Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Stagneliusgatan 11, Uppsala

Luftig, välplanerad och hemtrevlig 2:a om 65.5 kvadratmeter med balkong i väst på trivsamma Bellman!

Pris:

1 995 000 kr

Fast pris

Månadsavgift 3 521 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, Kabel-TV (basutbud), bredband.

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1967

Boarea: 65,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Här erbjuds en hemtrevlig och luftig 2:a som är mycket välplanerad. I det här hemmet kan vem som helst trivas. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell och inbjudande hall med hatthylla, platsbyggda garderober för god avhängning. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande och harmoniskt sovrum med gott om klädförvaring och plats för dubbelsäng. Köket är stort, nyligen renoverat och modernt med bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, höga skåp och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp. I badrummet finns toalett, badkar, badrumsskåp, kommod, handfat, torktumlare och tvättmaskin. Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet samt köket och erbjuder plats för ett mindre bord. Här bor du vid ett av Bellmans bästa lägen, nära all service vid Heidenstams torg med ICA-affär, frisörer, vårdcentral, apotek, bankomat och kemtvätt. Bra pendlingsmöjligheter både för de som åker kommunalt och de som bilpendlar, intill förskolor och skolor, nära strövområden och en rask cykeltur ned till Uppsalas stadskärna. Ständigt växande Gränby centrum ligger en cykeltur bort och här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Uppsala har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Extra kontaktperson

  Johan Thyrestam

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-30 08 76

  johan.thyrestam@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla, platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter.

   Kök

   Det stora, nyrenoverade och moderna köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av kyl, frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk, höga skåp och gott om plats för matbord med stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp.

   Sovrum

   Rummet är inbjudande och har gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Utgång till balkongen och harmoniskt färgsatt med vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

   Badrum

   Funktionellt och trevligt våtutrymme med toalett, badkar, badrumsskåp, kommod, handfat, torktumlare och tvättmaskin. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

   Uteplats/Balkong

   Från sovrummet samt köket når du en takbeklädd balkong med plats för ett mindre bord samt planteringar. Här finner du lugn och ro samtidigt som du blickar ut över den fina innergården.

   Bostad

   Boarea

   65,5m2 (Areauppgifter enligt Riksbyggen)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   0282

   Andel i föreningen

   0,2896%

   Andel av årsavgift

   0,28958%

   TV och internet

   Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Owint. Ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1967

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-04-29
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   RB Brf Uppsalahus 14

   Föreningens organisationsnummer

   717600-6174

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   303 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1967

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen RB Brf Uppsalahus 14 består av 16 flerfamiljshus med totalt 303 lägenheter. Föreningen har ett gemensamt elavtal och varje bostadsrättsinnehavare debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Riksbyggen genomför en avflyttningsbesiktning innan lägenhet överlåts vid en försäljning. Avflyttningsbesiktningen genomförs för att föreningen vill säkerställa att de saker föreningen ansvarar för enligt stadgarna är i bra skick samt att inga ändringar genomförts i lägenheten som försämrar husets funktion. Den överlåtande bostadsrättsinnehavaren blir kontaktad av Riksbyggen för att boka en tid innan överlåtelsen behandlas. Eventuella brister där bostadsrättsinnehavaren har underhållsansvaret enligt föreningens stadgar skall åtgärdas på bostadsrättsinnehavarens bekostnad. För mer information besök föreningens hemsida www.uppsalahus14.se

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade juli 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har beslutat att vatten/värmestammar och el kommer att bytas ut/renoveras i början på hösten 2020/2021. Mer information finns på www.uppsalahus14stambyte.se (Uppgifter kontrollerade juli 2020.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 1998 - Byte av utvändiga kall- och varmvattenledningar. 2002 - Renovering av balkonger. 2003 - Installation av bredband. 2007 - Ventilationsbyte, fjärrvärmeinstallation. 2008 - Installation av säkerhetsdörrar. 2014-2016 - Relining. 2015-2016 - Vindsanering. 2016 - Markytor, takrenovering, införande av IMD - Individuell mätning av el. 2017 - Avgasningsutrustning - UC, avfuktare och tvättmaskiner och ventilationsförbättrande åtgärder. 2017-2018 - Målat de vita fasadplåtarna, radonsanering. 2018 - Målning fönster och takfot, byte trapp- och portbelysning samt OVK.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, gym, bastu samt hobbyrum, däckförvaring (begränsat antal). Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Gårdsplats

   Grönskande innergård en bit ifrån trafikerade gator med omgivande buskage, lövträd, vidsträckta gräsmattor, gott om sällskapsytor med möblemang, flaggstång, cykelställ och två välutrustade lekplatser.

   Parkering

   Det finns 109 garageplatser (375 kr/mån) och 162 parkeringsplatser med el-plint (160 kr/mån) och utan el-plint (75 kr/mån). I dagsläget är det kö till samtliga platser. (Uppgifter kontrollerade juli 2020.)

   Föreningens hemsida

   http://uppsalahus14.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Stagneliusgatan 11, Uppsala

   Kommun: Uppsala

   Område: Bellman

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr
   Fast pris

   Månadsavgift: 3 521 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, Kabel-TV (basutbud), bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-12-02

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 600 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 400 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna personer.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Liknande bostäder