Budgivning pågår

Ahlmarksgatan 8B, Karlstad

5 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Ahlmarksgatan 8B - Karlstad

Kommun

Karlstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017/2018

Boarea

127m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 5 (Takvåning.) , Hiss finns

Rum

3,5 rok varav 2 sovrum

Område

Bryggudden

Tillträde

16-12-2019

Avgift

6 849 kr/mån

Inkl. värme, tv, bredband 100 mbit.

Utgångspris

5 195 000 kr

40 906 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fantastisk våning om 127 kvm med takterass och inglasat uterum på första parkett mot kanalen!

  Vi har nöjet att erbjuda en av de mest attraktiva takvåningarna på 127 kvm i det nybyggda och populära området, Bryggudden. Här bor ni på första parkett intill kanalen med stora utemiljöer om ca 65 kvm fördelat på takterass och en stort uterum. Hissen från markplan tar er hela vägen in till bostaden. Våningen är mycket välplanerad och tillsammans med dess fönsterpartier i tre väderstreck skapas här ett härligt ljusflöde in i alla rum. Genomgående kvalitativa och exklusiva tillval så som bänkskiva i marmor och vitvaror från Siemens. Lägenheten har genomgående ekparkett respektive klinker med vattenburen golvvärme. Det inglasade uterummet är något som för blickarna till sig med dess utsikt mot kanalen och hamninloppet. Terassen är under bar himmel och här finns fina möjligheter till att placera grill och övriga utemöbler. I våningen finns ytterligare stora plus i form av två badrum varav ett med både badkar och dusch. Extra bekvämlighet ges via den egna tvättstuga. I månadsavgiften ingår 100 mbit bredband. Föreningen har övernattningslägenhet och relaxdel med bastu. Parkeringsmöjligheter finns i föreningens garage där plats finns tillgänglig. Garaget nås smidigt via fastighetens hiss. För den som vill dra nytta av Brygguddens marina miljö finns även möjligheter till båtplats på en av föreningens platser. På det nybyggda området, Bryggudden, bor ni i en marin och härlig miljö där vattnet ligger ett stenkast ifrån bostäderna och här finns även bryggor med båtplatser. Vidare i området finns flertalet restauranger som är väl värda ett besök och även det lokala ölbryggeriet Good Guys som blivit ett härligt inslag i området. Varmt välkomna på visning och upplev en fantastisk bostad med det lilla extra i en härlig miljö!

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det är en stor och välkomnande hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Hallen når ni enkelt och smidigt via hissen som tar er hela vägen från garaget upp till lägenheten. Det går även att nå lägenheten från trapphuset.

  Duschrum

  Strax intill hallen finner ni praktiskt beläget att av bostadens två badrum. Badrummet är rejält tilltaget och har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (VA-buren och el-buren). Här finner ni duschkabin med ångfunktion, tvättställ, wc och handdukstork.

  Sovrum 1

  Sovrum 1 är bostadens master bedroom och har en bra storlek där gott om plats ges för dubbelsäng. I rummet ges ni goda förvaringsmöjligheter via en walk-in-closet och extra lyx bidrar badrummet som finns i direkt anslutning till rummet. Ni har även här access ut till takterassen.

  Badrum

  Stort och påkostat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el och va-buren). Här finns toalett, duschhörna, stort massagebadkar med belysning, dubbla tvättställ samt handdukstork.

  Sovrum 2

  Sovrum 2 ligger intill hallen och ger plats för både säng och skrivbord för de som önskar. Förvaringsmöjligheterna ges via walk-in-closet. Rummet har en egen balkong.

  Tvättstuga

  Våningen har en egen tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpsluckorna och ni finner även bra avlastningsytor. Klinkergolv och vita väggar.

  Kök

  Köket som ligger praktiskt placerat in till matsal och vardagsrum är påkostat och stilrent. Vita skåpluckor som matchas snyggt med bänkskivor i marmor. Parkettgolv och ljusa väggar. Maskinell utrustning som finns är: induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl, frys, ugn och micro. Från köket tar ni er ut till terassen.

  Matsal

  Våningens trevliga matsal ligger mellan vardagsrummet och köket. Rummet karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp från dess fönster och skjutdörrar i glas som leder ut till det inglasade uterummet.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet har en bra storlek och här inryms enkelt en större soffgrupp. Vacker utsikt ges från dess stora fönsterpartier utöver kanalen och Herrhagen.

  Inglasat uterum

  Intill vardagsrum och matsal hittar ni det häftiga uterummet med en rejäl takhöjd om ca 5,5 meter. Ni tar er enkelt ut till rummet via stora glasdörrar. Rummet har en bra storlek lätt inrymmer möblemang. Från uterummet bjuds ni på en fantastisk utsikt ner mot kanalen och hamninloppet.

  Övriga utrymmen

  I källaren finns förråd och cykelrum. Föreningen har även en övernattningslägenhet samt en relaxdel med bastu. Dessa gemensamhetsutrymmen är belägna i entréplan på Ahlmarksgatan 8 A.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Bredband 100 mbit ingår i månadsavgiften. Tv-utbud från Sappa ingår i månadsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  Våningen har otroligt fina utemiljöer i form av en stor terass som löper runt bostaden samt en enskild balkong som nås från sovrum 2. Det finns även ett stort, inglasat uterum med en häftig takhöjd om 5,5 meter. Föreningen har även fina utemiljöer i form av dess innergård med sittplatser och lekytor.

  Bilplats

  Föreningen har varmgarage i källaren med totalt 43 st platser. Till garageplatserna är det separat kö. Månadskostnad: 700 kr. Båtplats: Föreningen disponerar 11 båtplatser till vilket det är separat kö till.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  680 kr/månad

  Elkostnad:

  447 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  233 kr/månad

  Total driftkostnad:

  680 kr/månad

  Kommentar:

  Utöver månadsavgiften tillkommer en avgift på 447 kr/mån för preliminär el. En gång per år avläses den faktiska förbrukningen av och en reglering sker sedan beroende på om bostadsrättsinnehavaren förbrukat mer eller mindre. Bostadsrättsinnehavaren behöver således inte teckna något eget elabonnemang. Utöver månadsavgiften tillkommer en avgift på 233 kr/mån för preliminär vattenförbrukning. En gång per år avläses den faktiska förbrukningen av och en reglering sker sedan beroende på om bostadsrättsinnehavaren förbrukat mer eller mindre

  Andel i föreningen:

  3,0517%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-05

  Byggnad

  Byggår:

  2017/2018

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Docklands

  Lägenhetsnummer:

  47

  Antal lägenheter:

  47

  Byggår:

  2017/2018

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av två flerbostadshus i 5 våningar med adresserna Ahlmarksgatan 6A,6B,8A och 8B. Det är totalt 47 st bostadsrätter och ett gemensamt varmgarage om 43 st platser. Föreningen har en övernattningslägenhet samt en relax med bastu. Föreningen tillåter att ni som bostadsrättsinnehavare kan göra ett kapitaltillskott och således få ner månadsavgiften.  TV/Internet:

  Bredband 100 mbit ingår i månadsavgiften. Tv-utbud från Sappa ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  43 st garageplatser finns i föreningen till vilket det är separat kö. Kostnad 700 kr/mån. Föreningen har tillgång till 11 st båtplatser till vilket det är separat kö till.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor