Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åttkantsgatan 12 B, Karlstad

Smart planerad lägenhet i lågt belånad och välskött förening

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 392 kr/mån I månadsavgiften inkluderas, värme, vatten, tv samt bredband.

Bostadsrättslägenhet - Karlstad

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3  (En halvtrappa upp.) , hiss finns

Byggår: 1910

Boarea: 91,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Här erbjuds en stilren och yteffektiv lägenhet vars stora ytor lämnar plats åt allt du önskar. Det här är en lägenhet i toppskick med tilltagen takhöjd, där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas. I denna bostad välkomnas du av en stor och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stort och modernt kök samt ett rymligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp. Två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har även ett stort och smakfullt badrum och en praktisk gästtoalett. Bostaden byggdes under 2019 och allt genomsyras av smakfulla och kvalitativa materialval. Brf Sköldpaddan i Karlstad är en lågt belånad, aktiv och välskött förening med mycket god ekonomi och god sammanhållning. Haga ligger vackert och centralt och är en mycket omtyckt och trivsam del av Karlstad som blir alltmer populär. Här bor du med Pråmkanalen tvärs över gatan och Centrum en kort promenad bort. Kommande försäljning. Annonseras i början av augusti.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och klinkergolv som sedan övergår till ekparkett.

   Kök

   Det stora och moderna köket har vitmålade väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl, frys och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket påkostade material, stora fönster, bänkskiva i sten, skåpluckor i grå kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. Kvalitativa vitvaror från Bosch.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt och öppet rum med ekparkett och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp.

   Sovrum 1

   Ett harmoniskt sovrum som ramas in av ekparkett och vitmålade väggar. Rummet nås från hallen och har rymliga garderober och plats för säng och skrivbord. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Sovrum 2

   Ett stort och inbjudande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter via flera garderober och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och ekparkett.

   Badrum 1

   Stort och smakfullt badrum från 2019 med toalett, dusch, kommod, handdukstork, spotlights och golvvärme. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

   Gästtoalett

   Bostadens gästtoalett renoverades 2019 och är praktisk. Här finns toalett och handfat.

   Bostad

   Boarea

   91,5m2

   Våning

   1 av 3  (En halvtrappa upp.) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   0025

   Andel i föreningen

   5,17%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredband via Bahnhof ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Tvättstuga i källare. Nås med hissen. Stor förråd i källaren.

   Byggnad

   Byggår

   1910

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns
   Hiss som även går till källarplan.

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Sköldpaddan I Karlstad

   Föreningens organisationsnummer

   716411-2182

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   24 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1907

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 24 stycken lägenheter och 2 lokaler fördelat på ett bostadshus med adresserna Nygatan 12 och Åttkantsgatan 12. Väldigt välskött förening med god ekonomi. Fastigheten ROT-renoverades på 80-talet. - 2009 renoverades östersidan av husets fasad. - 2009 Föreningens tvättstuga renoverades med nya tvättmaskiner och 2013 målades den om. - 2015 Källaren målades om och nya porttelefoner med tag-system installerades. - 2019 Under 2019 färdigställdes ett antal bostadsrätter som tillfördes från de tidigare lokalytorna.

   Gemensamma utrymmen

   I fastighetens källare finns tvättstugor och förråd.

   Gårdsplats

   Föreningen har en fin innergård med uteplats som medlemmarna fritt får nyttja.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åttkantsgatan 12 B, Karlstad

   Kommun: Karlstad

   Område: Haga

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 392 kr/mån I månadsavgiften inkluderas, värme, vatten, tv samt bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Överlåtelseavgift: 1 162 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Karlstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Karlstad

   Hitta din mäklare i Karlstad

   Liknande bostäder