Objektbild

Råbyvägen 74, Uppsala

Rymlig lägenhet med balkong, högst upp i hus med hiss.

Pris:

2 850 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 4 543 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kallvatten, TV (basutbud), bredband (250 mbit/s) och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 6 av 6  (5 trappor) , hiss finns

Boarea: 95,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Rymlig lägenhet med balkong, högst upp i hus med hiss. Lägenheten har ett lugnt läge med härligt ljusinsläpp samt hög standard och modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare finns det en välkomnande hall, två bra sovrum, ett helkaklat badrum, klädkammare samt förråd. Huset är nyligen uppfört av Riksbyggen och har en lugnt belägen innergård. I källaren finns garageplatser för de boende och i avgiften inkluderas tv, telefoni och bredband. I närområdet finns förskola, skola och i Kapellgärdesparken finns en stor och populär lek- och skatepark. Pendlarläget är bra tack vare busshållplats precis i närheten samt gångavstånd till Resecentrum och även till centrum med alla dess möjligheter. Till Gränby centrum tar du dig också enkelt och för dig som är bilburen så går det snabbt och smidigt att ta dig ut på E4:an.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  David Almqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-68 58 64

  david.almqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med god avhängningsyta för ytterkläder och skor. Vitlaserad askparkett samt målade väggar. Möjlighet och plats finns att installera garderobsvägg.

   Vardagsrum

   Ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till balkong. Här finns plats för både större soffgrupp och matbord. Vitlaserad askparkett och målade väggar.

   Kök

   Arbetskök med vita köksluckor och gott om förvaring i höga skåp och djupa lådor. Fina arbetsytor på arbetsbänk med laminerad yta med vit kakel ovanför. Köket är utrustat med rostfria maskiner samt integrerad diskmaskin. Kyl och frys i full storlek, ugn, mikro, induktionshäll och fläkt. I anslutning till köket finns det matplats. Vitlaserad askparkett och målade väggar.

   Badrum

   Helkaklat rymligt badrum med vita väggar och grått golvklinker. WC, handfat med kommod, belyst spegelskåp, handdukstork, duschplats med takdusch och dimbara spotlights i tak. Uppgraderad tvättmaskin och torktumlare.

   Sovrum 1

   Fridfullt sovrum som har fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Fina förvaringsytor har du i klädkammaren som nås från detta rum. Vitlaserad askparkett och målade väggar.

   Sovrum 2

   Lägenhetens andra sovrum fungerar även perfekt som barnrum eller arbetsrum med vackert ljusinsläpp från stort fönster. Förvaring i en fristående garderob. Vitlaserad askparkett och målade väggar.

   Övrigt

   Lägenheten har persienner i alla fönster, gardinskenor i taket och samtliga innerdörrar är så kallade spegeldörrar.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med utgång från vardagsrummet.

   Bostad

   Boarea

   95,5m2 (Areauppgifter enligt förvaltaren)

   Våning

   6 av 6  (5 trappor) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   4702

   Andel i föreningen

   1,71896%

   Andel av årsavgift

   1,61593%

   TV och internet

   TV via Telia Triple play. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telia (250 mbit/s). Ingår i avgiften.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-08-26
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   RB Brf Skogsfalken

   Föreningens organisationsnummer

   769628-7650

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   82 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Skogsfalken består av ett flerfamiljshus med totalt 82 lägenheter. Lägenheterna är uppförda av Riksbyggen. Föreningen har ett gemensamt elavtal samt varmvattenförbrukning mäts individuellt för respektive lägenhet och varje bostadsrättsinnehavare debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. Föreningen godkänner delat ägande. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering sker via Certego.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen höjde avgifterna med 1,5 % från och med 2021-01-01.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade januari 2021.)

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns en Övernattning/gemensam/samlingslokal som man kan hyra 200 kr per dygn, barnvagnsförråd och cykelförråd. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma-Riksbyggen. Gemensamhetslokalen städas av enskild medlem efter uthyrningen.

   Gårdsplats

   Mysig gård med grill.

   Parkering

   Föreningen har 42 garageplatser (800 kr/månad) varav 1 är handikappanpassad samt 2 MC-platser (500 kr/mån) . I dagsläget är det 14 i kö till garage, 1 i kö till Mc-plats och ingen kö till handikapplatsen. (Uppgifter kontrollerade januari 2021.)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Råbyvägen 74, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Kapellgärdet

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 850 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 4 543 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kallvatten, TV (basutbud), bredband (250 mbit/s) och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Liknande bostäder