Malmtorgsgatan 22A

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Malmtorgsgatan 22A -

  Kommun

  Karlstad

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1902

  Boarea

  38m2

  Rum

  1 rok

  Avgift

  2 788 kr/mån

  Tilltalande sekelskiftesetta i underbara Klara!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På Malmtorgsgatan 22A i attraktiva Klara erbjuds denna tilltalande sekelskifteslägenhet om 38 kvm. Bostaden präglas av flera tidstypiska detaljer i form av vackra bevarade trägolv, takstuckatur, djupa fönsternischer och en generös takhöjd på hela 3,40. Genomgående ljusa och väldisponerade ytor som består av ett rymligt allrum, kök med plats för matgrupp och goda arbetsytor, badrum samt hall med gott om förvaring. Här bor ni i ett populärt område med promenadavstånd till centrum och fina promenadstråk längs älven. Detta är en fantastiskt chans till dig som drömmer om att bo i en lägenhet med sekelskifteskänsla och i mycket gott skick. Insynsskyddat och fint läge med utsikt mot fina villor med lummiga trädgårdar.

  Ansvarig mäklare

  Andreas Olsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  076-6697089

  andreas.olsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring via en välplacerad garderob. Redan i entrén gör sig den tilltagna takhöjden påmind vilket skapar en luftig känsla. Golvet består av en bevarat trägolv och väggarna är vitmålade. Längre in i hallen finns även en klädkammare som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter.

  Kök

  In till höger från hallen finner ni lägenhetens kök. Köket består av vita släta luckor, bänkskiva i laminat samt ovanliggande vitt kakel. Här bjuds vi på generösa ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. I köket ges plats för en matgrupp in till fönster med vy över den charmiga innergården. Nuvarande ägare har under förra året spacklat och målat samtliga väggar och satt upp nya lister. Den maskinella utrustningen består kyl och frys (Beko-14), spis/ugn (Cylinda -17) samt spisfläkt.

  Badrum

  Ljust och fräscht badrum med våtrumstapet och på golvet ligger plastmatta. Här finns dusch, handfat, spegelskåp och wc. Duschutrymmet är klätt i vitt kakel.

  Allrum

  Vidare in i lägenheten möts ni av ett tilltaget allrum med fantastisk takhöjd, stuckatur och takrosett som tillsammans förhöjer känslan. Stort fönsterparti som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Väldisponerade ytor där plats för säng, soffa samt övrigt möblemang ges. På golvet ligger det vackra trägolvet och väggarna är vitmålade.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. I källaren i trappuppgången bredvid finner ni en av föreningens två renoverade tvättstugor. I vardera tvättstuga finns 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, mangel samt torkrum. Föreningen har dessutom en gemensam föreningslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar. I källaren finns även cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1902

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Föreningen har två härliga innegårdar som medlemmarna, fritt får utnyttja. Här finns gott om plats för härliga dagar och kvällar.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  75 kr

  Elkostnad:

  80 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1902

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  507

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor