Objektbild

Tullgarnsgatan 12, Uppsala

Trivsam 4:a med stor uteplats om 23 kvm vänd mot lugn innergård!

Pris:

3 895 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 5 179 kr/mån I avgiften ingår: Värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 220 kr för Telia Triple Play.

Bostadsrättslägenhet - Uppsala

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 6  (markplan mot innergård) , hiss finns

Byggår: 2015

Boarea: 102 m2

Med ett fint läge i Kungsängen finner du denna trivsamma 4:a med stor uteplats om 23 kvm vänd mot lugn och fin innergård. Bo i ett modernt hus från 2015 med ett perfekt pendlarläge och närhet till stadens puls. Den välplanerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med generös skjutdörrsgarderob, tilltalande och luftigt vardagsrum med utgång till den njutbara uteplatsen, smakfullt och välplanerat kök, tre bra sovrum, klädkammare samt dubbla badrum varav det ena med dusch och den andra med badkar och tvättavdelning. Bostaden präglas av genomgående ljusa och fina ytskikt, vackra ekparkettgolv samt fönsterbrädor av natursten. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett källarförråd. Inom föreningen finns garage i källaren som nås direkt med hiss, cykelförråd, barnvagnsförråd samt en skyddad innergård med lekplats, sittgrupper och gröna ytor att hålla till på. Från Kungsängen har du endast några minuters promenad till Stora torget, Akademiska sjukhuset och tågspåren vid Strandbodkilen vilket gör att denna lägenhet har det perfekta pendlarläget. I området finns populära Anna Petrus park, mataffären Willys, frisör, gym, café samt några restauranger om du inte vill ta den korta promenaden mot city där det finns ett bredare utbud. Hamnspången över Fyrisån tar dig till Studenternas IP och grönområdena i Stadsparken. Längs Fyrisån finns kilometerlånga promenad- och cykelstråk mot Ultuna och Sunnersta och dess vackra natur. En bostad som passar perfekt för barnfamiljen såväl som villasäljaren - välkommen att boka dig för visning!

Läs mer

Pris

3 895 000 kr

Månadsavgift 5 179 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

3 20/04 kl: 15:44 4 000 000 kr

2 20/04 kl: 15:42 3 975 000 kr

3 20/04 kl: 14:38 3 940 000 kr

2 20/04 kl: 10:45 3 920 000 kr

1 20/04 kl: 09:22 3 895 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anna Viring

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-50 58 16

  anna.viring@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Tullgarnsgatan 12 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivning

    Välkomnande hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt en generös skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Tilltalande och luftigt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stort fönsterparti för härligt ljusinsläpp samt utgång till den njutbara uteplatsen som är vänd mot lugn innergård. Smakfullt kök med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Vit skåpinredning från Marbodal och vitt kakel ovanför arbetsytor av laminat. Kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, spisfläkt, varmluftugn, micro samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux utom spisfläkten som är av märket Franke. Rymlig matplats vid fönster. Sovrum 1 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Generös skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Sovrum 2 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. En dubbel garderob. Sovrum 3 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Rymlig klädkammare med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Inredning från Elfa och Ikea. Badrum 1 med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, wc, badkar samt handdukshängare. Vidare finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) med arbetsbänk av laminat och förvaringsskåp ovan. Fönster för ljusinsläpp. Badrum 2 med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Handfat, badrumsskåp med spegel och belysning, wc samt dusch.

    Uteplats/Balkong

    Trivsam uteplats i markplan med avskiljande spaljé. Uteplatsen som är upplåten med bostadsrätten är 23 kvm och finns i direkt anslutning till den fina innergården. Sydostligt läge.

    Bostad

    Boarea

    102m2 (Enligt förvaltaren)

    Våning

    1 av 6  (markplan mot innergård) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    1201 (121001)

    Andel i föreningen

    1,9988%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Föreningen har ett gruppavtal med Telia där följande ingår för en obligatorisk avgift om 220 kr/mån: Digital-TV paket Lagom, bredband samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

    Övriga utrymmen

    Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd om ca 4,2 kvm.

    Byggnad

    Byggår

    2015

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2016-01-26
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Åriket 3:2

    Föreningens organisationsnummer

    769628-7379

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    59 st

    Antal lokaler

    2 st

    Byggår

    2015

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Åriket 3:2 består av ett flerfamiljshus med totalt 59 lägenheter samt två lokaler. Varmvatten debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. Föreningen godkänner delat ägande. Nyckelhantering sker via Certego. För mer information besök föreningens hemsida www.ariket32.se

    Föreningens ekonomi

    I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade mars 2021.)

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade mars 2021.)

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd. Alla lägenheter har ett förråd. Det finns källsortering för sopor. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

    Parkering

    Föreningen har 46 garageplatser (1 100 kr/mån). I dagsläget finns ingen ledig plats men det är ej någon kö. (Uppgifter kontrollerade mars 2021.)

    Föreningens hemsida

    www.ariket32.se

    Kungsängen

    Allmänt om området

    Från Kungsängen har du endast några minuters promenad till Stora torget, Akademiska sjukhuset och tågspåren vid Strandbodkilen vilket gör det perfekta pendlarläget. I området finns mataffären Willys, frisör, gym, café samt några restauranger om du inte vill ta den korta promenaden mot city där det finns ett bredare utbud. Hamnspången över Fyrisån tar dig till Studenternas IP och grönområdena i Stadsparken. Längs Fyrisån finns kilometerlånga promenad- och cykelstråk mot Ultuna och Sunnersta och dess vackra natur.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Tullgarnsgatan 12, Uppsala

    Kommun: Uppsala

    Område: Kungsängen

    Möjligt tillträdesdatum: Tillträde enligt överenskommelse

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 895 000 kr
    Accepterat pris

    Månadsavgift: 5 179 kr/mån I avgiften ingår: Värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 220 kr för Telia Triple Play.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-23

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 1 011 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 447 kr/månad

    Vatten & avlopp: 147 kr/månad

    Försäkring: 197 kr/månad

    Övrigt: 220 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Posten övrigt visar obligatorisk avgift för bredband/tv/telefoni. Posten VA visar individuell förbrukning av varmvatten.

    Antal personer i hushållet: 5 st

    Karta & område

    Uppsala

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

    Läs mer

    Bobutiken i Uppsala

    Hitta din mäklare i Uppsala

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder