Svartbäcksgatan 42 F, Uppsala

4 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Svartbäcksgatan 42 F - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  91m2

  Våning

  1 av 4 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2-3 sovrum

  Område

  Svartbäcken

  Avgift

  4 932 kr/mån

  ink värme & Triple Play via ComHem (grundutbud).

  I avgiften ingår: Värme, kallvatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni.

  Accepterat pris

  4 195 000 kr

  46 099 kr/m2

  Låt det fantastiska årummet kring Fyrisån bli en del av ditt vardagsrum!

  Denna bostad är en av Brf Metropolitans mest attraktiva lägenheter och något utöver det vanliga med balkong, stor uteplats samt egen insynsskyddad trädgård om ca 53 kvm i bästa soliga västerläge alldeles invid Fyrisån. Högst välplanerad lägenhet med generösa, sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen lösning, två rymliga sovrum mot den lugna innergården varav ett med walk-in-closet, rymlig hall med god avhängningsyta och den mest unika detaljen med planlösningen är de två våtutrymmena som utöver tvättutrustning även har dusch- och badmöjligheter. Bostaden flirtar då ständigt med Fyrisån, sällan kommer man in i bostäder i Uppsala där bostaden finns så nära ån att den blir en del av vardagsrummet. Starta dagen på allra bästa sätt och njut av årummets behagliga lugn direkt från frukostbordet! Flytta in i stadsnära Brf Metropolitan mittemellan Luthagen och Svartbäcken. Unik arkitektur, en byggnad utöver det vanliga med rundad tegelfasad och spännande samt moderna planlösningar. Det centrala läget innebär att hela stadens utbud av handel, service och kultur finns tillgängligt inom gångavstånd - liksom Svarbäcksgatans utbud av mysiga restauranger, caféer samt boutiquer. En kort promenad bort finns Fyrishovs idrotts- och badanläggning. Metropolitan ligger även utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare, dels för att Uppsala resecentrum finns på gångavstånd men även för att man med bil snabbt är ute på E4:an eller någon av kringfartslederna.

  Ansvarig mäklare

  Linn Thyrestam Grape

  Fastighetsmäklare/Föräldraledig deltid

  0709-15 44 48

  Linn.Thyrestam.Grape@lansfast.se Läs mer om Linn

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Alternativ planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall - Välkomnande vy mot kök och vardagsrum bjuder in till bostaden. Här finns förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar och Elfa-inredning. Vitmålade väggar och klinkergolv som övergår i ekparkettgolv. Vardagsrum - Vardagsrum och kök smälter samman i en öppen planlösning vilket ger en härlig känsla och gör denna lägenhet perfekt för större sammankomster och väldigt trivsam. Stora fönster bjuder in årummet till bostaden och släpper in rikligt med dagsljus. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Kök - Stilrent kök av märket Marbodal i vitt med rostfria beslag, bra arbetsytor och god förvaring. rejäl matplats vid stort fönsterparti. Vitmålade väggar, vitt kakel som stänkskydd, infällda spots för bra arbetsbelysning, marmorliknande stenskiva (kvartskomposit) och ekparkettgolv. Maskinell utrustning såsom induktionshäll, fläkt rostfri frontlist, rostfri inbyggnadsugn, rostfri inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, kyl i fullhöjd och frostfri frys i fullhöjd. Sovrum 1 - Rymligt rum om ca 12 kvm med plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang. I direkt anslutning till rymlig walk-in-closet inrett med ekparkett, vitmålade väggar samt väggfast Elfa-inredning. Stort fönster som vetter mot innergården, vitmålade väggar och ekparkettgolv. Sovrum 2 - Ca 11 kvm med plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Här finns mycket bra förvaring i platsbyggd garderob med vita skjutdörrar och Elfa-inredning som löper längs vägg. Fönster som vetter mot innergård, vitmålade väggar och ekparkettgolv. Badrum/WC/Tvätt - Duschhörna med vikbara dörrar av klarglas, handdukstork, WC, kommod och spegelskåp med belysning. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med två väggfasta skåp ovan. Helkaklade väggar i vitt och antracitgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Dusch/WC - Duschhörna med vikbara dörrar av klarglas, handdukstork, WC, kommod och spegelskåp med belysning. Helkaklade väggar i vitt och antracitgrått klinkergolv med elburen golvvärme.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör nyttjanderätten till ett källarförråd. I föreningen finns gemensamma cykelförråd att nyttja.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  TV & bredband

  TV, bredband och telefoni via Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Balkong om ca 8 m², läge väster. Uteplats 2: Uteplats om ca 13 m², läge väster. Mark i anslutning till bostadsrätten: Trädgård om ca 22 kvm. Det man uppskattar och njuter av allra mest med bostaden är uteplatsen med den insynsskyddade trädgården som nås via vardagsrum/kök. När ni går ut möts ni allra först av en möblerbar balkong med trätrall om ca 8 kvm, för att sedan gå vidare till en fantastiskt fin uteplats och egen insynsskyddad trädgård som vetter mot Fyrisån i västerläge. Umgängesytan utomhus är totalt ca 53 kvm.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Svartbäcken är en attraktiv stadsdel 1,5 kilometer norr om Uppsala centrum. Svartbäcken består egentligen av två delar: Svartbäcken och Tunabackar. Den södra delen av dagens Svartbäcken består till största del av flerfamiljshus och är en relativt urban stadsmiljö. I stadsdelens västra del, utmed Svartbäcksgatan finns flerfamiljshus. I stadsdelen finns flera skolor och daghem samt vårdcentral, vårdhem, kolonilottsområde och fotbollsplaner. Närmaste mataffär ligger på Torbjörns torg i Tunabackar. I närheten ligger Fyrishov med simhall, äventyrsbad och sporthallar.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  647 kr/månad

  Elkostnad:

  380 kr/månad

  Övrigt:

  267 kr/månad

  Total driftkostnad:

  647 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftskostnaderna är baserade på ett hushåll innehållandes två vuxna personer.

  Andel i föreningen:

  1,5114%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Metropolen

  Lägenhetsnummer:

  F1001

  Antal lägenheter:

  69

  Byggår:

  2016

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Metropolen består av två flerfamiljshus med totalt 69 lägenheter. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering via Lås och Säkerhetscenter.  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade maj 2019).  Gjorda renoveringar:

  Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade maj 2019).  TV/Internet:

  TV, bredband och telefoni via Com Hem.  Parkering:

  Föreningen har 52 garageplatser (1 100 kr/mån). I dagsläget är det 1 i kö för garageplats. Det finns även 2 MC-platser (400 kr/mån). Det finns ingen ledig MC plats men det är ej någon kö. (Uppgifter kontrollerade maj 2019).  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns det gemensamt cykelförråd och barnvagnsrum. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Trapphus och gemensamma utrymmen städas av extern firma.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor