Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Vaksalagatan 30A, UPPSALA

3:a med fantastisk utsikt och balkong med Domkyrkan i blickfånget!

Pris:

2 695 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 4 724 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och kabel-TV (basutbud).

Bostadsrättslägenhet - UPPSALA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 5 , hiss finns

Byggår: 1984

Boarea: 80 m2

Med ett mycket centralt men ändå lugnt läge ligger denna trivsamma trea med insynsskyddat läge och en härlig balkong belägen in mot gården. Lägenheten är i genomgående välhållet skick och har vita målade väggar i samtliga rum. Planlösningen fördelar sig på ett stort vardagsrum med burspråk med utsikt mot Vaksala torg och ett av områdets vackraste hus - Vaksalaskolan. Ljust rymligt och välutrustat kök med matplats och utgång till balkongen. Välkomnande rymlig möblerbar hall med gott om plats för förvaringsmöbler, två bra sovrum och badrum med uttag till tvättmaskin. Till lägenheten hör ett externt förråd. Förening med hiss från markplan, garageplatser i Kvarnens garage, gemensamhetslokal, tvättstugor, cykelförråd m.m. Här bor du bekvämt precis uppe på köpcentrumet Kvarnen med all slags handel ni kan önska er med bl.a. välsorterad mataffär, restauranger, systembolaget, apotek, blomaffär. Närmaste granne är Vaksala torg, UKK och mycket bra pendlarläge med flertalet busslinjer utanför knuten samt endast två minuters promenad till Resecentrum. Välkommen att boka in tid för visning!

Läs mer

Pris

2 695 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 24 Januari

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Ansvarig mäklare

  Hanna Östman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-30 25 43

  hanna.ostman@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Rymlig hall med gott om plats för att hänga av ytterkläderna, två garderober för förvaring och plats för ytterligare möblemang. Plastmatta och vita målade väggar.

   KÖK

   Utrustat med varmluftsugn med spishäll, kyl, frys, fläkt och förberett för diskmaskin. Köket är lättmöblerat och har fönster samt utgång till balkongen mot innergården. Ovanför den rostfria diskbänken finns belysning. Plastmatta och vita målade väggar.

   VARDAGSRUM

   Lägenhetens finaste plats hittar du vid burspråket där det passar perfekt att placera matsalsbordet. Härifrån är det en fantastisk utsikt över Vaksala torg med vackra Vaksala skolan, UKK och även Slottet lite längre bort. I vardagsrummet finns även plats för soffrupp. Parkettgolv och vita målade väggar.

   BADRUM

   Utrustat med badkar, tvättställ med kommod, spegel, toalett och uttag till tvättmaskin. Plastmatta och ljusa målade väggar.

   SOVRUM

   Två bra sovrum belägna in mot innergården med lugnt insynsskyddat läge, plastmatta och vita målade väggar. I det ena sovrummet finns fyra garderober. I vindsförrådet finns ytterligare garderober om man önskar kan dessa flyttas ner till lägenheten.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong belägen mot innergården med bästa tänkbara solläge och utsikt mot Domkyrkan. Trätrall finns.

   Bostad

   Boarea

   80m2 (Areauppgifter enligt uppmätning)

   Kommentar area

   Enligt ekonomiska förvaltaren är bostadsrätten 85,5 kvm

   Våning

   4 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2070-8401

   Andel i föreningen

   0,92843%

   Andel av årsavgift

   0,9214%

   TV och internet

   Kabel-TV via Com Hem. Bredband via Com Hem. (A3 finns även som bredbandsleverantör i fastigheten.)

   Övriga utrymmen

   Lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd om ca 6 kvm.

   Byggnad

   Byggår

   1984

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Njord

   Föreningens organisationsnummer

   716422-5968

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   152 st , varav hyresrätter: 11 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1896

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Njord består av 8 flerfamiljshus med totalt 152 lägenheter. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. För mer information besök föreningens hemsida www.brfnjord.se

   Föreningens ekonomi

   Avgiften för kabel-tv, bredband och telefoni kommer att höjas till 1000mb med 100:-/mån. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2017 - Ny tvättmaskin, byte av utebelysning samt byte av fläktar och aggregat. 2018 - Installation av avgasrenare, översyn och åtgärder av stammars lutning, utbyte av tilluftsfläkt aggregat, byte av utomhusbelysning samt trapphusarmaturer. 2019 - Investering hissar på Väderkvarnsgatan 19 A och 21 A, nya plank/grindar mellan huskroppar och entréer från markplan, grindar från trapphus till våningsplan 2 samt porttelefoner.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

   Parkering

   Föreningen har 19 hela garage (1 200 kr/mån). I dagsläget är det 14 i kö. 32 garageplatser (1 200 kr/mån). I dagsläget är det 6 i kö. (Uppgifter kontrollerade oktober 2020.)

   Föreningens hemsida

   https://www.brfnjord.se/

   Centrum

   Allmänt om området

   Om vissa stora städer säger man att de har ”ett utspritt centrum”. Det säger ingen om Uppsala. Tvärtom. Med tanke på att det här är Sveriges fjärde största stad är citykvarteren få och stadskärnan liten. På tio minuter har du promenerat från böckerna på Carolina Rediviva till tågen vid Resecentrum. Eller längs Fyrisån från Svandammen och Stadsparken till Skolgatan. – när du korsar den är du inne i Luthagen. Att bo centralt i Uppsala har alltid varit eftertraktat. Vissa älskar 1800-talskvarteren längs Övre Slottsgatan med Domkyrkan och universitetsaulan runt hörnet, andra har hittat sitt drömboende i nyproducerade lägenheter med utsikt över slottet. Efter att det under flera decennier inte hänt så mycket i centrala stan har det efter millennieskiftet hänt desto mer. Restauranger, pubar och uteserveringar har poppat upp i stort sett i varje kvarter. En påtaglig och positiv skillnad tycker många som bott i Uppsala längre, eller som inte har varit här på några år. Ett återkommande argument för att bo just här är också avståndet till Stockholm och Arlanda. Jobbar man där – eller av annan anledning vill dit – är det bara några få minuter till stationen och sedan 40 minuter till Stockholm C eller 20 minuter till Arlanda.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vaksalagatan 30A, UPPSALA

   Kommun: Uppsala

   Område: Centrum

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse(snabbt tillträde möjligt)

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 4 724 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och kabel-TV (basutbud).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-06

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 415 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 390 kr/månad

   Försäkring: 25 kr/månad

   Karta & område

   Uppsala

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

   Läs mer

   Bobutiken i Uppsala

   Hitta din mäklare i Uppsala

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder