckerna på Carolina Rediviva till tågen vid Resecentrum. Eller längs Fyrisån från Svandammen och Stadsparken till Skolgatan. – när du korsar den är du inne i Luthagen. Att bo centralt i Uppsala har alltid varit eftertraktat. Vissa älskar 1800-talskvarteren längs Övre Slottsgatan med Domkyrkan och universitetsaulan runt hörnet, andra har hittat sitt drömboende i nyproducerade lägenheter med utsikt över slottet. Efter att det under flera decennier inte hänt så mycket i centrala stan har det efter millennieskiftet hänt desto mer. Restauranger, pubar och uteserveringar har poppat upp i stort sett i varje kvarter. En påtaglig och positiv skillnad tycker många som bott i Uppsala längre, eller som inte har varit här på några år. Ett återkommande argument för att bo just här är också avståndet till Stockholm och Arlanda. Jobbar man där – eller av annan anledning vill dit – är det bara några få minuter till stationen och sedan 40 minuter till Stockholm C eller 20 minuter till Arlanda.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Linnégatan 19, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Centrum

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 750 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 5 425 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-03

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 641 kr


   Driftkostnad: 570 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 440 kr/månad

   Försäkring: 130 kr/månad

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder